IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@reennddyy IVF je přeci jen větší šance. Mám zjištěné nějaké NK buňky (29%), tak mi prý na ně nasadí nějaký lék mezitím, co budu stimulovat. V úterý jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co bude nového. Partner je v naprostém pořádku. Při laparoskopii mi nic nezjistili. Na imunologii zjistili NK buňky a hraniční protilátky proti ováriu. No a také mi zjistili inzulínovou rezistenci, díky které zřejmě tělo občas stávkuje s ovu 🙂 co ty ?
@pistalinda35 no tak u nás je asi jediný problém,že mám jen jeden vejcovod...Jinak manžel spermio v normě,já profil v normě,genetika v pořádku,takže na nic nepřišli(zatim)...Jinak se snažíme 2,5roku a vy?
nevím, problémy jsou jen u mě a je to v podstatě o štěstí, kdy přijde to správné vájo zároveň se správnou spermií.
@reennddyy poprvé dlouhý(to byla velká chyba lékařů, protože mám nízké amh a dlouhý protokol je u mě na nic), po druhé jsem měla krátký, z toho bylo biochemické těhotenství. A teď už jedu jen minimálky. PK jsem měla 3x. Mívám málo vajíček tak když jsou třeba jen 2 tak je PK zbytečná, protože jdou ke mě obě.
@pistalinda35
@sisi137 ahoj holky,konečně nás tu bude víc
@sisi137 pane jo 6.pokus 😕 ,to by mě z toho fakt už švihlo.Přeji ať je to taky poslední pokus 😉
@mariiianka děkuju, no popravdě už melu z posledního. Před tím jsem věřila, že to vyjde, teď už jenom doufám.
@sisi137 určitě to výjde.Hold někdy je cesta až moc trnitá za vytouženým snem.Ale věřím,že na každýho to naše mimi čeká,jen to chce ten správný čas 😉
Ahoj, můžu se přidat k vám do party? Byla jsem pozvaná do diskuze IVF leden, únor 2013, ale holky už jsou tam pěkně rozpovídaný, tak už se mi tam moc nechtělo ...
@amy75 ahoj,samozřejmě,že jsi tu vítána 😉 .Čeká tě taky to co nás
@mariiianka Noo, mě teď čeká druhý pokus - první IVF v 07/2012 bylo neúspěšné ... ☹ Injekce už mám doma, o víkendu čekám ms a začínáme 🙂
@amy75 aha,tak to je mi líto že se hned nezadařilo.To musí být asi hrozný zklamání.Tak napodruhý už to určitě výjde. Jsem zvědavá jak to ponesu já,když se nezadaří ☹ .Jen se optám,jsou ty injekce hrozný,toho se snad bojím nejvíc 😅
@mariiianka Ne, injekce jsou úplně v pohodě. Já se taky před prvním pokusem klepala strachy, vůbec jsem si to nedokázala představit - injekci do břicha 😕 , ale bylo to úplně v pohodě, injekce mi píchal přítel a vůbec nic jsem necítila. Jehličky jsou slabý, chytla jsem špíček na břiše, koukala jsem do stropu a pomalu ani nevěděla, že už injekci mám 😉
@mariiianka Zklamání je to hrozný, přeji ti, ať se zadaří napoprvé a neprojdeš si tím co já a spousta jiných holek, kterým se nezadařilo na první pokus. Věděli jsme s přítelem, že to samozřejmě nemusí na poprvé vyjít, ale moc, opravdu moc jsme doufali a ty pocity, když to nevyšlo, byly opravdu hrozné, máš pocit, že se ti zhroutil svět a zlomilo ti to srdce i duši ... ale tím tě nechci v žádném případě strašit, pouze vypisuju své pocity...
@amy75 jo tak do špíčku to půjde v pohodě 😀 .Budu držet moc moc palečky,ať se zadaří.Musíme se podporovat,pak to půjde vše lehce a není nad to si s někým o tom pokecat
@amy75 no já po mých neúspěšných IUI,to beru asi tak nějak v klidu.No teda zatím si to nějak nepřipouštím,ale asi když se to bude blížit,tak to teda nevím.
@mariiianka Já jsem teda hubeňour a špíček mám pěknej 😀
@amy75 já teda hubeňour nejsem,tak to půjde hladce 😀 .Tak jsi mě trochu uklidnila 😉 .A jak dlouho se snažíte?Šli jste rovnou na IVF?
@mariiianka Fíííííha 😕 , 8 IUI? My jsme IUI zkusili jen 2x a pak hned IVF, já bych klidně IUI zkusila víckrát, ale vzhledem k mému věku - 37, pro nás byla IVF větší jistota .... Je fajn, že to bereš v klidu, ale ono IUI a IVF, už je trošku o něčem jiném .... alespoň, já to tak vnímala...
@amy75 jo jo,8.IUI.Ale mě se na IVF moc nechtělo a říkala jsem si ,co kdyby náhodou to zrovna vyšlo.Dnes už vím,že to byla pěkná blbost.Taky jsem chtěla mít dvě děti do 30.Ale víš jak to je,člověk míní,život mění ☹
Ahoj holky, můžu se také přidat? Já mam za sebou neúspěšné 1 IVF a jeden KET. Tad se připravujeme na další KET a to v březnu. O mimčo se snažíme už přes 5let a zatím se bohužel nedaří. Chyba je na mé straně mám alergii na sperma takže hned vše v sobě zlikviduju. Jen se na to přišlo až po KETu kdy jsem si na vlastní žádost nechala udělat vyšetření. Tak doufám že teď už to snad vyjde 😉
Moc vám všem držím palečky ať se zadaří!!! 😉
@mariiianka No vidáš, mě se na IVF taky moc nechtělo, myslela jsem, že půjdeme do všech 6 IUI, na které máme za rok nárok a nakonec byli jen dvě a šli jsme do IVF. Taky mi pak došlo, že by to byla jen ztráta času a zbytečné čekání. Tím spíš, když jsme měli v ruce výsledky z imunologie ...
@tulda3 ahoj,jejda tak to už sis taky užila svý.Březen je tu zachviličku,tak to je super a snad tu budou samý těhulky 😉
@mariiianka tak to doufám že tenhle rok pro nás bude konečně štastnej 🙂
No doma už mám nafasované injekce a jen čekám až to dostanu at můžeme zahájit léčbu a vrhnout se zase do boje.

@pistalinda35 To víš,že můžeš 😉 Tak já taky čekám na své 1.IVF...Jinak já už mám injekce doma a čekám na mršku(má dorazit 2-3.3) a pak začínám 🙂 A přočpak tě čeká IVF?