Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@kajka2701 no já bych testovat nechtěla, minule jsme testovala 6 den a bílo a a dva dny krámy, to u poznám že je dostanu při zavádění utrouse, bo ta sliznice je taková nakyprela. Psa mě nebolí jen občas ten podbřišek ale taky t nic neznamená. No kéž by to vyšlo🙂 jinak mi bylo řečeno, že pokud s embryo neuchyti, tak já dostanu ms i přes utrous. Za cos jsem ráda, o nemusím čekat 14 dni naá zklamani. Ty máš kolikáté ivf a ket? Já 5 ivf a 8 ket.
@eviknufik tak to ja myslela,že pokud je utroš tak to nedostanu.. Jeee,tak zase nervy☹ já mám první ivf a první ket,takže by to byla velká haluz kdyby to vyšlo. Jinak zustavá ještě jedno embryjko zamražené.. Nejhorší je,že já nemam žádný problém. Manžel ma špatné spermie ☹ vyjde to,neboj se. Budu ti držet palce😉 kdy si mysliš že by mohlo byt vidět něco na testu?
@kajka2701 já nevím, já měla vždy Bilo. když mi vyšel ten jeden ket, tak jsem zrovna netestovala a šla rovnou na krev. Spousta holek píše, že uz mají 6 den ducha jiné zas až 10. Já mSlm, že pokud je to blastoysta, tak že už by mohlo být něco vidět, ale zkoušet to nebudu pokud nedostanu krámy🙂
Ahojky holky, pokud můžu tak bych se kvám ráda přidala🙂. Nejspíš nás čeká první IVF. Mám zasebou 3 neůspěšné IUI. Oba jsme zdraví, tak oto je to promně těžší. Chtěla bych se vás zeptat zda nevíte jestli se musí s IVF čekat na schválení pojišťovny? Ráda bych začala s Ivf co nejdříve. Děkuji a přeji hodně šťestíčka😉
@kajka2701 určitě dám, ale pokusím se netestovat, pokud nedostanu mrchu. Zatím je mi děsně horko, ale to přisuzují nachlazení, nemůžu se toho zbavit:( zaváděli mi 5 denní blastocysty holčičku ( ještě máme v záloze kluka), ale snad holčička vyjde a bude páreček. Co sis zaváděla ty? A kolik si měla vajíček a kolik se oplodnilo? Já měla 21 folikulů a 21 vajíček, bohužel jen 10 zralych, oplodnilo se 7 a do 5 dne vydrželi 4, z toho 2 euploidni a dvě mozaicistni, jedno do 30 procen
@eviknufik a to půjdeš na krev aniž by jsi si udělala test? Jeee holčičku? Tak mě ani neřekli co máme☹ ale mě je to fuk,hlavně ať to vyjde.. Jinak měla jsem 8 folikulů,z toho 5 zralých. Všechny se oplodnily,ale jen 3 vydržely do 5 dne a 2 vyšly na genetice v pořádku.. Takže mám zavedenou hatchující blastocystu a jedno ještě máme schované. Děláš vše jako vždy nebo máš klidový režim? Asi ani moc ne,když máš chlapečka,že? Já teda sem tam polehám,ale do práce chodím a dělám vše kromě tahání těžkých věcí..
@kajka2701 no chtěla bych, bo se bojím zklamání, když jsem čekala malého, taky jsem si test nedělala, za to pak jsem testovala pořád, abych věděla jak vypadají //🙂 já si to vždy nechala říct, dokonce se můžeš rozhodnout co zavést. Jj dělám vše ale malého nenosim, jinak i v den transferu jsem vysavala, bo jsem pošuk na úklid tak vysávám každý den 🙂 jak říká Tokareva, záleží pouze na embryu a utrogestanu, my to neovlivnime
Zdravá,že má ve všech buňkách stejný počet chromozonu, mozaika znamená že některé chromozomy mohou být tro
Trojité nebo po jednom, buď zdravá část přeroste tu mozaiku a nebo naopak. Píšu z mobilu, proto je to aj zběsilé, neb vždy něco zmáčknu a odešle se mi půlka textu🙂
Ahoj holky, díky Repromede mam doma ročního kluka na druhej pokus ☺ chodi mi upozornění a tak vás pořád čtu, ale ted se vás chci zeptat ono se dá poznát co to bude???Mám zmrazenych ještě 5 embrii tak me to zajímá pro mě to je novinka 😲
Bojim bojím,
Že dostane atb, bo je mi čím dál hůř, mám pocit že mi to sedá na průdušky

@eviknufik jee tak my jsme o den. Ja byla na KET 6.3. 🙂 to čekání je děs. Hlavně když o tom víš,tak na to nemysli,že? No já to určitě nevydržím. Měla bych testovat až za 9 dnů,ale říkám si,že asi teď ve středu to zkusím. Mohlo by už jít něco vidět myslíš? Jinak mě taky bolí v kříži a prsa,ale ty mě bolí každý měsíc před MS. A jaktože jsi to dostala? Já myslela,že to není možný když bereme Utrogestan.. Bože to jsou fakt nervy..