IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 tak až takhle to nemám,mě stačí když večer začne řádit a to kolikrát křičím i bolestí,doma jen nechápou.Jo a už se vidím jak se s pupkem valím ve sněhu 😀 ,fakt nemusím mít všechno
a dostala jsem od kamosky prdackou mikcu a jeste nejky vecicky...............nafotim🙂
@renca1978 Reni prosím tě možná,že už jsi to tady psala,kde jsi kupovala to povlečení do postýlky s těma srdíčky,já stále hledám na netu,všude toho je samozřejmě spoustu,že nevím odkud to objednat
@mariiianka dyt mi jsme takovy dve chuderky vid ja navstivila sekac meli krasny saticky a kosili a musela jsem to tam nechat
@hanndy to jsme,ale ty máš ještě čas,ale mě už by se mohl ukázat 😢 .No pokud příště na utz zase nic neuvidí,tak už to snad ani vědět nechci 😠
nejlepsi je hrosice LuLu, tu kdyz videl Pepino, tak rikal, ze vic zmalovanyho plysaka jeste nikdy nevidel.................a ze pry se ji Vikinka bude bat 😀 😀 😀 😀 😀 pry at ji vyhodim 😀 😀 😀
@mariiianka mrkni na mamitati.cz, nebo batolemarket.cz..............tam ty srdicka maj tusim taky, a ve vice barvach
Jako v tom Kiku se da dobre nakoupit za par korun..............hlavne ty deticky tak rychle rostou...............
@renca1978 to jako dá,když víš pohlaví,já už tam chodit ani nemůžu,pokaždý jen slintám ☹

Ja konecne koupila tu universalni plastenku na hlubokou korbicku v malviku