IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki Ahoj ničeho se neboj, šest může bohatě stačit, znám holky , které měly jedno embryjko a vyšlo jim to. 🙂
@opicka_kiki neboj, některé nejsou vidět a některé do pondělí dorostou!!! bude dobrá úroda🙂
@pbuc
Dakujem za povzbudenie... nejak som sa dnes rozsypala :-/ esteze tam bol dnes so mnou priatel, inak by som vsetky tie informacie, ktore na mna chrlili, ani nepobrala...
@delfi75
Delfi, diky moc, cenim si povzbudenie! A ako sa drzis ty?
@opicka_kiki Jo to tak mám vždycky, vždycky se mnou musí chodit muž,aby si všechno pamatoval, protože já jsem tak vynervovaná, že si na nic nepamatuji 🙂
@opicka_kiki já už jsem si to obrečela, takže líp, dík...včera jsem to probrala s Dr. a KET je možný po zářijové či říjnové ms...záleží více méně na nás🙂
@opicka_kiki hlavně se nenervuj, hodně pij - 5litrů...mně viděli jeden den 6 folikulů, za 2 dny 12, nakonec odebírali 20. ale v tom množství to opravdu není...
@opicka_kiki urcitě bude, i z malo folíků může být více zdravých embryí, než když jich je hodně........v pondělí, to jdu možná taky 😉
@pbuc
to ja si tam pravidelne zabudam vypytat razitko do prace... vzdy sa musim vratit 😀D
@delfi75
mrzi ma to aj za teba ☹ ale aspon mozes ist na KET, to je dobre... moc drzim palce!!!
@pbuc 🙂 jsem ráda , že nejsem zmatená jen já, včera jsem si tam málem nechala bundu, teda myslela jsem, že jsem si ji tam nechala, až jsem ji hledala asi 3 hodiny, tak jsem zjistila, že mi doma visí na věšáku...no, v hlavě mi zůstaly asi jen vajíčka...co budu dělat v práci, to nevím...
@ferginka
Dakujem 🙂 takze v pondelok, tfuj tfuj, aby to vyslo 😉 Pozeram, ze si z Olomouca...? Ja Pardubice, Sanus...
@opicka_kiki děkuji, ale teď se soustřeď na sebe!!!! a neměj v hlavě hlavně můj neúspěch 😉 podívej se na
@pbuc a vem si příklad 🙂
@delfi75
cozeee? 5 litrov? 😲 ja pijem tak 2 - 2.5, takze budem musiet pridat!
@opicka_kiki přidej, mě pak nebylo špatně a nemotala se mi hlava, jinak jsem to fakt cítila...
@delfi75
ja vsetky tie hormony fyzicky zvladam dobre, ziadne vedlajsie priznaky, citim sa dobre, aj psychicky som bola na tom fajn az do dnes - od pondelka som bola plna energie, od rana som mala kazdy den dobru naladu... az dnes to na mna tak dolahlo... Ale uz je to lepsie, som v praci, doma by som to sama medzi styrmi stenami nedavala.
Jj, z Olomouce. Přesněji ale z Velkého Újezda 🙂
@opicka_kiki Neboj urcite budou 🙂 podivej na me,mam vzdy vajicek hodne a zatim vzdy zustala oplodnena 3,prvni odber jsem mela 25 vajuch,oplodneno 15 a zustal 3 bez prodlouzene kultivace,ted to same 22 odebrano,oplodneno 12 a zustala 3 a 3 denni 🙂 Me kamaradky meli treba jen 6 a vsechny oplodneny a i s PK tak ver ze budes mit krasne a i jedno je prece krasa. 🙂
Tak mám krev ☹ zítra volám do centra ☹ jsem smutná a protivná,jako to počasí venku.Musí to vyjít holky vám,at je tu něco pozitivního a krásného 😒
Tak jdu v pondělí na punkci.......

Cus-bus! zdravim vas tu vsetky! dnes som bola na kontrol. UTZ - lavy vajecnik peknych sest folikulov, pravy vajecnik stale zaostava, folikuly su male ☹ nemozeme uz cakat, kym dorastu do dostatocnych rozmerov, pretoze by praskli tie vacsie. V pondelok rano odsatie. Som z toho spatna... bojim sa, ze nakoniec ani nebudeme mat embryo, o mrazackoch ani nehovorim... ☹ chjoooo