icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

delfi75
3. kvě 2015

@zdenka35 už je tedy pryč? tak si moc lázně užij 😉 4 sněhuláčci jsou super....

ferginka
3. kvě 2015

@delfi75 děkuji moc 😉 Noo, uteklo to šíleně 🙂

zdenka35
3. kvě 2015

@delfi75 Už měsíc a půl 😨 ještě skoro 5 měsíců bude pryč 😖

donia
3. kvě 2015

@ferginka no ted koukam jako blazen, ze uz kazdym dnem rodis. Fakt to z meho pohledu neskutecne uteklo. Tak drzim palce, at je vse v poradku a dej urcite pak vedet.

ferginka
3. kvě 2015

@donia Děkuji 😉 Určitě dám vědět..........mě to teď taky přijde, že to uteklo. Do toho 6 měsíce ani ne, ale pak se to přehouplo ani nevím jak 🙂 A furt mě ani nedochází, že opravdu můžu každou chvíli rodit 😀

78marcela
3. kvě 2015

@ferginka já měla včera termín kdybych nepotratila. Ale aspoň mám v břiše útěchu. Tak ať to zvládnes. Me po to vleče..

ferginka
3. kvě 2015

@78marcela Marci, uteče ti to taky 😉 Ani se nenaděješ a budeš taky čekat na porod 😉 Mě se to v tuhle dobu taky vleklo.......hlavně, když jsou ještě nějaké problémy, přijde ti to nekonečné. Ale zvládnete to 😉

supermarket1976
3. kvě 2015

@ferginka Děkuju a myslím na Tebe, vždyť nám všem jdeš od začátku příkladem, tak ať jde hladce i ten porod!

supermarket1976
3. kvě 2015

@delfi75 moc moc děkuju!

78marcela
3. kvě 2015

@supermarket1976 krásné napsáno a je to tak..držím pěstí at mas za 14 dnu srdíčko. A co děláš za práci?

pbuc
4. kvě 2015

@delfi75 Ahoj na konci měsíce jdu na druhý KET, ted začínám brát léky a pichat injekce. Snad to dopadne nejlépe jak může. 🙂

supermarket1976
4. kvě 2015

@78marcela děkuju! Práci mam kancelářskou, ale zrovna mě povysili tak, ze bych měla vest tym deseti lidí. Budu se muset poradit s doktorem, jestli by nevadila trocha vzrušení...

78marcela
4. kvě 2015

@supermarket1976 pořádně si to rozmysli.. ja otěhotněla v srpnu, v září jsem nastoupila do dvou nových škol učit. Učení je náročnější psychicky, ale nikoliv fyzicky, předpokládala jsem že budu pracovat až do porodu. 29.9. srdíčko zamlklo.
Na další pokus v prosinci jsem šla těsně před svátky, abych byla po transferu doma. po novém roce jsem šla na kontrolu a jakmile se v děloze objevila dutinka, nechala mě doktorka doma. Bez diskuze, řekla. A bylo to dobře...taky jsem si říkala, co budou ve škole říkat, sotva nastoupím, smlouvu na dobu určitou...ted vím, že v jedné škole mi ji už neprodlouží, v druhé snad ano...ale je mi to jedno. Utřídila jsem si priority a žádná práce mi nestojí za to, abych znovu potratila. Navíc v našem věku je to mnohem náchylnější a otěhotnět znovu složitější...tak si to pořádně promysli. Ja bych šla hned na neschopneku vzhledem k tomu, že už jsem jednou tu chybu udělala, že jsem zustala pracovat.

ferginka
4. kvě 2015

Holky, já byla taky hned na neschopence, vlastně už v průběhu stimulace. Taky pro mě bylo nejdůležitější být po psychické stránce v klidu.........

supermarket1976
4. kvě 2015

OK, holky, počkám do příštího čtvrtka, jestli je srdíčko a pak tomu dám jasnou prioritu. Moc díky za rady, tohle je úplně nová situace, jsem na to vlastně nepřipravená 🙂...

78marcela
4. kvě 2015

@supermarket1976 to chápu..já se taky smála, ze za ty roky čekání bych dokázala pomalu sama léčit neplodnost, ale na to, co přišlo po dvou carkach, jsem byla úplně nepřipravená. A jsem dosud..
Ale poučení me přišlo velmi draho, takže se pouc z mých chyb. Jsme holt riziková skupina.

supermarket1976
4. kvě 2015

@78marcela díky moc, fakt moc

78marcela
5. kvě 2015

@supermarket1976 ještě testujes? Sílí čárka? Nebo to nechas az na kontrolu? A ty nemusís na krev? My vždycky museli do centra na krev.

supermarket1976
5. kvě 2015

Hele, v tom Gynemu to hrajou koukám spíš na pohodu, žádná krev, až ultrazvuk příští čtvrtek. Nejdřív mě to prekvapilo, ale říkám si, že je to stejně mezi nebem a zemí, hodnoty HCG dost individuální, takže prostě ultrazvuk ukáže. Je mi dobře, přežila jsem uplnek bez kapičky krve, tak si prostě říkám, že to jde dobře a ani netestuju. Chystám se nicméně pro uklidnění test zopakovat tak o víkendu. Nechci to dělat ob den, protože bych na tom moc visela. Spoďáry nicméně kontroluju o sto šest 🙂...

78marcela
5. kvě 2015

@supermarket1976 tak pak ukaž testik o víkendu.

ferginka
7. kvě 2015

Tak holky, v sobotu na mě myslete. V 8 ráno nástup v porodnici na vyvolání porodu.......

78marcela
8. kvě 2015

@supermarket1976 ahoj, jak se ti daří?

@ferginka jejda, tak to budu myslet a držet, at mate malou co nejdřív venku, drz se 🙂

ferginka
8. kvě 2015

@78marcela děkuji moc 😉 A to srdíčko mám od tebe?

78marcela
8. kvě 2015

@ferginka ano, je pro vas obě, at to zvladnete v pohodě...já už ted se toho začínal bát.

delfi75
8. kvě 2015

@ferginka tak se držte, ať proběhne vše hladce a malou hned od tetek z MK pozdravuj 😉

ferginka
8. kvě 2015

@78marcela děkujeme 🙂 Pak srdíčko vrátíme pro vás dvě :-*

@delfi75 díky, to víš, že ji pozdravovat budu 🙂

donia
8. kvě 2015

@ferginka ted to ctu, no tak to na tebe moc myslime a drzime vse co mame, at je vse v poradku a malou mas brzy u sebe

ferginka
8. kvě 2015

@donia moc děkuji 😉

lenaaf
8. kvě 2015

@ferginka budu na tebe myslet, možná mě čeká to samé, ale to se dozvím příští týden. Hodně sil a ať máš malou brzy u sebe ☺

ferginka
10. kvě 2015

Viktorka 10.5.2015 3080g a 49cm 🙂

Strana