IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki hm...co se dá dělat...
Holky, měli jste při stimulaci výtok? Bílkový hlen?
@delfi75 Ja vim,jsem trdlo,muzu zi za to sama ☹ nemam tak vse studovat,jak jinde pisou jak uz 7 den meli ducha a 8 dve carky.Kazdy to ma jinak,ale pravda je ze uz tomu neverim.Jen me tesi ta tecka co jsem videla vcera na ultrazvuku.I kdyz take to muze byt jen prazdna dutinka,vacek ☹ tohle vse je tak na psychiku ☹
@zdenka35 je brzo, mám pocit, že to čekání je snad nejhorší z celého IVF, fakt na zbláznění...ale jak už jsem psala, černý petr je obsazen!!!! hlavně se nestresuj 😉 taky si říkám, že každé zlo je k něčemu dobré a příroda to tak chtěla, raději teď než někdy třeba 7. nebo 10 tt......
Dekuju vam za mila slova 🙂
On je to ten plodný hlen, co mám vždy, když ovuluji....
Ahoj holky, já dnes čtvrtým dnem píchám gonal a že by mi bylo dvakrát dobře se říct nedá. Stále mě bolí podbříšek, téměř jako první den MS, což mívám docela silné bolesti; k tomu hlava a včera večer se mi udělalo po injekci i docela špatně... Tak nevím, jestli to prostě jen hodně špatně snáším... ☹ Beru k tomu ještě i decapeptyl...
Ahoj, taky jsem hormony zrovna dvakrát moc nesnášela, ale dá se na to zvyknout. Mysli na to, že je to jen na pár dní. Já jsem dokončila píchací martirium v úterý, dneska jsem byla na OPU, folikuly jsem měla výstavní, ale bohužel prádzné - prý se neuvolnila vajíčka. Takže to můžu za tři měsíce zkusit znova s jinýma hormonama a protokolem:-/
pbuc: Já jsem si taky pobrečela, ale možná lepší, než kdyby to přišlo v některé další fázi, když to bylo špatně nastavené, že jo?
Ahojky, tak já dnes na utz, na levé straně 4 folíci kolem 15mm a na pravé 6 folíků kolem 15mm a další menší. Na utz jdu zase v sobotu, s punkcí mám počítat v pondělí nebo v úterý.
Vám co budete testovat, držím pěstičky 😉

@pbuc
Chápu z toho, že to teda můžeme dostat, i nemusíme.... Takže super, to nám moc nepomůže 😀 A to jsem už chtěla jásat, kdybych to nedostala....