icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

supermarket1976
24. dub 2015

@78marcela Tak jak, marci?

78marcela
24. dub 2015

@ea09
@ferginka
@supermarket1976 vypadalo to na kontrole dobře, rozstepy ani jiné vývojové vady nebyly prokázány. 😉

ferginka
25. dub 2015

@78marcela tak to je supeeeeeeer!!!!!!!!! 🙂

78marcela
25. dub 2015

@ferginka ted ctu, ze už ty noci nedavas. Já to mám taky tak, kvůli tomu nové objevenému astmatu se bojím spát. V leze se dusim.. Takže sedim na posteli a únavou odpadam kolem čtvrté ráno...

ferginka
25. dub 2015

@78marcela to mě mrzí ☹ S astmatem zkušenosti nemám a ještě v těhotenství to musí být náročnější ☹
A kdyby sis u hlavy zvedla postel??

78marcela
25. dub 2015

@ferginka nemám polohovací postel, mám tu kupu polštářů. Je to o psychice, musím si zvyknout.

ea09
25. dub 2015

@78marcela super 🙂

supermarket1976
27. dub 2015

@78marcela Tak Marcelko, už jsem to nemohla vydržet a zeptala jsem se kamarádky, která je velmi zběhlá v meditacích, koučingu a léčení, jestli pro Tebe něco nemá. Píšu to veřejně, protože si říkám, že by to mohlo pomoct řadě z nás, když na nás přijde strach a nervozita. Poslala mi tohle:
ahoj Markét, ať si zpívá každý den 11 minut mantru Maaa - je to slabika, kdy dítě volá na maminku a když zpíváme tuto mantru, tak voláme na ženskou energii vesmíru. Tato mantra nás chrání, když máme strach ze světa, obklopí nás ochranou bariérou a my potom můžeme zase normálně fungovat

https://www.youtube.com/watch?v=Y31TB_kFFaI

Testovala jsem to o víkendu na sobě a je to super! Nejsem sice v takové situaci jako ty, ale po transferu jsem taky pěkně vyklepaná (známe to všechny). Velmi to uklidňuje, zpívám si to nepozorovaně i v tramvaji a na ulici nebo v autě a cítím se mnohem klidnější. Zkus to!

78marcela
27. dub 2015

@supermarket1976 jsi skvělá, ze na me myslis. Pustila jsem si kousek a ma to pěknou melodii, zkusim to. Slabiky jsou tam dlouhé, zpěv obecně na astma pomáhá, bude to dobrý trénink.
@ferginka jinak jsem se už druhou noc konečně vyspala, přítel je taky astmatik, o víkendu se mnou trénoval správně dýchání a,jak zvládat panické stavy, když cítím, ze se nemůžu nadechnout..pomohlo to, jsem ted opět spokojena a vyrovnaná.
Holky, ale ten týden předtím, já byla úplně vyřízena, mela jsem tak hnusne myšlenky, nenáviděla jsem sebe, dítě, ze kvůli němu se dusim, nenáviděla jsem byt těhotná, probrecela jsem cele noci..byla jsem totálně zralá na psychologa. Nikdy bych tomu nevěřila, ze se tak slozim, když jsme si to miminko tak přáli. Ted si to vyčítán a bojím se, abych těmi myšlenkami neprivolala něco zlého..nevím, co bych dělala, kdyby se male ted něco stalo. Jenže to tehdy neslo vůbec ovládnout. Můj chlap mi ted moc pomohl a uz je to OK. Ale ten týden byl jedním z nejhorších v životě.

supermarket1976
27. dub 2015

@78marcela Bylo to cítit z tvých zpráv, Marcelko. Zpívej a neboj se, neobviňuj se, buď na sebe hodná! A kdyby bylo někdy zase ouvej, neboj si říct i o podporu psychologa nebo někoho, komu věříš. Není to žádná ostuda a nemáme se vždycky ve své moci! Působí to na mě tak, že na Tebe dolehl všechen stres a obavy, které se v tobě hromadily roky. Je dobře, že vyšly ven a teď už můžeš v klidu vydechnout a jít dál. Čeká tě budoucnost a ta je dobrá!!!

ferginka
27. dub 2015

@78marcela Marci, to jsem moc ráda, že už je líp 🙂 Teď už to bude jen a jen lepší 😉 Bylo toho na tebe moc a hlavně už se netrap, hoď to za hlavu a koukej dopředu 😉 Malé se nic nestane, je v pořádku a ani se nenaděješ a budeš ji mít u sebe 😉

78marcela
27. dub 2015

@supermarket1976 JoJo, bylo to fakt těžké. Od začátku toho prostě bylo moc. Nejdřív vysoký horečky, kapacky v nemocnici, neustálé zvracení, porad a porad, pak problémy s tlakem, pak to riziko předčasného porodu, preeklampsie, ted špatne výsledky na triplech, vyšetření v Brně, a do toho to astma...
Prostě moc komplikaci a obav. A jsi moc hodna,opravdu, děkuji.

78marcela
27. dub 2015

@ferginka díky, už se Těšín na fotecku tvoji male... 😉

donia
27. dub 2015

@78marcela tak ja plne chapu tve pocity a je mi jasne, jak ti bylo. jako bych se videla a cetla co bych sama napsala. vubec se neobvinuj, proste to tak clovek v tu chvili citi a nejde s tim nic udelat.
ja po tech desnych zazitcich s tou horm.stimulaci loni na podzim to mam tak zafixovane v pameti, ze me to strasne svazuje a omezuje. nedokazu se uvolnit a nynejsi tehu si uzit. jsem stale jak v kreci. hned prvni den ocekavane ms jsem skoncila na pohotovosti s vys. tlakem a hned se mi vse vybavilo. kdyz me pak videl obvodak, dal mi hned zadanku k psych. ze o tom potrebuji mluvit. prezivam fakt kazdy den a ta dlouha cesta, co je jeste prede mnou, me akorat desi. take jsem se tesila jak si to budu uzivat, ale opak je pravdou.
takze za pocity se nestyd, nejsi v tom sama. drzim palce, at je uz lepe a prdolku mas pak v poradku u sebe. je to holt boj.

78marcela
27. dub 2015

@donia děkuju za to co píšes. Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Cítila jsem se příšerně, měla jsem a mám výčitky svědomí. Díky..styděla jsem se to říct nahlas. Nevím jestli bych našla odvahu k psychologovi, ale byla jsem tak zoufalá že možná ano..
Teď je konečně lépe. Ale tak jak jsi psala že jsi pořád jako v křečí, já to tak měla od začátku taky. Uvolnila jsem se až když jsem prekonala tu dobu kdy jsem minule potratila.
Pokud by sis chtěla popovídat, kontaktuj mě přes ip a klidně můžeme popovídat.

supermarket1976
3. kvě 2015

@78marcela a @ferginka Holky, hlava mi to nebere. Mám dvě čárky!!!

78marcela
3. kvě 2015

@supermarket1976 jee, kolikátý jsi den, 12. Den po transferu? Myslím jsi šla na můj svátek, ne ? Ukaž fotku. To je nádhera..🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Tak ať to hezky dal pokračuje, super!!!

supermarket1976
3. kvě 2015

Dnes je to 14. den. Vydržela jsem tentokrát s testováním. Tak Ti to jdu vyfotit 🙂...

supermarket1976
3. kvě 2015

Tady jsou...

78marcela
3. kvě 2015

@supermarket1976 krásné jsou, já mám radost, to je krásné, fakt, Tak jsme se dočkaly, když si vzpomenu na loňský rok, tak moc veselý nebyl, moc ti přeji ať se embryjko dal tak pěkně vyvíjí, fakt jsem za tebe moc ráda..

78marcela
3. kvě 2015

@supermarket1976 zvláštní je, že teď cítím takovou divnou nostalgii, sedm let života jsem strávila čekáním na dvě čárky a miminko a teď cítím trochu takový smutek, že tohle se mě už nikdy týkat nebude..přitom bych se měla radovat, že jsem se dočkala miminka v bříšku a já se taky samozřejmě moc radují.. Ale ta nostalgie tu je🙂

supermarket1976
3. kvě 2015

@78marcela Marcelko, moc děkuju. No není divu, že cítíš nostalgii. Já jsem se ráno se srdcem bušícím až v krku koukala na ten proužek, pak jsem se rozbrečela dojetím a pak hned přiskočily otázky: Co bude? Vězely jsme v té čekací fázi trochu moc dlouho a musíme se snažit, abychom "odložily baťoh" s tím, co ta fáze znamenala v dobrém i zlém, a šly životem dál. Moc se modlím, aby kontrola za 10 dní dopadla dobře a mohla jsem se do té další fáze života vydat. Děkuju za podporu!
P.S. Vtipné je, že mě minulý týden v práci povýšili, asi si té nové pozice a vyššího platu ale moc neužiju, jestli půjde všechno dobře 🙂...

ferginka
3. kvě 2015

@supermarket1976 jeee, supeeer!!!!!!! To je krásný!!!!!! Moc moc ti držím pěstičky!!!!!!! A těším se na další krásné zprávičky 😉

delfi75
3. kvě 2015

@ferginka ahoj, ty jsi ještě 2v1??? vyhlížím a vyhlížím...a taky moc a moc zdravím🙂

delfi75
3. kvě 2015

@supermarket1976 velká gratulace

@78marcela Marci, Tebe taky zdravím a však víš 😀

delfi75
3. kvě 2015

@zdenka35
@pbuc holky a jak vy válčíte??? jsem vás taky dlouho nečetla...

delfi75
3. kvě 2015
ferginka
3. kvě 2015

@delfi75 jj, stále kinder vejce 😀 Ale tak termín mám v sobotu.......akorát skrze tu trombofilii mě nenechají přenášet, takže jestli do čtvrtka neporodím, domluví se vyvolání ☹

zdenka35
3. kvě 2015

@delfi75 Já neválčím 😉 bohužel manžel,na půl roku 😒 čekají mě v červnu Františkovy lázně a pak půjdu na KET,máme 4 mrazáčky a já nechán podpis od manžela.Tak sem ani moc nechodím,aby mě to nebylo líto 😵

delfi75
3. kvě 2015

@ferginka tak ať prcek hledí dodržet termín, ať mamka nemá komplikace 😉 strašně to uteklo...

Strana