IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@zdenka35 také na Tebe myslím a držím palečky 🙂
Děkuju vám holky 🙂
Krev nejistý výsledek jen 12,0 hcg,ms mám spoždění 3 den,ani nešpinímmám brát léky,do CAR mám jet až za týden na krev a ultrazvuk,zítra jedu k mé gyndařce kvůli neshopence a mám bolesti od včera silnější v podbřišku,prsa bolí pořád víc, tak uvidím co mě řekne,ale spíš si myslím že to bude zamlklé těhu 😒
@delfi75 Nevím, Já byla na krvi v utery jako samoplatce a dnes 14 den po Ket jsem mela volat do centra a objednali mě, teda sestra az na středu ráno na krev a v 11 ultrazvuk.Ale zítra jedu ke svému gynekologie kvůli neschopence a poboliva mě druhý den levou v podbřišku, tak aspoň budu vědět něco driv ☹
Jééé nějak jsem si přecvakla psaní,mám to pěkě zkomolené...omluva 😀
Ahoj dnes je to 9 dni co mam u sebe dve miminka, rano jsem si delala test a carka naskocila okamzite, tak uvidime. Snad to vyjde. Jak jste na tom vy?
@markulenka dekuji moc , no ja jsem zatim na zacatku. Ale preji , aby to dobre dopadlo.

@delfi75 Dnes duch skoro vidět není 🙂 11 a 12 den jo a dneska ho nevidím,no došla jsem si na krev,ale výsledky budou až zítra,asi zbytečně vyhozene ☹ peníze za krev