icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

renca1978
7. lis 2013

podle tyhle tabulky ale velikostne odpovidame 38tt, tak nevim proc mi porad rika, ze je mala velika

slaboska
7. lis 2013

@renca1978 fakt tak u nas prš od včera 😠 ja jdu bydlet k tobě 😉 to si nevybereš mě pořad Dr řikal jak mala bude mala a měla 2,875kg což neni malo.prostě tomu nerozumi 😉

hanndy
7. lis 2013

@renca1978 tak podle ty tvoji tabulky mam obra v břiše já ty jo.. 😅 bože..jestli já nebudu mit taky cukr

hanndy
7. lis 2013

@slaboska krásnou ji budeš mit frajerku 😉

renca1978
7. lis 2013

@slaboska tak prijed................ 🙂 ono s tim vazenim dle UZ je to fakt divny

renca1978
7. lis 2013

@hanndy hele predevcirem mi volala kamoska a taky ma tehu cukrovku,a uplne stejne jako ja, vubec s tim nepocitala, ale dle vahy mimca nemuzes soudit, neboj se...............to bude ok 🙂

slaboska
7. lis 2013

@hanndy už jsem to psala Renči mam kamaradku ta měla těhu cukrovku a mala važila 2,4kg takže neboj.
@renca1978 ja myslim,že to važen je tak trochu k ničemu,ale jdeš na cisař takže ikdyby Viky měla 5kg tak mužeš byt v klidku.
Holky mala v 1 usnula a ja si tedka taky schrupla 🙂 ja už jsem vzhuru a mala pořad spinka 😉

hanndy
7. lis 2013

@slaboska ti to říkáme porad ze mas zlaticko.. 😀

slaboska
7. lis 2013

@hanndy a proč to zlatičko nespi pořadně i v noci?takhle by mamka nemusela spat přes den 🙂 bomba je,že ve 2 přestalo pršet a ja bych mohla jit na ten nakup a ona spi jak dřevo,kdybych nikam nechtěla tak už je hodku vzhuru 😉

hanndy
7. lis 2013

@slaboska 😀 😀 kočička no..tak vyrazite zítra já vytahnu maxima večer na nákup a zítra jedu za kamoskou,zase do civilizace .. 😅 me ta naše Sůva taky rádi celou noc a ve dne chrni 😠 tak se na ni nezlob tety se taky nevyspi

renca1978
7. lis 2013

@slaboska no jestli bude mit 5 kilo, tak ji ani neunesu 😀 😀 😀 😀 hele u vas je to jako ve spicim kralovstvi 😀 😀 😀 😀

slaboska
7. lis 2013

@renca1978 😀 😀 no,ale přes den v noci to je horši 😉 usneš ikdyž bude mit 10kg tak mužeš byt v klidku 🙂 si silna holka to daš.

slaboska
7. lis 2013

@hanndy tak to si taky asi užiješ mala byla v noci čila a ve dne jsem do ni musla dloubat,bohužel ji to zustalo i po porodu,ale naštesti se to pak otočilo 😉

hanndy
7. lis 2013

@slaboska ti dík teda 😅 asi ji zacnu měnit rezim

ratatooy
7. lis 2013

@slaboska tak jak jsme se bavily o očkování tak sem čím dál víc pro neočkovat vubec ničím,ani tím radoby povinným očkováním,zrovna sleduju co je to za sračky který spíš přímo zabíjí než aby měly nejakej pozitivni učiněk a co všechno v tom je narvany,a dneska sem mluvila s kamaradkou která nechala dat malymu jen to co bylo v porodnici a pak už nic a malyho ma naprosto zdravýho a říkala mi o kamaradce která už má potvrzený že je její dítě autista díky hexa vakcíně

ratatooy
7. lis 2013

@renca1978 no vidíš podle tabulky ti to odpovídá za to nám to neodpovídá skoro o 3tydny

ratatooy
7. lis 2013

a jak holky tehulky zvládáte?ja už nejak vubec,břicho me bolí při každym pohybu včera dokonce večer když se už ležela tak co dve minuty tak křeč v břiše a bolest v zádech tak nevim jestly to byli poslíčci nebo pořád tvrdnutí břicha ale mám pocit že do 12.12 nevydržím

renca1978
7. lis 2013

@ratatooy ahoj, a kolik vas zmerili?ja dnes ok, super..................i v noci,a to byl masakr, ale vcera to byl masakr,.bolel mne celej podvozek, krece, pichani.....................

slaboska
8. lis 2013

@ratatooy ahojky tak na to očkovani takovy nazor i ma Roman taky by nejraději neočkoval,ale zakon to neumožnuje ☹ a s tim autistou ma kolegu v praci a ten to ma taky potvrzeny,že z očkovani maji autistu.nikdo v čr mu to nechtěl pozvrdit tak jel až do Německa a tam mu to potvrdili,le co s tim potvrzenim chceš dělat ditě ti to už nevyleči ☹ 😠 ja doufam,že když to mame takhle rozděleny,že to nehrozi.

Dobre rano všem 🙂

mariiianka
8. lis 2013

dobré ranko 🙂 ..........
@slaboska jak se máš dneska?Prosím tě když jsi šla na mateřskou,kdy ti pak přišli penízky.Já budu od neděle,můžu s níma počítat už v prosinci?

slaboska
8. lis 2013

@mariiianka ahojky mame se dobře a ty?ja šla od 1 července a u nas chodi 4 den v měsici takže 4.srpna jsem je měla.takže 20.července nemocenska a hnedka 4 mateřska 🙂

mariiianka
8. lis 2013

@slaboska tak snad to u nás taky tak bude.Já jen jak se můžu tento měsíc rozšoupnout 😀 .Jinak dneska docela fajn,i jsem se trochu vyspala,jen to lítání na záchod už mě rozčiluje 😠

slaboska
8. lis 2013

@mariiianka no to se rozšoupneš 🙂 neboj za chvili ti to čurani skonči,jěště ti to bude chybět.to si nevybereš tedka vstavaš na čurani a pak na kojeni 😉
a Renča s Hančou jsou kde????????????????????????

mariiianka
8. lis 2013

@slaboska já vždycky letím na poslední chvíli,takže mě pak bolí celý břicho 😅 ,říkám si ještě chvíli to vydržím 😀 a pak mě asi upadnou prsa 😀 😀 .Holky spinkají,ale už by je měl taky někdo vzbudit 😉

slaboska
8. lis 2013

@mariiianka ja taky vždy čekala až to bude akutni a pak jsem malem nedoběhla 😀 na Renču čislo mam řekneme i Hanči a budeme je budit po telefonu 😀 😀 🙂 🙂

mariiianka
8. lis 2013

@slaboska no je to šílený s tím nočním běháním co si budeme povídat,ještě než se vyvalím z tý postele,to taky chvilku trvá 😀 .No super,budíček po telefonu,to tu ještě nebylo 😀 😀 😀

slaboska
8. lis 2013

@mariiianka taky maš kombajn jak Hanča? 😀 ale divej na holky se jinak neda to jsou hotovy špkovy ruženky 😉 a Renča to pak hazi na pesana 😀

mariiianka
8. lis 2013

@slaboska kombajn je slabý slovo 😀 😀 😀 .To já bych taky byla Růžou,kdych nemusela vstávat 😅

renca1978
8. lis 2013

Nazdar báby.......

slaboska
8. lis 2013

@mariiianka taky bych dlala Ružu,ale bohužel Vanesska si na ni hrat nechce 😀
@renca1978 ahojky,už jsme vstaly 😀

Strana