icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

kajka2701
16. bře 2017

@eviknufik no musíme 🙂

eviknufik
16. bře 2017

Holky bojím se, že ms nemám kvůli tomu nachlazení:( test jsem si nedelala bo se bojím bíla. Začínají mne přepadat chmury, nic mne neboli, občas píchne v kříži, las úplně minimálně a břicho téměř vůbec necítím, jen občas jako na ms

kajka2701
16. bře 2017

@eviknufik to přesně znám. Jsem v pohodě a pak z ničeho nic mě chytne depka jak to asi dopadne.. Neboj se. Nepřijde to,uvidíš. Ty máš alespoň pořád naději,když jsi neviděla bílo.. Já se bojím taky a moc☹

eviknufik
16. bře 2017

Holky tak jsem to nedala a testla, vypadá to, že to vyšlo, ale nechci to zakriknout -9 den po ket

kajka2701
16. bře 2017

@eviknufik no supeeer gratulace veliká 🙂

eviknufik
17. bře 2017

@kajka2701 děkuj, děkuji, snad to doklepeme do listopadu😉. Co ty? Kdy budes testovat?

kajka2701
17. bře 2017

@eviknufik nevydržela jsem a testovala jsem dnes. Pořád nic. Už tomu nevěřím😔

mirda79
17. bře 2017

Ahoj holky. Taky se s vámi podělím o zkušenosti. 10.3 jsem byla na Ketu,dneska jsem si dělala test a opět negativní☹. Mám za sebou 2IVF a 5Ketu. Včera večer mě dost pobolívalo břicho. A to jsem tomu věřila.

kristynatita
17. bře 2017

@mirda79 7 dni je dost brzy na test...

mirda79
17. bře 2017

@kristynatita Já jsem ,ale při druhém ketu otehotněla,pak teda 17 den to odešlo,ale právě 7 den mi to ukázalo,že jsem těhotná,tak sem to zkusila

kristynatita
17. bře 2017

@mirda79 rozumim... mne se pozitivni test ukazal az po 3 tydnech skoro, tak proto pisu, ze 7.den je hodne brzy. Drzim palce 🙂

mirda79
17. bře 2017

@kristynatita Díky🙂,počítám s tím,že si test zopakuju

eviknufik
17. bře 2017

Holky nevěstě hlavu, vyjde to, když ne teď, tak pri

eviknufik
17. bře 2017

Příště. Já mám malého ze 4. Ivf a pátého transferu, teď se zadarilo z 5 ivf a 8. Transferu. Snad to doklepeme dokonce

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Když ono to bílo na testu,tě pořádně rozhodí.

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik To je teda masakr,tolik pokusů. Jinak gratuluju,ať je vše v pořádku. Ještě nám tam zbývá jedem zmrzlík. Moje gynekol.mi vždycky říká,ať před transferem vypnu hlavu. Copak to jde? Teď mi poslední ket dělala dr. Tokareva a bylo to v úplný pohodě

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 jj to znám, já jsem testovat nechtěla, chtěla jsem počkat az na krev, ale nedalo mi to. Taky máme ještě kluka v mrazáku🙂 já chodím k Tokareve a němž si ji vynachválit. Taky mi dělala ket. Ale jak říká, záleží to na kvalitě embrya a utrogestanu

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Předchozí tři kety mi dělal dr. Kafka,první a tenhle pátý dr.Tokareva,embrya máme geneticky vyšetřená,tak nevim,kde je chyba,zřejmě to moje tělo nechce přijmout nebo už nevim. Stejně jako ty jsem měla celý týden příšerný kašel a ještě teda trochu mám,cítila sem,jak se to ve mně všechno stahuje,při kašly. Co mě teda zaráží je,že víš,jaký pohlaví ti vložili? Když sem se ptala já,po telefonu,jestli by mi řekli poměr "holek a kluků" z těch 6 embryí,tak mi důrazně řekla,že to nesmějí a že snad je jedno,co to je,hlavně,aby se to podařilo.

kajka2701
17. bře 2017

@kristynatita ty jsi měla pozitivní test až za 3 týdny po transferu? Já jsem dnes 11 den po KET a test negativní.. Myslíš,že mám ještě šanci?

kajka2701
17. bře 2017

Já už mám nervy v úplné pr... Už tomu ani nevěřím,že by to vyšlo.

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 tak mi pohlaví řekli hned jak volali výsledky pgs a dokonce jsem si mohla vybrat co chci transferovat. Jinak já měla zvýšené NK buňky, tak jsem si nechala dát intralipid. Dr Veselá mi doporučila tcd4imuserol. Tak kdoví co pomohlo. Před tím jsem měla i akupunkturu a jednou to vyšlo pak zas ne. Tak kdo ví....

eviknufik
17. bře 2017

@kajka2701 dokud není ms, šance je vzdy. I když 11 den by už mohlo být něco vidět. Ale potvrdí to až krev. Já když čekala malého, měla jsem 14 dní po ket hCG cca 2500, minule 6 den nic, tak jsem věděla že to nevyšlo. Bo jsem si říkala, že je to blasta a už musí být minimálně duch.. ale někomu se ukáže

eviknufik
17. bře 2017

Až 14 den, tak nezoufej.

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Ještě bych se chtěla zeptat,ty jsi byla na té kapačce,co dávájí týden před transferem?

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Já se v tom úplně ztrácím. Kdo poznal,že máš zvýšené NK buňky? Né,že bych věděla,co toje😒. A co to je ten tcd4imuserol? Tak nevim,snad,abych si těm doktorům o vše říkala sama. Jsem z toho dost v prde......

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 ano, to je ten intralipid, stojí to 1000. Já si nechala udělat imunologii, tam mi vyšly zvýšené NK buňky, prý to může být taky příčina neuspechu nidace. Ten imuserol jsou nějaké tabletky z čínské medicíny, bo prednison je prý k prdu dle Veselé. Stálo to asi​ 1600. Oni ti nedělali imuno? Nech si udělat já si o to zažádala, bo to se v průběhu života meni

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Jo jo,delali mi imuno a že prý je vše v pořádku. Akupunkturu jsem si dala před a po. U tebe je dobré,že hned komunikuješ s doktory v Brně. My dojíždíme 100km do Brna,kam mě posílá doktorka z Litomyšle. Ani nevim,na co je ten prednison? Já si píchla injekci Ovirtelle,zavádím utrogestan a to je vše . Sama od sebe i se svým přítelem užíváme Macu

eviknufik
17. bře 2017

@mirda79 ta vzdálenost je blbá, to je fakt, ale dá se mluvit i telefonicky. Ten prednison je právě na snížení imunity, ale mě se udělal opar, tak ho vysadili. Pokud je imuno ok, není potřeba užívat nic, já beru jen femibion a utrous. Jinak nic. Ty jsi kolik dní po ket a kolikáté mas ivf?

eviknufik
17. bře 2017

Už jsem to přečetla 2 ivf a 5 ketu. Toto byl poslední mrazák?

mirda79
17. bře 2017

@eviknufik Já jsem byla na ketu 10.3,tak jsem 8 den,i s tím dnem,kdy to vložili. Máme tam ještě jednoho zmrzlíka

Strana