IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@lenaaf Je nádherná!!! Gratuluju!
@supermarket1976 to je nadhera, skvele, gratuluju, tesim se ny obrazek, parada..🙂 🙂 🙂 🙂
@supermarket1976 Supeeeeer!!!!!!!! Mám radost s tebou 🙂 A moc se na fotečku těším 😉 A gratuluji!!!!!! 😉
@supermarket1976 velka gratulace, tak jen tak dal 😵
@supermarket1976 velkáááááá gratulace 😉
@supermarket1976 jeeee, krásný!!!!!!! Gratuluji!!!!! Úplně jsem si vzpomněla na naše začátky 🙂
Holky, je to nekonečné čekání... V pondělí jdu na další ultrazvuk a čekám na něj nedočkavě v posteli, neb na mě někdo prsknul lehkou virózu. Nic dramatického, ale jsem radši v klidu, abych se toho co nejdříve zbavila. Doufám každou buňkou v těle, že je mimi v pořádku...
@supermarket1976 taky jsem nervózně čekala na každý ultrazvuk. Jsou to nervy a neustálé obavy a můžu ti říct, že porodem to rozhodně neskončí 😀
Ale neboj, všechno bude vpořádku 😉 A já už se moc těším na zprávičky, jak ti miminko krásně prospívá a roste 🙂
@ferginka Děkuju za povzbuzení, Ferginko! Jak se vám vede?
@supermarket1976 tak drzim pesti na pondeli. Ja se taky furt nervila. Zklidnila jsem se az kolem 25. tydne..
@78marcela Díky, Marcelko! U vás dobrý?
@supermarket1976 a tak v ramci moznosti..denne 16 prasku, k tomu inhalacni kortikoidy na astma, rano picham clexane na redeni krve, vecer inzulin..takze sama lahudka, ale mala prospiva, tak to nejak snad uz doklepeme.
@78marcela Jste statečné, moc na vás myslím! Určitě to dáte, porodem ze sebe dostaneš ten dlouhý stres a boj a budeš krásná maminka!
@supermarket1976 krasna? No to ze porodim, to je zazrak, ale udelat ze me krasnou, tak takovy zazrak se jeste nestal😉 😉 me staci byt maminka, i kdyz oskliva.
Pamatuj si, ze na zahu pomahaji mandle, az to prijde, ja dnes uz silela, jak me palila zaha a dala jsem si hrst mandlí pred chvili a klid.
@78marcela Mě přijdou maminky všechny krásný. A myslím, že miminka to vidí stejně!
@supermarket1976 gratuluji držím palce at je vse v porádku
@supermarket1976 Krásný!!!!! Moooooc gratuluji!!!!!!!
@supermarket1976 super, gratuluju😉 😉 😉 😉
@supermarket1976 krasnyyy😉 😉 😉 😉
@supermarket1976 Mám radost 😉
@supermarket1976 ahojky, jak se daří? 🙂
@ferginka Ahoj Ferginko, moc dobře! Už jsem v 26tém týdnu, víme, že je to holčička a užívám si to! Chodím pořád do práce, kde mám celkem napilno, ale zdá se mi, že je to tak v pohodě a děťátko tím netrpí. Už se ale začínám těšit, až to v půlce listopadu zapíchnu a budu chystat Vánoce. Testy zatím vycházejí dobře. Minulý týden mi dělali ten cukrový test, ten je asi dobrej. Jen poslali do laborky moč, kde mám trochu bílkoviny a cukru. Ale doufám, že to nebude nic vážného. Malá krásně kope!
@supermarket1976 skvele😉

Následuji @ferginka a vkládám foto naší Zorky narozené dne 24.5. (50 cm, 3700 g). Byl to vyvolávaný nepostupující porod zakončený císařským řezem.
Přeji moc moc všem hlavně zdravá miminka.