icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

kajka2701
11. bře 2017

@eviknufik jee tak my jsme o den. Ja byla na KET 6.3. 🙂 to čekání je děs. Hlavně když o tom víš,tak na to nemysli,že? No já to určitě nevydržím. Měla bych testovat až za 9 dnů,ale říkám si,že asi teď ve středu to zkusím. Mohlo by už jít něco vidět myslíš? Jinak mě taky bolí v kříži a prsa,ale ty mě bolí každý měsíc před MS. A jaktože jsi to dostala? Já myslela,že to není možný když bereme Utrogestan.. Bože to jsou fakt nervy..

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 no já bych testovat nechtěla, minule jsme testovala 6 den a bílo a a dva dny krámy, to u poznám že je dostanu při zavádění utrouse, bo ta sliznice je taková nakyprela. Psa mě nebolí jen občas ten podbřišek ale taky t nic neznamená. No kéž by to vyšlo🙂 jinak mi bylo řečeno, že pokud s embryo neuchyti, tak já dostanu ms i přes utrous. Za cos jsem ráda, o nemusím čekat 14 dni naá zklamani. Ty máš kolikáté ivf a ket? Já 5 ivf a 8 ket.

kajka2701
11. bře 2017

@eviknufik tak to ja myslela,že pokud je utroš tak to nedostanu.. Jeee,tak zase nervy☹ já mám první ivf a první ket,takže by to byla velká haluz kdyby to vyšlo. Jinak zustavá ještě jedno embryjko zamražené.. Nejhorší je,že já nemam žádný problém. Manžel ma špatné spermie ☹ vyjde to,neboj se. Budu ti držet palce😉 kdy si mysliš že by mohlo byt vidět něco na testu?

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 já nevím, já měla vždy Bilo. když mi vyšel ten jeden ket, tak jsem zrovna netestovala a šla rovnou na krev. Spousta holek píše, že uz mají 6 den ducha jiné zas až 10. Já mSlm, že pokud je to blastoysta, tak že už by mohlo být něco vidět, ale zkoušet to nebudu pokud nedostanu krámy🙂

kajka2701
11. bře 2017

@eviknufik tomu říkám výdrž.. No to já asi nedám netestovat,ale určitě ještě pár dnů počkám..

eviknufik
11. bře 2017

@kajka2701 tak pak písni, který den budeš testovat a jak to dopadlo. Máte vyšetřena embrya pgd metodou?

joyjka
11. bře 2017

Ahojky holky, pokud můžu tak bych se kvám ráda přidala🙂. Nejspíš nás čeká první IVF. Mám zasebou 3 neůspěšné IUI. Oba jsme zdraví, tak oto je to promně těžší. Chtěla bych se vás zeptat zda nevíte jestli se musí s IVF čekat na schválení pojišťovny? Ráda bych začala s Ivf co nejdříve. Děkuji a přeji hodně šťestíčka😉

eviknufik
12. bře 2017

@joyjka ahojky a schválení pojišťovny jsem nikdy nečekala, prostě přijdeš, domluvíš se, začneš se atimulkou a car za tebe vše vyřeší

kajka2701
12. bře 2017

@eviknufik určitě dam,ty se taky ozvy kdyby jsi se nahodou rozhodla testovat🙂 jinak ano mame je vysetrena pgs. Vy take? A kolikati denni ti zavadeli?

eviknufik
12. bře 2017

@kajka2701 určitě dám, ale pokusím se netestovat, pokud nedostanu mrchu. Zatím je mi děsně horko, ale to přisuzují nachlazení, nemůžu se toho zbavit:( zaváděli mi 5 denní blastocysty holčičku ( ještě máme v záloze kluka), ale snad holčička vyjde a bude páreček. Co sis zaváděla ty? A kolik si měla vajíček a kolik se oplodnilo? Já měla 21 folikulů a 21 vajíček, bohužel jen 10 zralych, oplodnilo se 7 a do 5 dne vydrželi 4, z toho 2 euploidni a dvě mozaicistni, jedno do 30 procen

eviknufik
12. bře 2017

@kajka2701 procent a druhé nad 35, to ani zavádět nebudu, kdyb nevyšly ty dvě zdravé, zkoušela jsem zavést to mozaicistni do 30 procent, ale nechytlo se tak doufám, že toto bude ok🙂

kajka2701
12. bře 2017

@eviknufik a to půjdeš na krev aniž by jsi si udělala test? Jeee holčičku? Tak mě ani neřekli co máme☹ ale mě je to fuk,hlavně ať to vyjde.. Jinak měla jsem 8 folikulů,z toho 5 zralých. Všechny se oplodnily,ale jen 3 vydržely do 5 dne a 2 vyšly na genetice v pořádku.. Takže mám zavedenou hatchující blastocystu a jedno ještě máme schované. Děláš vše jako vždy nebo máš klidový režim? Asi ani moc ne,když máš chlapečka,že? Já teda sem tam polehám,ale do práce chodím a dělám vše kromě tahání těžkých věcí..

eviknufik
12. bře 2017

@kajka2701 no chtěla bych, bo se bojím zklamání, když jsem čekala malého, taky jsem si test nedělala, za to pak jsem testovala pořád, abych věděla jak vypadají //🙂 já si to vždy nechala říct, dokonce se můžeš rozhodnout co zavést. Jj dělám vše ale malého nenosim, jinak i v den transferu jsem vysavala, bo jsem pošuk na úklid tak vysávám každý den 🙂 jak říká Tokareva, záleží pouze na embryu a utrogestanu, my to neovlivnime

kajka2701
12. bře 2017

@eviknufik prosim te a co presne znamena to euploidni?? Ja mam presne zavedenou- hatchujici euploidni blastocystu. To je jako lepsi kvalita nez ta mozaicistni? Nebo obracene?

eviknufik
12. bře 2017

@kajka2701 ano, to znamená, že je

eviknufik
12. bře 2017

Zdravá,že má ve všech buňkách stejný počet chromozonu, mozaika znamená že některé chromozomy mohou být tro

eviknufik
12. bře 2017

Trojité nebo po jednom, buď zdravá část přeroste tu mozaiku a nebo naopak. Píšu z mobilu, proto je to aj zběsilé, neb vždy něco zmáčknu a odešle se mi půlka textu🙂

kajka2701
12. bře 2017

@eviknufik aha. Prave ze mi to ani nevysvetlili.. Ale ono je mozna nekdy lepsi kdyz clovek nevi vse. A kdy jdes na krev? Ja 20.3.

be_ruska
12. bře 2017

@eviknufik neboj myslíme na tebe a hlavně mysli pozitivně. Žádný stresy 😉

be_ruska
12. bře 2017

@kajka2701 ahojky já jdu 20.3. K dr na konzultaci výsledků 😉 na kolikatou jdeš?

evik87
12. bře 2017

Ahoj holky, díky Repromede mam doma ročního kluka na druhej pokus ☺ chodi mi upozornění a tak vás pořád čtu, ale ted se vás chci zeptat ono se dá poznát co to bude???Mám zmrazenych ještě 5 embrii tak me to zajímá pro mě to je novinka 😲

kajka2701
12. bře 2017

@be_ruska ja jdu mezi 7-8 hod.na krev. To ty tam jdeš asi později? A v jaké jsi fázi? Máš před stimulací nebo už po? @evik87 jeee,tak to gratuluji🙂

be_ruska
12. bře 2017

@kajka2701 ajo no ja jdu až 13:30 mám před stimulaci. Zatím mi dělali všechna možná vyšetření ale už bych chtěla aby se zaclo něco dít ☺

be_ruska
12. bře 2017

@evik87 já jsem slyšela, že to poznat jde....😉

eviknufik
12. bře 2017

@be_ruska v papírech to mají napsané co je co, když se dělá genetika, já si to nechala říct, když mi volali výsledky z genetiky a když řekneš se, tak ti to poví, můžeš si i vybrat co chceš zavést🙂

eviknufik
12. bře 2017

Bojim bojím,

eviknufik
12. bře 2017

Že dostane atb, bo je mi čím dál hůř, mám pocit že mi to sedá na průdušky

eviknufik
12. bře 2017

@kajka2701 já jdu o den později, doufám že nepůjdu driv kvůli mrše

kajka2701
12. bře 2017

@eviknufik nepůjdeš,žádná nám nepřijde a bude vše ok.🙂 musíme být pozitivní.

be_ruska
12. bře 2017

@eviknufik teď je hrozny období nemocí. Já byla celý minulý týden. Tak zle mi hodně dlouho nebylo ☹ to chce se pořádně vypotit

Strana