IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Holky ja jeste objednala pro malou bilou komodu do pokojiku a pres slevomat umelej stromek k vanocum............jeste bych potrebovala koupit zupan, a nejakych par drobnych darku co nejdriv a finiš 😀 at se pak muzu uz soustredit jen na nasi prdolku 😉 joooo, a jeste par baleni plinek.......jeeeeeeee, tak ono toho zase tak malo neni.............. 😖
@ratatooy sirka pres prsa 60 cm............je fakt velika............vem si ze ja mam trojky prsa a je mi obrovska.............ja prave nemam na sobe rada tak plandavy veliky veci, ani na spani..............jo, a ta kosile ma takovy ty diry, jak z tama akorat vytahnes prso, i proto jsem ji chtela, to mi prijde pohodlny...........
Bobinky,tak na ko dobry,ale utz nedelal jen me zase prosmat a rikala jsem mu ze v patek jsem prcka citila krasne a celej vikdnd zase nic,rikal ze se nemam bat,ale ja jsem z toho naka nervni-magor co 😅 ale ja uz jina nebudu..
Ja porad koukám jak vám ti dr.nechtej delat UZ....ja vidím prcka každou kontrolu......to by mi hodne vadilo,kdyby mi ho nedělal.....

@renca1978 a jakou košily pošli odkaz