IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Ahoj holky, volala jsem do CAR, embryjko se ma cile k svetu, pry je moc krasne, tak si pro nej ve 12.30 jedeme 🙂 Mam obrovitanskou radost, jsem z toho uplne v tranzu 😀 Dekuju Vam moc za podporu 😉 Pisnu vecer, a jeste jednou mockrat diky 🙂 🙂
Dekuju moc, vim, ze jeste nemam vyhrano ale i tak je to pro nas veliky 🙂 pokrok..............takhle daleko jsme jeste nikdy nebyly
Ahoj holky,tak už píchám Puregon 200j+1injekci orgalutranu a ode dneška mě pěkně bolí podbřišek ☹ Jinak sem byla na kontrole 6DC(v sobotu) a na levém vaječníku mám 6folíků a na pravém 1folík,sice netušim zda je to málo či ne,protože tam zrovna hovorný doktror nebyl ☹ No a ve středu mě čeká poslední kontrola+domluvení OPU 🙂 Mám takovou radost 🙂 Jen nějak plašim z té bolesti podbřišku(bolí mě od 1injekce orgalutranu)...Je to normální?
holky otázka,já jsem prý zdravá,manža taky-přesto se nám 2,5roku nedařilo a skončili jsme u ivf...Mám strach když daj ty vajíčka do misky k nim daj spermie,že se neoplodní ☹ Řekne nám embryoložka v den OPU zda jsou ty spermie k tomu či ne?Nebo si to musíme domluvit předem?
aby napíchli spermii do vajíčka (ICSI-myslím)...Pro jistotu bych chtěla touto metodou půlku vajíček,aby se náhodou třeba nestalo že by se žádný neoplodnilo...Nebo stalo se to některý,že se žádný neoplodnilo či ste něco takového slyšeli?

@sisi137 plason,plason,tak kdyby jsi videla tu intimku tak fakt normalni mrcha,dala jsem sprchu a pak uz nic ani ted pri zavadeni utrose nic a cipek se mi taky nekam schoval no je se z toho poseru,ale ted je mi zase lip.. a budte radi ze tu takovyho plasanka mate,alespon se nenudite 😀 😀