IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy mne doporucila kamoska Mamavit vitaminy, ty jsem zacala uzivat, kdyz jsem zacala stimulovat...................zkousela jsem Indickej zensen kapky, pry pomahaji tehu a kotryhel caj, u mne teda bez efektu a oboji ma hnusnou chut 😖 jsem se pak na to vybodla..................
@renca1978 kontryhel piju taky ted uz ne tak pravidelne a vzdy vajka vystavni a nic i doky se tomu divil ze na me tak zabira a vysledek se jeste nedostavil 😠 No ja ten nosifol mozna zkusim za to nic nedam ne teda krom tech penez 😀 A ten Mamavit jsem mela taky kamoska mi toho privezla plnou krabici,tak jsem to rozdala,pac ty prasky byly moc velky 😀 a mate pravdu po tom se rodi velky deti no jo no jsou vyhnany praskama 😀 😀
holky ja sem zalezlá doma jak krtek,vubec se mi nic nechce a už vubec nekam chodit
@mariiianka Ahojky, tak co?jak si dopadla?doufam, ze vsechno je v poradku 🙂 ozvi se, az budes moct, paaaaa
@mariiianka no mi na 90%cisařem takže to bude o týden dřív tkže to u me vidím na 13.12

@hanndy ja vim, ze ma pravdu, ale tomu mozku proste neporucis, porad to srotuje 😀