IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@ferginka u mě nic nového...psala jsem do centra, nikdo mi neodpovídá, asi se mnou už nechtějí mít nic společného. 😒 😒
Chci jít v prosinci na další transfer, tak uvidíme, snad to vyjde.
Ted mám dovču, ale vzhledem k tomu, že jsem po revizi, tak se nemůžu koupat, tak z našich kyperských plánů nebylo nic. Tak jsem u přítele a dáváme dohromady jeho byt. Baví mě to a mám myšlenky někde jinde než u toho, že bych už začínala 14. týden...
Ahoj holky, ja mela dnes termin v Immunii, pred mesicem mi brali krev, tak ted vysledky. Celkem vse v norme, nic moc nenasli, jen trosku neco a to bude souviset s tou snizenou funkci stitne zlazy, ze je to autoimunitni. Tak mi nasadila Prednison, ze se bere ca. 6 tydnu pred IVF, nam to vychazi ca. 4 tydny, tak ze i to ma stacit. Ted mi volala dr. z Gennetu jak jsme dopadli, tak ji to rikam a jen me trosku vydesila, ze kdybych onemocnela, tak to mam vysadit. Tak jsem nejak nechapala, no a ona, ze to potlacuje imunitu, takze budu oslabena. Tak ja tomu trosku nerozumim a jen doufam, ze to bude ok. Nemate s tim nektera zkusenost, nebo neslysely jste neco od nekoho?
@donia jojo, já to beru furt před transferem. Bud prednison nebo medrol. Oslabuje to imunitu, to aby se oslabila přirozená funkce těla zlikvidovat všechno co tam nepatří, tudíž i embryjko. No ale s tím tedy i další bacily si pak můžou v tvém těle dělat co chcou...ale je to běžné, dělá to hodně center. Mě to nasadili automaticky i bez vyšetření.
@delfi75 nééé...prostě na mě s...u jak na placatej kamen. Otevřel se vůbec neozval, tak jsem psala Pastorčákové, ještě jí dávám do konce týdne a jinak tam budu volat. Asi mě tam už nechcou, když jim kazím statistiky ☹ ☹ ☹ ☹

@delfi75 Me pracuji nervicky porad ať jsem před nečím, v něčem, nebo po něčem☺