Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Holky bojím se, že ms nemám kvůli tomu nachlazení:( test jsem si nedelala bo se bojím bíla. Začínají mne přepadat chmury, nic mne neboli, občas píchne v kříži, las úplně minimálně a břicho téměř vůbec necítím, jen občas jako na ms
Ahoj holky. Taky se s vámi podělím o zkušenosti. 10.3 jsem byla na Ketu,dneska jsem si dělala test a opět negativní☹. Mám za sebou 2IVF a 5Ketu. Včera večer mě dost pobolívalo břicho. A to jsem tomu věřila.
@mirda79 7 dni je dost brzy na test...
@kristynatita Já jsem ,ale při druhém ketu otehotněla,pak teda 17 den to odešlo,ale právě 7 den mi to ukázalo,že jsem těhotná,tak sem to zkusila
@mirda79 rozumim... mne se pozitivni test ukazal az po 3 tydnech skoro, tak proto pisu, ze 7.den je hodne brzy. Drzim palce 🙂
@kristynatita Díky🙂,počítám s tím,že si test zopakuju
Holky nevěstě hlavu, vyjde to, když ne teď, tak pri
Příště. Já mám malého ze 4. Ivf a pátého transferu, teď se zadarilo z 5 ivf a 8. Transferu. Snad to doklepeme dokonce
@eviknufik Předchozí tři kety mi dělal dr. Kafka,první a tenhle pátý dr.Tokareva,embrya máme geneticky vyšetřená,tak nevim,kde je chyba,zřejmě to moje tělo nechce přijmout nebo už nevim. Stejně jako ty jsem měla celý týden příšerný kašel a ještě teda trochu mám,cítila sem,jak se to ve mně všechno stahuje,při kašly. Co mě teda zaráží je,že víš,jaký pohlaví ti vložili? Když sem se ptala já,po telefonu,jestli by mi řekli poměr "holek a kluků" z těch 6 embryí,tak mi důrazně řekla,že to nesmějí a že snad je jedno,co to je,hlavně,aby se to podařilo.
@kristynatita ty jsi měla pozitivní test až za 3 týdny po transferu? Já jsem dnes 11 den po KET a test negativní.. Myslíš,že mám ještě šanci?
Já už mám nervy v úplné pr... Už tomu ani nevěřím,že by to vyšlo.
@mirda79 tak mi pohlaví řekli hned jak volali výsledky pgs a dokonce jsem si mohla vybrat co chci transferovat. Jinak já měla zvýšené NK buňky, tak jsem si nechala dát intralipid. Dr Veselá mi doporučila tcd4imuserol. Tak kdoví co pomohlo. Před tím jsem měla i akupunkturu a jednou to vyšlo pak zas ne. Tak kdo ví....
@kajka2701 dokud není ms, šance je vzdy. I když 11 den by už mohlo být něco vidět. Ale potvrdí to až krev. Já když čekala malého, měla jsem 14 dní po ket hCG cca 2500, minule 6 den nic, tak jsem věděla že to nevyšlo. Bo jsem si říkala, že je to blasta a už musí být minimálně duch.. ale někomu se ukáže
Až 14 den, tak nezoufej.
@mirda79 ano, to je ten intralipid, stojí to 1000. Já si nechala udělat imunologii, tam mi vyšly zvýšené NK buňky, prý to může být taky příčina neuspechu nidace. Ten imuserol jsou nějaké tabletky z čínské medicíny, bo prednison je prý k prdu dle Veselé. Stálo to asi 1600. Oni ti nedělali imuno? Nech si udělat já si o to zažádala, bo to se v průběhu života meni
@eviknufik Jo jo,delali mi imuno a že prý je vše v pořádku. Akupunkturu jsem si dala před a po. U tebe je dobré,že hned komunikuješ s doktory v Brně. My dojíždíme 100km do Brna,kam mě posílá doktorka z Litomyšle. Ani nevim,na co je ten prednison? Já si píchla injekci Ovirtelle,zavádím utrogestan a to je vše . Sama od sebe i se svým přítelem užíváme Macu
@mirda79 ta vzdálenost je blbá, to je fakt, ale dá se mluvit i telefonicky. Ten prednison je právě na snížení imunity, ale mě se udělal opar, tak ho vysadili. Pokud je imuno ok, není potřeba užívat nic, já beru jen femibion a utrous. Jinak nic. Ty jsi kolik dní po ket a kolikáté mas ivf?
Už jsem to přečetla 2 ivf a 5 ketu. Toto byl poslední mrazák?

@eviknufik no musíme 🙂