IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Teda zensky ja si na chvilku odskaknu a vy tady popisete 3 stranky 😠
Ale je videt ze Renca je zase zpatky z vejletu,cauky kocko..ted si tady budu psat sama zase ja co? 😀
@renca1978 Ahoj cestovatelko 😀 jinak ja taky citila pohyby pozdě.
@mariiianka neboj i u nas se ty triply testy dělaji 😀
@slaboska uff,tak aspoň nejsem sama.A já myslela,že už jsem tady 100let za opicema 😀 😀 😀
jinak já jsem chvíli spala nebo mě ta hlava za chvíli praskne a chystáme se grilovat
@mariiianka grilovat???u nas je tak brutalni burina, az se bojim.............ze ja nezustala na ty dovce, tam aspon nechcalo 😀 😀 😀 😀 😀
@renca1978 no u nás je teď pod mrakem,ale snad to vydrží.......musí,kuřátko je v lednicia já mám na něj dneska šílenou chuť 😀
@renca1978 jo a tam by tě dřív sežrali komáři a ještěrky 😀 😀 😀 ,tak trochu vody sneseš 😉 😀 😀
@mariiianka tak teda jo.............posli mi kus kurete 😀 😀 😀 taky bych si dala 🙂
@renca1978 neboj,taky se dočkaš a budeš mit 6tt do porodu.u nas sviti sluničko a taky grilujeme 😀 ty sis užila teplo a sluničko tedka 6dni. 😉
@mariiianka tak jsme 100 let za opicema 2 😀 ja to prvni chtěla odmitnout,protože jak piše
@ratatooy maji často falešne vysledky,ale Dr.mi řikal,že v 99% když vyjde ok 1.screening tak vychazi dobře a nelhal 😀 😀
@slaboska tak super,to mě těší 😀 ,no uvidíme za 3neděle 😉 ,ale uklidnila jsi mě,tak to bude prostě dobrý
@mariiianka na to nebudeš čekat 3tt ja šla po 2tt na kontrolu a už ty vysledky tam byli.neboj,bude to ok.nemusime mit přece všechno 😀
@slaboska budu,protože jdu až 22.7.Ale víš jak,kdo si počká,ten se dočká 😀 ......a výsledek bude stát za to 😉
@mariiianka aha tak to měni situaci,a jak pišeš vysledek bude stat za to 😉 o tom jsem ani chvili nepochybovala 😀 😀
@slaboska však já taky vůbec nepochybuji 😉 .Tak já se pro dnešek loučím a jdu se věnovat rodince 🙂

@ratatooy jj,první.V druhý to už bude asi trochu jiný 😅