Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@jitkacross ty jo vidíš. To jsem netušila, myslela jsem 3. Já mám průmyslovou poj. Hlavně mi to příjde zdlouhav, za 4měs. jsme byli jen na 1iui.
@zoufalkaolomouc tak to je fajn. VZP nemám ale psala jsem maila na svojí poj. a poslali mi odkaz z čeho jsem nebyla opravdu moudrá 😀
nowe: To je divné, přicházíš tam včas (před ovulací)? Já zpočátku měla problém, než jsme s doktorkou "chytili" termín ovulace (tzn. tuším asi 3 cykly) a pak jsem jeden vynechala, protože jsem byla nachlazená. Takže za cca půl roku 3 pokusy. Na začátku ale taky trvalo, než jsme si udělali všemožná vyšetření.
@jitkacross co já si vzpomínám, tak doktoři většinou chtějí dělat dvě inseminace v jednom cyklu(cca v rozestupu 2-3dnů) takže pak to jsou tedy jen 3cykly...
@jankarica no tak nevim, ale myslím si, že to je za cyklus hlavně proplaci pojišťovna ultrazvuk. My platíme za zaváděcí sadu a léky. Tak to si zjistím 😉
@annna79 tak co nervy? U mě jsou už trochu na pochodu 😒😆
@jitkacross
Jsem v klidu.Jsem 10 den a příznaky něčeho, nikde.Sem tam tlak vlevo, ale to jsem měla pokaždé.
Takže nic ☹ v úterý si to potvrdím testem a ve čtvrtek si dojedu pro léky na IVF .A tady už to snad vyjde.
Ahoj holky,tento mesic by nas melo cekat prvni iui. Stimuluju fostimonem,v patek jsem mela utz a nejvetsi folik mel jen 8mm. V patek a v sobotu jsem mela dvojitou davku a dnes zase jen 0,75. Zitra me ceka kontrolni utz-myslite,ze je mozne ze by za tak kratkou dobu folikul stihl dorust nebo je to tento mesic ztraceno?
Jeste doplnim,ze v patek jsem byla 8 dc
@jitkacross Já jsem po IUI s dárcem, platili jsme vždy 2000,- za dávku od dárce, jinak jen těch trapných 30,- co už je letos zrušeno...Vím, že nás přemlouval ať jdem do 2inseminací v cyklu, ale to jsme odmítli, ptž bychom museli 2x platit ty 2000,-...ani jednou jsme dvojitou IUI neabsolvovali a čekám dvojčata🙂 Stimulovala jsem jen Clostilbegytem, pak Utrogestan...U prvního dítka se povedlo IUI na 2. pokus, v červenci(2014) se povedlo hned 1.IUI bohužel s potratem, a po revizi dopadl asi 3.pokus. Povedl se až ten, u kterého jsem se na mimino přestala soustředit 🙂
Holky myslíte že má smysl jít tento cyklus do IUI? Mám brát Clostilbegyt a v pátek 3.4 mám mít IUI (ale je to 13DC), ale bojím se že třeba folikul nebude dost velký a pak je hned víkend a velikonoce, takže by to neklaplo, a nechce se mi zbytečně brát Clostil...poradte ☹
ja bych dala asi měsíc pauzu, i když člověk si říká nikdy nevíš...já mám ovulaci většinou 15dc, jsou měsíce kdy i dříve, ale pokud musíš brát hormony, nespolíhala bych na to a přesunula bych to na další měsíc...však ono to neuteče a tělu pauza prospěje..
@jankarica Ahoj a diky za optani. To vis, stale se davam dohromady s tim tlakem. Prahu jsme zatim odlozili. Ty uz jsi koukam v pulce, no leti to leti. Vse ok? Obcas ti kouknu do profilu, jestli tam neco noveho nepises, ale ty neee 😀 Dvojcatka jsem vzdy moc chtela, tak to okukuji alespon u ostatnich.
Holky mate nekdo zkusenost,ze se vzorek spermatu na kliniku dovazel? My podepisovali minule jak se to provadi,ale uz si to nepamatuju..
@korticka dobrý je k tomu pít Nosifol
@zofielinda a tobě nosifol pomohl?

@nowe jsem u VZP a je hrazenych 6. A v caru jsem četla, že pojišťovna hradí 6 takže asi všechny pojišťovny 😉