IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 to víš že jo,ono až to příjde,tak nebudeš mít čas nad tím přemýšlet 😉
@renca1978 je to jiny v tom,že dava větši rany,ja ji citim hodně na prave straně a jak kdyby v podbřišku,ale řekla bych,že to neni nic hrozneho,da se to vydržet a myslim,že ledvina vydrži,mě teda jěště nikdy do ledviny nekopla. 😉 spiš jak kdyby mi chtěla vyskočit z břicha předem,chapeš? 🙂
Holky můžu mít možná trochu blbý dotaz? Mívám problémy chodit na záchod a musím kolikrát hodně zatlačit aby to šlo, nemůže se nic stát s miminkem? Já jsem z toho celá nesvá...
Ahoj holky, tak to mám za sebou 🙂 Dr. říkala, že to vypadá skvěle, puleček na svém místě, stáří odpovídá velikosti, jsme 5+2tt , na srdíčko je ještě brzy, další kontrola 27.8. Říkala, že jsem jí udělala obrovskou radost 🙂 Nabízela mi nemocenskou-asi vzhledem k tomu, kolik mi je a že se nám dlouho nedařilo-ale já jsem v kanclu, jen sedím a zatím mi nic není, tak jsem odmítla...
ahoj holky tak dnešni kontrola proběha dobře miminka jsou v pořadku a za 4 tt jsem nabrala 200g,a musim na cukrovku ale nejdřive se objednat

@slaboska jojo, asi jo...............ale obavy jsou...................ale bude tam se mnou celou dobu Pepa, spolu to zvladneme..............to vis, ze te odrodej i bez toho, to neres............... 😉