Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
Ahoj holky už je to skoro 2 a půl roku co se snažíme, z toho chodíme do car skoro rok. Mam PCO, folikuly nedorůstali ani po stimulaci Clostylbegytem a Tamoxifenem, taky sem měla k tomu v průběhu cyklu Estrofem a Proveru. A nic. Spermiogram na spodní hranici ale jsou tam. Jdeme rovnou na IVF, bez inseminace ta by neměla smysl. A dnesním dnem zaciname stimulovat. Mám na 7 dní Fostimon po dvojitých dávkách. Tak uvidíme. Všem ostatnim taky držím palce. 🙂
@paapajinka Tak snad už bude svítat na lepší časy!! 😊 Držím pěsti, ať vše v pohodě zvládneš a na konci je mimucho 😁
Víte někdo kdy se může provést KET a jaký den cyklu se provádí?Davají po KET neschopenku?dík
Ani, zrovna jsem v RF a neschopenku ti daji kdy chces. Ted jsem to resila 🙂
Jinak hlasim po dnesnim utz 8+7vajicek 13mm. Jeste 3dny Gonal, pak Utros a v po dalsi utz 🙂
Holky a jak je to s prodlouzenou kultivaci? Kdyz jdu 30.4 na OPU, a mame mit pr.kult., tak kdy mi daji tu fazolku?🙂 az ten 55.den, nebo muze byt driv?
Děkuji. A byl tam u toho svama partner? Muj bude zrovna zas v zahranici ☹
Kdy je nejlepší jít na KET hned další měsíc nebo měsíc vynechat.Co jsem koukala tak názory se liší.
@annna79 Ono taky záleží, jestli půjdeš na KET ve stimulovaném nebo v přirozeném cyklu. Já jela v přirozeném cyklu, ovulace vždy byla bez problémů, tak jsem mohla chodit každý měsíc bez přestávky. Pokud ti ale cyklus chtějí stimulovat, tak je možná lepší udělat nějakou pauzu, ať člověk v sobě těch hormonů nemá pořád tolik... Ale co centrum, to jiný názor. Spíš záleží na konkrétní situaci.
Tak dnes 6den ultrazvuk po fostimonu malo vajicek pamatuju si snad 4 a tak 11mm a malinke .Proste mi to uplne nejak tam nemyslelo.Stava se vam.ze odejdete a vlastne si skoro nepamatujete ani jmeno doktorky. Pridali fostimon na 3 davky a ovetril odedneska.V pondeli ultrazvuk a rkzhodne se jestli ve stredu pujdu na odber vajicek.Mam strach aby bylo co oplodnovat
@annna79 to si nemyslím, že ty Béčkové nemají oproti Áčkovým šanci. Pokud by nebyly kvalitní a neměly šanci na uchycení, tak by je nemrazili. Myslím, že na KET můžeš jít hned teď ten další cyklus, důležité je, aby se tvořil folikul a proběhla ovulace. Ale určitě ti řekne více doktor, jaký k tomu zaujímá postoj. U nás to teda jde hned.
@annna79 já bych to taky nezatracovala předem, ty horší. Na prvních čtyřech transferech jsem mela vždy dvě jednickove blasty, nejvyšší kvalita. A nic. Na paty a šestý jsem už mela právě ty horsi., ted dokonce trojkova kvalita, jak poznamenal doktor, nejsou ideální, ale na transfer jsou dostačující..a chytly se. Na pátém pokusu sice v 9.týdnu přestalo bit srdíčko, a ted se mala zatím drží. Takže u me byl dvakrát úspěch s těmi horšími, jednickove nic.

@pikvik1 na kontrolu jsem šla 14 dnu po pozitivním testu. Srdíčko už bylo vidět.