IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@slaboska Ahojky,to je mi lito,ze se s tím tak natrapis... ☹ já to mam úplně jednoduché proti tobě.ale supr,mas internet,je to na dobry ceste.zkus najit nějakou ikonu kde mas napsáno Aplikace.treba ta ikonka vypada jinak než na mým telefonu,hlavně jestli se mas s tím nějak moc trápit tak se na to vyprdni.ja jsem se do ty aplikace úplně zamilovala je to super věc....
@renca1978 neblazni,to ti nem byt co lito,zkusit se musi vše 😉 aplikace ikonu nemam,jen nastaveni aplikaci a tam nic takoveho neni,schvalně ti vypišu co vše v tel mam.KONTAKTY,ZPRAVY,WEB,GALERIE,KALENDAŘ,E-MAIL,OBCHOD,VIDEA,HUD,PŘEHRAVAČ,HLEDANI,MAPY,NASTAVENI,PROTOKOL,CHAT APPS,UŽIVATELSKA PŘIRUČKA,ZIP MANAGER,TADY A TED,POSLECH ZPRAV,COMMUNICATOR,HUDBA OVI,UPOZORNĚNI,GAMES,SHAZAM,VLINGO-VOICE,WORLD TRAVELER,ZOU TUBE,SOCIALNI SIT,CNN VIDEO,NAT GEO,OVI SYNCHRONIZACE,MY NOKIA,SOUBORY, a ted rad kde to muže byt.radoi ,kalkulačka jsem nepsala tak předpokladejme,že to tam nebude 😀
ahoj holky,tak mě ráno chytla taková křeč do obou lýtek,že teď ještě ani nemůžu pořádně chodit,připadám si jak tučňák

@mariiianka stejne bych mu nejradsi utrhla hlavu................ 😀