icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
11. dub 2017

Holky mám radost za vás, snad už to konečně klapne všem🙂 a vy nebudete mít také problémy jak já. 🙂

aidule
11. dub 2017

@eviknufik Beruško, to není tak zlý, jen to tak vypadá 😉. Já to měla přesně tak....jak moc si to vždycky přejeme a pak tyhle divný pocity....ale hlavně, že mimi je v pořádku, mamina vydrží všechno!!! Tak ať ten čas superrychle utíká!!!

aidule
19. dub 2017

@kajka2701 Zdravím! Tak jak to vypadá? Vydrželi jsme netestovat? Držím palce, ať je další mimísek na cestě😉!!!

eviknufik
20. dub 2017

Taky jsem se chtěla ze

eviknufik
20. dub 2017

zeptat, na MK ted moc nechodim, bo je mi tak zle od rana do rana, ze i tyto stránky ve mne evokují zvracení :( není to myšleno ve zlém, jen jak se tady mluví o těhotenství, tak si to hned spojí s 1. trimestrem a nevolnostmi. Uz se teším až to přejde🙂

aidule
20. dub 2017

@eviknufik Zdravím! Já si pamatuji, že jsem nezvládala ani číst. Jak se písmenka míhala, tak jsem jen z.....Ale tobě už by se měl pomalu blížit konec 1.timestru, ne? Pak už se to snad uklidní a budeš si to moci příjemněji vychutnávat 😉. Zatím se drž!

kajka2701
21. dub 2017

Ahoj holky 🙂 vydržela jsem netestovat. Test udělám až v pondělí,ale hrozně se bojím☹ jinak děkuji za podporu🙂 @eviknufik neboj,za chvilku bude po nevolnostech. Drž se.

eviknufik
21. dub 2017

@kajka2701 tak pokud nekrvácís, tak by to mohlo vyjít. držím pesti. Pak pisni jak si dopadla.

eviknufik
21. dub 2017

@agnes6 Tak jak? Probehl KET?

kajka2701
21. dub 2017

@eviknufik já doufám.. Moc bych si to přála jako každá z nás.. Ale nic nepociťuju a to mě znervozňuje☹ určitě dám vědět.

eviknufik
21. dub 2017

@kajka2701 já taky nic nepociťoval, neboj pak si to užiješ 😀

agnes6
22. dub 2017

@eviknufik ahooj, tak 20. proběhl KET 🙂 takže mám dneska druhý den. Embryjko se rozmrazilo nádherně a šance na uchycení je 75 % dle dr. Keez by to vyšlo 😉 cítím se dobře a žádné příznaky nemám. Jak ses cítila ty? A jinak je Ti už líp? Ustaly alespoň trošku nevolnosti?

agnes6
22. dub 2017

@kajka2701 ahooj, mám po KET od čtvrtka. Chci se tě jen zeptat jak se po něm cítíš? Vše ok? Spinilas třeba? Kolikátý den po KETu budeš testovat? Držím MOOOC pěsti, ať se pořádně zahnizdi :-*

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 ahojky,citila jsem se dobre. Sem tam me pichlo v podbrisku,ale jinak jsem nic necitila. Vubec nespinim. Akorat jsem chtela testovat zitra a uz jsem testla dnes. A nic. Bilo☹ tak ja uz opravdu nevim. Kolikaty je to tvuj KET? Muj druhy a uz nemame zadny pokus. Dr.mi vzdy rika,jak vse dobre vypada a houbeles.☹

kajka2701
23. dub 2017

@eviknufik tak jsem testla uz dnes a sneho bilo☹ ted opravdu nevim co budu delat. Tak si rikam cim to muze byt. Dr.po kazde rika jak je vse v poradku a neuchyti se. Tobe se to poprve podarilo na pokolikate?

agnes6
23. dub 2017

@kajka2701 sakraas ☹ to mě moc mrzí. kolikátý je to dnes den 13? kdy jdeš na krev? To je v prd...ach jo. Náš je to první KET 1. IVF dělali jim PGS, proto jsme neměli ET. Máme ještě jednoho mrazacka, ale byla bych šťastná, kdyby vyšel tento. No uvidím, zatím jsem 3 den...Nám říkala, že je šance 75% noo, ale samozřejmě taky to, že to záleží na přírodě..

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 ano dnes je to 13.den. My měli po každé taky KET. A též po PGS. Všechny KETY v přirozeném cyklu. Ovuluji a sliznici mám prý hezkou,tak už fakt nevím. Chvilku počkám a půjdu do 2. IVF. ☹ tobě držím palce. Kdo ti dělal KET? Mě poprvé Hromadová a teď Kafka.

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 jinak na krev jdu v úterý. To už tam ani nemusím. Ztráta času😒

agnes6
23. dub 2017

@kajka2701 tak to máme úplně stejně. Taky mám KET v přirozeném cyklu, sliznice krásná, vše ok. Neřekli Ti předtím, čím to může být, že se embryjko neudrzelo? Ach Joo, mrzí mě, že Ti to nedopadlo ☹ odpocines si od toho a vrhnes se na další pokus. My taky říkali, že bychom to zkoušeli pořád, dokud to nevyjde. KET mě dělala Tokareva 🙂

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 právě,že mi Kafka vůbec nic k tomu neřekl. Jen,že se to embryjko se mnou nezžilo,že se to stává. Štve mě to. Hlavně zase vše na novo☹ ach jo.. A to po odběru vajíček jsem musela na odstranění polypu a to prý taky zvyšuje šanci na uchycení a prdlajs.. Přemýšlím,že vyzkouším akupunkturu... Jak dlouho se snažíte o mimi?

eviknufik
23. dub 2017

Holky nevěstě hlavu, nám to vyšlo až na 4. Pokus a teď jsem po 5 pokusu. Jak jsem psala, zkuste ten intralipid a akupunkturu. Za to nic nedáte. Ale aspoň zkusite vse. 1.ivf vyjde málokdy. Jsou to takové hokusy pokusy. Ale další už vyjde na 100%. ...Jinak mne je zlé pořád, teď jsme u babičky, aby hlavně malému vařila, bo já to dosti odbývala, jak mi je😔. Ale snad se to blíží už ke konci. Teď bych měla být na začátku 10.tt a na utz ve čtvrtek nebo pátek. Držte se a nezoufejte. Pořád máte šanci 😉

kajka2701
23. dub 2017

@eviknufik diky za podporu. Ja uz zacinam byt nervozni. Stve me to. Kdyby bylo aspon vic pokusu. Ty jsi zkousela akupunkturu? Mas nějaky tip kam jit? Uz 10 tt.? To utika. Tobe mozna tak ne,ale neboj. Uz bude lip. Je super,ze se ti to povedlo🙂

agnes6
23. dub 2017

@kajka2701 tak to je na prd ☹ úplně Kafku slyším. U měl byl při ko u stimulace a odběr mě dělal. Je takový honem honem, jak na běžícím pásu. Tak jsem byla ráda, že KET dělala Tokareva, ale hlavně aby to dopadlo pozitivně. Uvidím. Právě nejhorší je prožívat zase ten celý vyčerpávající koloběh znovu. Kdo tím neprošel nepochopí. My se snažíme přes 2 roky, ale u nás bylo snažení marné, partner má azoospermii (žádné spermijky v ejakulatu ☹) takže nic jiného než ivf nám nezbývá. Podstoupil TESE operaci a spermijky naštěstí našli 🙂 pak aby toho nebylo málo, tak mě zjistili nízké AMH, zvažovali jsme darkyni. Nakonec jsem šla do vlastních, tak teď už jen aby to vyšlo 🙂

kajka2701
23. dub 2017

@eviknufik jeste se te zeptam na tvuj nazor.. Nemuze vadit,ze hned po KET jdu druhy den do prace?Jsem kadernice a docela zatinam bricho,jak se naklanim pres myci box a jeste dojizdim 50 km vlakem. A ted jsem se moc nesetrila,ponevadz je mamka po operaci kolene a chodi o berlich,takze ji uklizim a litam jako hadr na holi. Co si o tom myslis?

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 to je fakt hruza co musime zvladnout. ☹ musime doufat. My v cervnu 2 roky. Manzel ma tez spatny spermio,ale nastesti,odber mel klasicky a neco se naslo. Me odber delal tez Kafka. Od zacatku chodime k nemu. Uz jsem si na nej zvykla🙂

agnes6
23. dub 2017

@kajka2701 tak to jo. Já zase od začátku chodila k Hromadove, byli jsme s ní spokojení. Pak jsme na ni neměli štěstí. Je to hrůza ☹ ale zvládneme to!! Věřím tomu 🙂 musí se štěstí usmát i na nás. Budu Ti držet pěsti ✊ 🍀 🍀 🍀

kajka2701
23. dub 2017

@agnes6 dekuji,ja tobe taky👍🙂 dej vedet potom co a jak..

eviknufik
23. dub 2017

My se snažili od 2009, 1. Ivf v 2011. A vyšlo až 4. V 2014. Aku dělají i v Repromede za cca 2500. Měla jsem ji taky. Jednou to vyšlo, pak zas ne. Ale zkusit se má vše. Jak se. Tokareva říkala, ze po pgs se zvyšuje šance, ale je tam spousta jiných faktorů, které neznají a to muze způsobit neúspěch. S tím dojížděním nevím, jeden říká to a druhý zas ono. Prostě záleží na embryu a prvních 48 hod. Pak je rozhodnuto. Minule jsem druhý den po ket jela 150 km k tetě a nevyšlo to, ale Bůh ví, zda to bylo tím. Jinak já teď po ket hned vysavala a vysavam každý den do teď 😃. Věřte jednou to vyjde😉

agnes6
23. dub 2017

@kajka2701 díky moc 🙂 určitě se ozvu..

aidule
23. dub 2017

@kajka2701 Dokud to není potvrzeno z krve, ještě je opravdu velká naděje!!! Kamarádka měla 2 testy negativní a na krev šla jen z donucení a....byla pozitivní 😉! Takže ještě není nic ztraceno...Držím palce!

Strana