Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@lili_2 Ahojky, co to čtu 🙂 to je super zpráva 🙂 Prý, že se zázraky nedějí, dějí 🙂 Tiše gratuluji. Ohledně těch tabletek..... ano, když jsem to začala brát, menstruace se mi zpozdila až o tři týdny!! Ale pila jsem k tomu ještě čaj báby radnické, tak jsem to připisovala tomu čaji.... nevím, kde byl zakopaný pes 😲 Tak držím palce pro další pozitivní vývoj 🙂
@78marcela ahoj Marci, tak už máš tu hydroskopii nebo jak se tomu nadává za sebou? jsem se chtěla zeptat jak to probíhá? to je spodem a co se tím všechno zjišťuje? to je jen jako indikační, nebo rovnou i přitom něco dělají? kdyby zjistili např. endiometriozu nebo tak něco, tak to se pak musí ještě na laparku?
@kvetinka84 No já jsem četla, že na konci 5tt se tvoří už se tvoří srdíčko...tak nevím...jako jsem těhu naprosto poprvé...tak nevím, nemám to nastudované, co kdy má být....
@martas14 ahoj Marti, ano, byla jsem vcera na hysteroskopii. Mela jsem strach, protoze narkoza pri opu byla silena. Tohle bylo naprosto v klidu a v pohode. Spodem zavadeji kamerku a kontroluji jestli je vse v poradku. Me nasli akorat polyp, tak ho odstranili pritom. Asi by zalezelo na rozsahu toho co by pri tom nasli. Mensi drobne zakroky resi hned. Jinak u me vse v pohode. Tak snad tu delohu nakyprili a mimco se uchytne. Aspon to ma taky zvysovat sanci. Tak tomu verim.
@olinkak jojo, to ono se srdíčko už začíná vytvářet, ale ještě není zachytitelné na UZ. Každá to má taky jinak, někdo má v 6+0 už srdíčko a někdo až v 8+0, tak chci jenom říct, že když nebude, abys z toho nebyla špatná, že to je úplně v pohodě
@lili_2 to je neuvěřitelný zázrak, moc gratuluju a držím palce, ať vše jde tak jak má 😉
@suzik161 držím palce, ať se prďolka pěkně zahnízdí
Holky, my byli dneska u Apolináře na screeningu, dopadl výborně, všechny vrozené vady i downův syndrom negativní. Prďolka, má 7 cm, odpovídá 13. tt, šílené tam dováděl, dr. to dalo docela práci ho zaměřit a přeměřit. Jinak super zážitek a máme krásnou fotečku 😀
Holky děkuji 🙂
Ahoj, procitam vase prispevky ; ( po odberu vajicek nastava vzdy OHss? Nebo je to ojedinely? Zatim stimulace probiha v pobode. To jste chodili normal do prace?
@miaabella Ahoj, já jsme také chodila k Apolináři. Prodlouženou kultivaci nám tam dávali vždycky automaticky a je to 4-6 dní. Záleží jak vychází víkend, o víkendu tak nejsou a transfery nedělají. Za prodlouženou kultivaci se u Apolináře neplatí. Když otěhotníš, tak tě pozvou na první UZ v cca 6.tt k nim do CARu a pokud je všechno v pořádku, tak tě předají do péče tvého gynekologa, kde jsi registrovaná. Pokud bys chtěla do těhu poradny chodit k Apolináři, tak bys tam musela být registrovaná v ambulanci. Jinak ti v CARu nabídnou, že ti udělají zdarma oba dva screeningy v 13. a 20. tt. No a pokud bys tam chtěla rodit, tak se musíš zaregistrovat k porodu ve 14+0. A tím ale zkušenost nemám. Na screeningách jsem tam byla, jinde stojí 1500,- a navíc jsou tam fakt profíci a UZ vybavení špičkové. Takže doporučuju. Tak hlavně, aby to vyšlo. Za sebe na 100% doporučuju as. Řežábka, je tam vedoucí a je to fakt machr. Takže když to šlo, objednávala jsem se k němu. Pokud se budeš chtít na cokoli zeptat, tak neváhej, nebo je tu i diskuze přímo a CAR Apolinář, tak by ti mohli odpovědět holky, které třeba mají zkušenost s těmi dalšími metodami, na které ses ptala
TĚHULKY:
kvetinka84 -těhu 13.tt - kontrola 22.7., TP 20.1.2015, screening 11.7.
zelvicka111 - těhu 15tt, screening o.ok. , další ko. 24.7., TP 31.12.2014
dagin - 1. IVF březen 2007 - dvojčata, nyní 6 let; 2. IVF - 7. 4. ET, TP 24. 12. 2014
lucijete - KET 13. 6., pozitivní TT, 2. UTZ 11. 7.
lili_2 - bez IVF, UTZ 14.7. potvrzení těhotenství, kontrola 28.7.
STIMULANTKY PŘED ET/KET:
japro - KET bez stimulace - kontrola 29.5.2014 - KET 5.6.2014 - Teset 19.6
pavlina1976 - KET se stimulkou - 2.6. UTZ - KET 9.6. -dvou embroušů, Test 23.6., HCM negativní
karolakmn - KET bez stimulace -6.6. UTZ - KET 10.6. 1embryo
Kotcheva- OPU 14.6., ET planovany 19.6.
olinkak-1.IVF, 1.ET, 21.6.-transfer 1 blastocystíka
suzik161 - KET 11.7. 2 embryjka
alarada - KET bez stimulky - ult 7.7
ČEKATELKY:
78marcela - 12.5-KET Hcg 0, hysteroskopie 10.7, pak snad KET
catchulinecka - 31.3. 1 IVF - mimoděložní těhotenství, červen - možná KET v nativu
jakoubekzdenka1711 - 29.5. hcg 0, KET v září (nabere sílu na těhotnění)
lucikk1 změna centra na Reprofit
jesie28 - 3. IVF v srpnu (mrazáčci nejsou)
musilka 3.IVF, KET v červenci se stimulkou
bien_1987 - 1. IVF nevyšlo, nebylo co transferovat
@kvetinka84 Děkuji za každou info jsem ráda, zítra teda první utz.....uvidíme, co tam uvidíme 😉 , nebo neuvidíme 😉
Ahoj, chtěla jsem se zeptat prosím jestli mate někdo zkuset? Pichla jsem si elonvu, v sobotu jsem byla na odběru vajíček, dnes na transferu a hrozné me bolí břicho i se mi celkem špatné chodí, v caru mi řekli ze po elonve to občas bývá. Ale bojím se, ze se tím to enbryjko neuchytil.
@olinkak tak ať ten UZ zítra dopadne na jedničku🙂
@jesie28 ahoj Hani, děkuji ...tentokrát to bolelo dvojnásob, protože jsem se cítila opravdu dobře, no a bohužel, přitom na embryologii říkali, že bylo vše super kvalita jak při prvním pokusu ale neujalo se....moc nevěřím, že by do toho manžel, ještě šel, a co se tyče toho mrazení, tak asi jich není tolik, aby se to dalo navíc ještě zamrazit ☹
Ale tobě už se to blíží, budu ti moc držet palce, pujdete zase na obi?a jak bylo na dovolené?

@kytka12 ahoj, to je mi moc lito - vim, jak to bylo, zazila jsem to taky. Nejdriv obrovskou radost a potom obrovske zklamani... Vis, ja si z toho nakonec odnesla to pozitivni - ze dokazu otehotnet. Zni to jako chaba utecha, ale prave to mi dalo silu jit do dalsich pokusu. Vedela jsem, ze to jde. Cekala jsem jen nezbytne kratkou dobu a hned jsme jeli dal. Nic jinyho nakonec ani nezbyvalo... A taky mi vzdycky pomahala prace. Tesilo me to, co delam, mela jsem ji az nad hlavu a tim padem jsem musela hlavu zamestnavat necim uplne jinym... Nevim, jestli ti tohle pomuze. Hlavne se dej dohromady zdravotne a jdi dal. Neboj, vsechno preboli, musis tomu ale pomoci a nenechat se odradit touhle osklivou zkusenosti. Vsechno prijde, neboj🙂. Budeme ti drzet palecky. Tady jsou uzasny holky, vzdycky te nekdo podrzi🙂.