icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 a jakou košily pošli odkaz

renca1978
7. říj 2013

Holky ja jeste objednala pro malou bilou komodu do pokojiku a pres slevomat umelej stromek k vanocum............jeste bych potrebovala koupit zupan, a nejakych par drobnych darku co nejdriv a finiš 😀 at se pak muzu uz soustredit jen na nasi prdolku 😉 joooo, a jeste par baleni plinek.......jeeeeeeee, tak ono toho zase tak malo neni.............. 😖

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 jj to se dá takto v pohod mlsat🙂

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 ja sem si taky myslela že už nic nepotřebuju,mám už komplet dárky pro šimonka na vanoce a najednou potřebuju plno vecí,jako věci do porodnice,fusak do sedačky,a kde co všechno

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy ten odkaz uz neexistuje, jelikoz jsem ji uz koupila..............takze inzerat je stazenej, vyfotim ti ji...........jako ona vypada hezky, ale je obrovska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 jj a za kolik byla?

renca1978
7. říj 2013
renca1978
7. říj 2013

@ratatooy 80 Kč + 39 postovne...................jako mne nejde o penize,to je par supu, ja se na ni tesila a stve mne, ze mi neni

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 ja ji klidne koupím jestly se do ni vejdu

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 poměříš mi šířku

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy fakt?pockem jdu zmerit...........

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy sirka pres prsa 60 cm............je fakt velika............vem si ze ja mam trojky prsa a je mi obrovska.............ja prave nemam na sobe rada tak plandavy veliky veci, ani na spani..............jo, a ta kosile ma takovy ty diry, jak z tama akorat vytahnes prso, i proto jsem ji chtela, to mi prijde pohodlny...........

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 je tak to se vejdu v poho i já tak mi napiš č.ů.a ja napišu adresu a pošlu ti to

hanndy
7. říj 2013

Ty vado tady se zase kseftuje 🙂 Reni to jsou bidaci vid..

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy posilam do IP 🙂

renca1978
7. říj 2013

@hanndy ty jo, fakt naposledy, co jsem si tam neco objednala.................jako ona byla levna, o tom zadna...............ale je holt velika...............kdybych vedela, ze se jedna o XL velikost, coz tam uvedla ta prodavajici holka, tak bych si ji nekoupila

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 a ona napsal M?velikost?to by jsi mela ale teda jinak i šanci na vrácení ne?ale ja ji beruuu

ratatooy
7. říj 2013

jinak sem zapoměla že to vypadá že jsme se teda doholy že budem mít Jakuba

hanndy
7. říj 2013

@renca1978 to je bordel 🙂 ja jsem taky koukala na kosiky takovx pekny,ale ty byli za 350,- tak doufam ze az objednam,tak neprijde nakej heges obrovskej..

hanndy
7. říj 2013

@ratatooy nek{ecej my taky chceme Jakuba jestli to bude ten kluk 🙂

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy jojo, ona napsala M, psala jsem ji mail, jeste mi zpatky nenapsala...........fakt ji chces?kdyz tak ji klido vratim......... 😉

renca1978
7. říj 2013

Jakub je nadherne jmeno 🙂

renca1978
7. říj 2013

@hanndy tohle bylo pres mimibazar, holka psala, ze ji nevyuzila, je jako nova..............ale fakt vypada dobre, kdyby byla mensi, necham si ji...........ma i prijemnej matros, jedinny co mi vadi tak ta velikost..............a za ty prachy je ok

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 ne za ty prachy ji chciii

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 no nakonec Jakuba jsme chtely už než jsem byla těhu a vlastne už u šimona jsme o nem přemyšlely takže to bylo jediny na čem se shodnem tak je to už asi jasny

ratatooy
7. říj 2013

@renca1978 a ješte kolik že mám poslat?nejak 130?

hanndy
7. říj 2013

Bobinky,tak na ko dobry,ale utz nedelal jen me zase prosmat a rikala jsem mu ze v patek jsem prcka citila krasne a celej vikdnd zase nic,rikal ze se nemam bat,ale ja jsem z toho naka nervni-magor co 😅 ale ja uz jina nebudu..

renca1978
7. říj 2013

@ratatooy 120,-Kč a nespěchej....staci když ti to poslu v patek?Já chodila s jedním doktorem,jmenoval se Jakub,takze mam velikou slabost na toto jméno.dobre jste vybrali.🙂

renca1978
7. říj 2013

@hanndy lehni si,narovnej nohy a ucítíš mimi....🙂a to ze mas nervy je normální🙂

renca1978
7. říj 2013

Ja porad koukám jak vám ti dr.nechtej delat UZ....ja vidím prcka každou kontrolu......to by mi hodne vadilo,kdyby mi ho nedělal.....

Strana