Je šance na úspěch po neúspěšných IVF embryotransferech?
Chtěla bych najít lidi s podobou zkušeností. Je mi 27 let. Celkem mi bylo vyndáno 24 vajíček z toho 10 se dostalo do fáze blastocysty. (Takže velké množství) Již mám za sebou ET se 2 embryí neúspěch a KET se 2 embryi opět neúspěch. Ani jedno embryo se vůbec neuchytilo. Má někdo podobnou zkušenost a došel do šťastného konce? Bojím se, že moje není schopné embryo přijmout i přesto, ze jsem naprosto zdravá. Hrozné mě to trápí, když tady čtu, jak jsem skoro všem povedl první KET. Bojím se, co je se mnou špatně.
Dekuji za Vaše názory
Problém u muže, proto jsme se rozhodli pro darované sperma, takže vlastně nemáme žádný problém… Proto jsem z toho tak zničena. Už dvakrát nám říkali, ze je všechno výborný a ze se nemáme bát, ze to určitě vyjde…
@an1715 Nevím, co vše máte za sebou, ale já teď byla na mobilizaci kostrče a paní zjistila, že jsem ji měla celou vychýlenou asi o 3 cm doprava a k tomu obrovské spasmy svalů pánevního dna. Je to prý stresem (právě svaly pánevního dna a např. čelisti jsou na to zaseknutí kvůli stresu hodně náchylné). Spasmus pak vychýlil tu kostrč, držel ji ve špatné pozici a celá děloha byla v křeči, čípek pevně zavřený i při ovulaci. Dle slov fyzioterapeutky se s takhle křečovitě sevřeným pánevním dnem nemá v děloze šanci nic moc chytit. Tak třeba jestli není podobný problém i u Vás a nepomohla by právě fyzioterapie pánevního dna.
@an1715 ahoj. Měla jsme úplně to samé. 8 pokusu a nic z nich. Zatím. Na imunologii v Praze zjištěny protilátky na sperma a štítné zlaze a nasazeny kortikoidy. Poté 2x ET a po dalším neúspěchu jsme jeli na imuno do Plzně kde žádný takový výsledek jako v Praze nebyl. Ani náznakem. Takže zjištění, ze mám nejspíš špatná embrya. Proto doporučena jejich genetika. Tak jsme šli teď na poslední nás pokus který byl 4.3 a zatím tuk tuk se drží. Zkus nějakou imuno

@an1715 neztracejte naději, mám za sebou 5 neúspěšných Ket, povedlo se až v dalším cyklu IVF. Taky jsem už pomalu ztrácela naději, že to přece není možné, aby se nepodařil ani jeden Ket, a nakonec to vyšlo...