Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Jééé, tak to jsem se tam urco potakli, bo já tam byla taky tak nějak🙂 Nejsi dlouhovlasá blondýnka? Já tam byla s malým a vletel do místnosti, kde se odebírá krev. Tak jestli spinís, tak by to mohlo být ok. Utrouš ještě bereš? Ke komu jdes na ko? Ja si mám volat, tak si v duchu říkám, že to bude ok, ale bojím se:(
A neboj,uvidíš,že to dobře dopadne. V kolik tam máš volat?
@kajka2701 tos byla ty v tom výtahu? s přítelem nebo manželem a neseděla si i u recepce nakraji? jj to jsem byla já, kozená svetlá bunda, zelený svetr, cerné gate s malým raráškem... Jinak HCG je 3361, takze je to ok a v úterý mám jít na UTZ. Pak pisni jak jsi dopadla, držím pesti🙂👍
Ahoj holky. Tak se taky hlásím. Dnes návštěva endokrinologie. Funkci štítné žlázy mám o malinko nižší tak mi předepsali Euthyrox. Jinak vše v pořádku takže se můžeme rovnou objednat do repro a snad už konečně začneme 🙂
Holky děkuji Vám, teď to bude krušné, ale snad to zvládneme tech 40 tydnu a snad mi nebude tak zle, jak u prvního. Nastestí to trvalo jen měsíc, ale ted si to nedovedu představit s malým🙂
@kajka2701 to je mi líto, ale neboj se, máš ještě mrazáčka a zkus ten intralipid, vyjde to neboj. 20 dní ubehne jako voda a budeš mít zase mimi u sebe a // k tomu🙂👍
Ahoj. Tak já jdu na hcg zítra ráno,ale už teď taky vím na ,že to na 100% nedopadlo. Včera jsem dostala menses,tak jsem přestala zavádět utrogestan. Uvidím,co řekne doktorka,ale zřejmě si dáme na měsíc pauzu.
Tyyy jo tak to je palba 😢
Ano celé ivf od stimulace po pgs a 1ket.
@eviknufik Veliká, převeliká a už pěkně hlasitá gratulace🙂👍👏!!! Jsem moc ráda, že to nyní vyšlo a malá bojovnička se u tebe pěkně zahnízdila a hodlá tě několik měsíců sdílet😉! Přeji oběma pohodu, zdraví, lásku a spoustu krásných chvilek....ať je těhotenství klidné a zakončené narozením zdravé princezny!!!
@eviknufik Ta dlouhovlasá blondýnka na krvi jsem já 🙂 To je náhoda.
@aaddeellaa a výsledek?

@eviknufik přesně jak říkáš 🙂 Mám pocit, že teď mám fakt ty největší nervy. Pořád na to myslím. A to čekání je nejhorši.. Musí to dobře dopadnout 🙂