IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka ja si taky kolikrat řikam,že by bylo super kdyby vypadl do prace a měla jssem klid 😀
@slaboska vyrabi to nejakej pan, nasla jsem ho na mimibazar.cz.sestavi ti jmeno, o jaky si napises..................jedno pismenko stoji 23 Kc, kyticka 35 Kc...................posilam odkaz, vydrz................
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=1&albu...
ja to strasne dlouho nemohla nikde najit, tak mam z toho radost 🙂
@slaboska mě to vyhovuje když není doma,ale občas mi to leze taky na nervy,že jsem tady na všechno sama.A teď tady koukám na nějaký víkendový pobyt jestli mam koupit,nemáš s tím zkušenosti.Jestli si to vůbec zaslouží
@mariiianka My jsme takhle byly pres slevomat v Rime na prodlouzenej vikend.................tam jsme se zasnoubili , bylo to krasne, romanticke...............zadnej podvod, vsechno klaplo jak melo..............hotel i lazne super
@mariiianka tak s tim ti neporadim,nemam s tim zkušenost.my vždy jedeme přes cestovku,ale když
@renca1978 piše,že se i zasnoubili tak to musi byt suprovy 😀 ja myslim,že si to zaslouži,každy někdy mrzouti 😉
@renca1978 já jsem si našla na slevy dnes,ale jen do Krkonoš,to nám bohatě stačí na menší relax,tak já nevím
@renca1978 no já to ještě prozkoumám,ale asi jo.Za celý léto jsme nikde pořádně nebyli,tak aspoň ten víkendek 😉
@silvik77 strach neměj,vše bude v naprostém pořádku.Ale všichni víme jaký to je před každou kontrolou 😉
@renca1978 i tobě dobré ráno,tak to vypadá,že nás čeká další teplý den,se z toho už picnu
no nekecejte šipkove ruženky jsou dneska už vzhuru 😀
@mariiianka no dnes bude zase masakr,pověřila jsem manžu at nakoupi a ja dnes nikam ani nejdu,budu je vorvan u bazenu 😉
@slaboska šípkové růženky se vždycky vzbudí,jen jim to hold trošku dýl trvá 😀 😀 .No to mi povídej,já tam budu taky.Dneska nic nedělám,mam vše hotové,včera jsem to vzteky stihla 😀 😀 😀

Holky jak jste na tom se strijema? Ty me to asi pojede..