IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@markulenka patek uz tuka na dvere 🙂 to bude hned 😉 budu na tebe myslet,dej pak vedet 😉
Dekuju vam,tady jsou same hodne a zpriznene dusicky 😵
@zdenka35 mocinky držím pěstičky........
@78marcela ahojky, daří se dobře. Ve čtvrtek jsem byla v poradně a vše v pořádku, příští týden ve čtvrtek jdu na genetiku.
Já sem za vámi chodím, dočítám vás, myslím na vás a držím vám pěstičky 🙂 Jen jsem nereagovala, je mi líto, že jste měli takové depky, no znám to........prošla jsem si tím a tak jsem nevěděla co vám na to napsat. Ani na to nic napsat nejde, snad jen hodně sil a držte!!!!!! Všechny tu budeme brzy šťastné maminky 🙂
Tak je to v prdeli, pred chvilkou mi volali, ze vsechny tri embryjka se nepodarilo rozmrazit 😔 . Byly moje jediny. No radne jsem to obulela
@markulenka tak to je mě líto ☹
@markulenka ☹
@markulenka ☹ to mě mrzí.....
@markulenka To mě moc mrzí 😔 já ani nikdy 3 neměla a vždy se bojím i př rozmražování 2 ☹ drž se
Dekuji holky ☹
@markulenka můžu se zeptat, v jakém stadiu vám embryjka zamrazili? Teď tedy další IVF?
@delfi75 embrya po petidenni kultivaci, bylo mi receno, ze kvalitni. Tak nevim co se podelalo. Ted budu vyhledavat jine centrum
@markulenka aha, tak to je divné☹ kam jsi chodila?
@delfi75 pronatal Teplice
@markulenka aha, tak směřujete do Prahy?
@delfi75 asi Karlovy Vary, nejdriv to ale musim rozdychat
@markulenka se nedivím, vše chce čas..no, my moc čekat nemůžeme, vzhledem k věku...
@delfi75 ja taky moc ne, cim dele, tim mensi pravdepodobnost. Vajecniky pry odpovidaji 40ti letum a navic me zere endometrioza, ktera se po tech hormonech nehorazne zhorsuje. Takze uz mam vybrany darek k Jezisku 🙂
@markulenka taky chcete doma místo ježíška čápa nebo klokana, co 😀 u mě je to o věku v občance, jinak jsem prý hormonálně a jinak minimálně o 5 let mladší...

🙂) mně zase posledně řekli, že ho mám moc plnej a to jsem byla chvilku před 2x odčůrnout 🙂) Já už se těším na pátek..držím palce, at se pořádně zavrtaj do připravené peřinky 🙂