IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
24. zář 2013@hanndy teeeeeda ten fialovej je bombastickej, prenadhernej...............
0
@mariiianka to taky,ale ja to mam vse ulozeny,takze to zadny hledani nebylo 😃 Marusko mam problem,je mi to uplne blbi psat,ale jak trpim na ty vytoky,tak od vcera je klid,ale porad mam mokrou intimku a vubec nevim co to je,nemuze to byt treba plodovka to by bylo spatny co
@hanndy cože????Plodovka snad né.Hele kdyby se ti něco nezdálo,tak raději rychle k doktorovi
@mariiianka ja nevim co to prave je,tak si asi ukrupavam nebo ja fakt nevim :-N kontrolu mam ve ctvrtek
@hanndy Hani plodovka si myslim, ze to nebude....................a pokud i jo, tak se to pr muze stat ze trosku sem tam odejde............a je to jenom na intimku?nebo by to bylo i na vlozku?zkus vlozku, takovou tu porodnickou obycejnou nejlepe.................a s tou mokrou vlozkou jdi k doktorovi.................udelaj test s Temesvaryho roztokem............pokud to bude plodovka, zabarvi se to...............ted nevim, do jaky barvy.................a brisko te neboli?myslim, ze je vse ok...........ale radsi bych si k dr. zasla
@renca1978 už jsi poklidila,já odpo lehce odpadla a jsem zase chvíli fit.Teď jdu sebrat prádlo ze sušáku,takže o nudu nebude nouze :-|
@mariiianka jojo, ted jsem jeste vytrela a mam dost......................v 18 jdu na Prostreno 🙂 za 5 minut se jdu zase merit......
@mariiianka kdybych mela prachy navic, normalne si zaplatim nekoho na pravidelnej uklid, i kdyz ted uz se to nevyplati, uz jsem v 8 mesici.............mame velikej barak jako krava a jsem na to sama...................jenom loznice ma kolem cca 80 m ctverecnich........a mistnosti je tady 8.................tak si to spocitej...............zase mi ztvrdlo bricho, takze asi pohyb s mopem nic pro mne.............. ]-( jdu odpocivat 😉
@renca1978 no pane jo chudáku,takovýho prostoru a tohle vše uklidit,tak ještě že mi máme malý.
@mariiianka fakt hruza.............kdybych nebyla tehule neresim to, prace se nebojim, ale ted uz v tom 8 mesici je to kapanek slozitejsi, ale jeste porad to davam 😉
dobré ráno maminy,dneska jsem čilá 😃 .Nemůžu ode čtyř spát ]-( ,to bude dlouhý den.Ale už mám upečený štrůl a prádlo srovnaný 😃 .Tak která jedete na snídani 😃 😃 😃
@mariiianka ja,ja,ja 😃 dneska v noci byla asi spatna zona vsude ja jsem se prevalova od 2 bolehlav jako pjase,tak jsem se v pul 4 stehovala k telce a v 5 jsem usnula
@hanndy tak šup,už tu máš být 😉 😃 .No tak aspoň že jsem sama neplašila tak brzy :-N ,ale myslím,že to do oběda ještě stihnu se uložit 😃
@mariiianka tak se pristehuj bliz.. 😃 nebudes sama ja to taky zapichnu kolem obidku,ale dneska musim neco podelat...
Začni psát odpověď...

Odešli