IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@ratatooy tmavě fialový s bílím,když ho objednám z netu tak snad dorazí za včasu když ho mají skladem.Ale když jsme na ně byli juknout,tak se mu líbil nějaký světle hnědý.Ale budu objednávat až v prosinci,stejně ho nemám kam teď uložit a zabívat se tím teď nebudu.Za měsíc máme ještě oslavu,bude slavit 40.,tak to bude náročný,jedna v práci a jedna v rodině a že nás je jak psů 😀 ..........pokud teda ještě budu celá 😀 😀 😀 .Jo a u nás je nejvíc pohybu od půl desátý večer a to je rachot 😅
@mariiianka no hele aby ti stihl dojít mi objednavaly tenkrát kočár u nas ve měste začatkem září a přišel týden před terminem kolem 10října
@ratatooy ja vubec nevim..................jsou dny, kdy ji drzim a je mi soufl, porad hlad................a pak jsou dny kdy si dopreju, uz to moc nemerim................ale myslim, ze zadna hruza.................vim, ze je to ode mne nezodpovedne, ale ja kdyz mam hlad, tak jsem z toho nervozni.................
holky nevíte nekdo když se v prubehu moji rodičovský změnil majitel firmy muže se mi zmenit i pracovní smlouva a výše platu?nebo to zustava pořád stejný když jsem byla na rodičáku,přemejšlím jestly budu mit stejnou mateřskou
@ratatooy ze jo?taky jsem zacala zastavat tento nazor..............nijak to neprehanim, ale pul krajice chleba ke snidani mi vazne nestaci...............ja pak mezi tema jidlama pocitala kazdou minutu, a porad koukala na hodiny, az si budu moct zase neco zakousnout..............hruza, jsem si pripadala jako trotl

@renca1978 neboj nebude to obryne bude krasna a akorad..