icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

zdenka35
28. říj 2014

@delfi75 Me pracuji nervicky porad ať jsem před nečím, v něčem, nebo po něčem☺

delfi75
28. říj 2014

@zdenka35 ono se to fakt nedá...kdy se chystáš na test nebo vydržíš do krve?

zdenka35
28. říj 2014

@delfi75 4 či 5 listopadu☺ to budu 13,14 dni po Ket☺mam dovolenou jen do 4 a když se za daří ať to nějak v práci zaridim☺doktor řekl dělat test za 14 dni.Nebo půjdu na krev jako samoplátce, uvidim☺MS mam dostat 7 😞

delfi75
28. říj 2014

@zdenka35 tak to mě čeká akorát tak nějak KET, mezi 4. až 6. 11. Musíme to tentokrát vybojovat! 😉

ferginka
29. říj 2014

@delfi75
@zdenka35. holky, držím vám pěsti 😉 Jj, jsou to nervy a když se zadaří, nervy pokračují 😀

delfi75
29. říj 2014

@ferginka ahoj 🙂 , Tobě to pěkně utíká a doufám, že vše podle plánu...mám dnes po UZ, chtějí KET v nativu a sliznice je jen 6,7, mám i folikul, tak kontrola UZ v pátek a uvidíme...

ferginka
29. říj 2014

@delfi75 zítra jdu na první screening, tak jsem z toho nervózní, bojím se tak, že bych brečela.........
Já měla při et sliznici 7 mm, brala jsem pak kvůli tomu divinu až do konce 8tt a vidíš, že se miminko chytlo a drží 😉

ea09
29. říj 2014

@ferginka budu ti držet palečky 🙂

delfi75
29. říj 2014

@ferginka tak zítra dej vědět ,bude vše ok ,vždyť máš bojovníčka!!!! Měla jsem při ET 11mm a po 2. 9,5,tak nechápu teď, že je tak málo :(

78marcela
29. říj 2014

@delfi75 není to tak málo, holky mají běžně sedm, když se dělá transfer. Takže žádný stres, ju, Koukni na fergi a dopadla z nás nejlépe. Takže klíídek... 😉 😉 😉 😉
@ferginka tebe zdravím a přeji zdárné pokračování 😉

ferginka
29. říj 2014

Děkuji holky moc 😉

@delfi75 neboj, bude to dobré a dobře to dopadne 😉

@78marcela Marci, co u tebe nového?

78marcela
29. říj 2014

@ferginka u mě nic nového...psala jsem do centra, nikdo mi neodpovídá, asi se mnou už nechtějí mít nic společného. 😒 😒
Chci jít v prosinci na další transfer, tak uvidíme, snad to vyjde.
Ted mám dovču, ale vzhledem k tomu, že jsem po revizi, tak se nemůžu koupat, tak z našich kyperských plánů nebylo nic. Tak jsem u přítele a dáváme dohromady jeho byt. Baví mě to a mám myšlenky někde jinde než u toho, že bych už začínala 14. týden...

donia
29. říj 2014

Ahoj holky, ja mela dnes termin v Immunii, pred mesicem mi brali krev, tak ted vysledky. Celkem vse v norme, nic moc nenasli, jen trosku neco a to bude souviset s tou snizenou funkci stitne zlazy, ze je to autoimunitni. Tak mi nasadila Prednison, ze se bere ca. 6 tydnu pred IVF, nam to vychazi ca. 4 tydny, tak ze i to ma stacit. Ted mi volala dr. z Gennetu jak jsme dopadli, tak ji to rikam a jen me trosku vydesila, ze kdybych onemocnela, tak to mam vysadit. Tak jsem nejak nechapala, no a ona, ze to potlacuje imunitu, takze budu oslabena. Tak ja tomu trosku nerozumim a jen doufam, ze to bude ok. Nemate s tim nektera zkusenost, nebo neslysely jste neco od nekoho?

delfi75
29. říj 2014

@78marcela ještě nikdo neodepsal???

78marcela
29. říj 2014

@donia jojo, já to beru furt před transferem. Bud prednison nebo medrol. Oslabuje to imunitu, to aby se oslabila přirozená funkce těla zlikvidovat všechno co tam nepatří, tudíž i embryjko. No ale s tím tedy i další bacily si pak můžou v tvém těle dělat co chcou...ale je to běžné, dělá to hodně center. Mě to nasadili automaticky i bez vyšetření.
@delfi75 nééé...prostě na mě s...u jak na placatej kamen. Otevřel se vůbec neozval, tak jsem psala Pastorčákové, ještě jí dávám do konce týdne a jinak tam budu volat. Asi mě tam už nechcou, když jim kazím statistiky ☹ ☹ ☹ ☹

donia
29. říj 2014

@78marcela a jak to na tebe pusobi, ten Prednisol?

78marcela
29. říj 2014

@donia já nevím...vzhledem k tomu, že beru k tomu spoustu hormonů, tak nevím, jak přesně působí co. Ale virozu jsem měla v září. Ted nic neberu a mám ji taky

donia
29. říj 2014

@78marcela a nejake pribirani jak uvadi taky?

78marcela
29. říj 2014

@donia to rozhodně ano.

donia
29. říj 2014

@78marcela to me nestras, z toho mam hruzu. jak dlouho jsi to brala a kolik?

78marcela
29. říj 2014

@donia ted jsem to brala asi tři měsíce naposledy, asi msíc před ket a pak dva měsíce těhotenství, asi 5 kilo nahoře.

donia
29. říj 2014

@78marcela no, to by tak u nas vychazelo. ivf by nam ted vyslo ca. za mesic a pokud by se povedlo, tak rikala kolem 8tt na kontrolni odber k nim. to se pribira i kdyz se moc neji? nebo to jde stejne samo nebo jak?

ferginka
29. říj 2014

@donia já myslím, že je to taky individuální. Taky jsem prednison brala a nepřibrala jsem. Až teď mám 4kg nahoře, ale to už prednison dlouho nemám 😀

donia
29. říj 2014

@ferginka diky, jsem rada za kazdy pozitivni ohlas. to jsi ho brala taky pred ivf a pri zjisteni tehu snizeni a pak vysazeni?

lenaaf
29. říj 2014

@donia ahoj, tak ja brala prednison taky pred ivf, pak po transferu jsem mela snizit na pulku denne. V 8 tt jsem byla na kontrole v Immunii s tim, ze od 11 tt mam brat tu pulku obden a ve 12 tt vysadit.

lenaaf
29. říj 2014

@ferginka drzim pesti, at dopadne screening dobre, me ceka 11.11.

donia
29. říj 2014

@lenaaf diky 😉 takovehle nejake schema brani nam rikala. a jak to zvladas, jak na tebe pusobi?

lenaaf
29. říj 2014

@donia celkem dobre, nachlazena jsem nebyla a dr. rikala, ze na vahu by taky nemela mit tahle davka vliv. Pry je celkem nizka. Asi jak u koho.

78marcela
30. říj 2014

@donia já při stimulaci přiberu vždycky a vyčítám to všem hormonům obecně, nezkoumala jsem po kterých lécích to přesně je. A jim normálně. Brala jsem teď medrolu tři tabletky denně.

donia
30. říj 2014

@lenaaf
@78marcela
holky, diky 😉 ja prave furt oddaluji navstevu lekarny, abych si to vyzvedla..

Strana