icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

agnes6
22. bře 2017

@eviknufik přesně jak říkáš 🙂 Mám pocit, že teď mám fakt ty největší nervy. Pořád na to myslím. A to čekání je nejhorši.. Musí to dobře dopadnout 🙂

eviknufik
23. bře 2017

@kajka2701 ahoj, na kolik tam jdeš a co spineni?

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik ahojky,promiň,že jsem neodepsala. Ráno byl fofr. Byla jsem tam v 7:45. Co ty? Na 12:45 jdu na kontrolu. Špinění přetrvává a myslím si,že z toho budou krámy ☹

eviknufik
23. bře 2017

Jééé, tak to jsem se tam urco potakli, bo já tam byla taky tak nějak🙂 Nejsi dlouhovlasá blondýnka? Já tam byla s malým a vletel do místnosti, kde se odebírá krev. Tak jestli spinís, tak by to mohlo být ok. Utrouš ještě bereš? Ke komu jdes na ko? Ja si mám volat, tak si v duchu říkám, že to bude ok, ale bojím se:(

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik nene tmavé vlasy mám. V tom případě bych vsadila boty,že jsme jeli spolu ve výtahu dolů?🙂 jinak vůbec nevím ke komu jdu,ale já už si ani naděje nedávám.. Jinak utroš beru,jen ráno už jsem nedala. Nemám..

kajka2701
23. bře 2017

A neboj,uvidíš,že to dobře dopadne. V kolik tam máš volat?

eviknufik
23. bře 2017

@kajka2701 tos byla ty v tom výtahu? s přítelem nebo manželem a neseděla si i u recepce nakraji? jj to jsem byla já, kozená svetlá bunda, zelený svetr, cerné gate s malým raráškem... Jinak HCG je 3361, takze je to ok a v úterý mám jít na UTZ. Pak pisni jak jsi dopadla, držím pesti🙂👍

be_ruska
23. bře 2017

Ahoj holky. Tak se taky hlásím. Dnes návštěva endokrinologie. Funkci štítné žlázy mám o malinko nižší tak mi předepsali Euthyrox. Jinak vše v pořádku takže se můžeme rovnou objednat do repro a snad už konečně začneme 🙂

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik jo přesně. Tak jsme se viděli ve výtahu🙂 no já nic😢 kurník teda.. V příštím cyklu jdu znova na KET. Já už se tak bojím. A tobě gratuluji🙂

be_ruska
23. bře 2017

@eviknufik tobě moc moc gratuluji ještě jednou 🍀❤

eviknufik
23. bře 2017

Holky děkuji Vám, teď to bude krušné, ale snad to zvládneme tech 40 tydnu a snad mi nebude tak zle, jak u prvního. Nastestí to trvalo jen měsíc, ale ted si to nedovedu představit s malým🙂
@kajka2701 to je mi líto, ale neboj se, máš ještě mrazáčka a zkus ten intralipid, vyjde to neboj. 20 dní ubehne jako voda a budeš mít zase mimi u sebe a // k tomu🙂👍

mirda79
23. bře 2017

Ahoj. Tak já jdu na hcg zítra ráno,ale už teď taky vím na ,že to na 100% nedopadlo. Včera jsem dostala menses,tak jsem přestala zavádět utrogestan. Uvidím,co řekne doktorka,ale zřejmě si dáme na měsíc pauzu.

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik díky za podporu. Nevím jak s tím intralipidem. Kafka mi dnes řekl,že je to spíše placebo. Prý neexistuje žádná studie,která by dokázala,že to pomáhá.. To mi teda fakt poradil..
@mirda 79 kolikáté embryjko jste měli? První? Uvidíš co ti řeknou.. Já jdu do toho hned po ms.

eviknufik
23. bře 2017

@mirda79 to je mi líto, ale neboj vyjde to. Hlavu vzhůru, poprvé to vyjde málokomu. Kukni na mne-az 4. ivf vyšlo-tim nechci ale říct, ze to musí vyjít na tolikaty pokus tobe. Prostě whaze flintu do žita a věřit 😉

eviknufik
23. bře 2017

@kajka2701 Možná to placebo je, ale kdo tomu věří... Zkusit se má vše a ta 1000 na víc je nezanedbatelná částka oproti celému ivf

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik jo to je pravda.. No promyslím to. Jinak prosím tě.. Za další KET se platí? A kolik cca?

eviknufik
23. bře 2017

@kajka2701 jj stoji to 7500

kajka2701
23. bře 2017

@eviknufik a další IVF se počítá jako stimulace,odběr vajíček atd.? Omlouvám se,že se tak blbě ptám. Vůbec se v tom nevyznám

kajka2701
23. bře 2017

Tyyy jo tak to je palba 😢

eviknufik
23. bře 2017

@kajka2701 ao c

eviknufik
23. bře 2017

Ano celé ivf od stimulace po pgs a 1ket.

aidule
23. bře 2017

@eviknufik Veliká, převeliká a už pěkně hlasitá gratulace🙂👍👏!!! Jsem moc ráda, že to nyní vyšlo a malá bojovnička se u tebe pěkně zahnízdila a hodlá tě několik měsíců sdílet😉! Přeji oběma pohodu, zdraví, lásku a spoustu krásných chvilek....ať je těhotenství klidné a zakončené narozením zdravé princezny!!!

eviknufik
24. bře 2017

@mirda79 tak jak jsi dopadla?

aaddeellaa
24. bře 2017

@eviknufik Ta dlouhovlasá blondýnka na krvi jsem já 🙂 To je náhoda.

mirda79
24. bře 2017

@kajka2701 To bylo páté embryjko a máme tam ještě jedno. Chtěla bych si dát taky příště ten intralipid,tak uvidím.

mirda79
24. bře 2017

@eviknufik Ještě nevim,vůbec se tam nemůžu dovolat,to je děs,fakt.

eviknufik
24. bře 2017

@aaddeellaa a výsledek?

eviknufik
24. bře 2017

@mirda79 tak co? Už se zadarilo? Někdy to vezmou hnědá někdy půl dne to trvá.

mirda79
24. bře 2017

@eviknufik Ne,ještě ne. Tak to se mi ještě nestalo,přes hodinu tam volám a nic. Zřejmě tam budu muset volat v pondělí ráno.

eviknufik
24. bře 2017

@mirda79 zkoušej, i zítra můžeš. Jšou tam

Strana