Kdo je po ET a jak se cítí?
Ahoj holky, je tu některá po ET, která také čeká 14 dní a jak se cítíte? 🙂
@nadijka ahoj, dekuju ze na me myslis...ja vcera testla odpoledne, nebylo tam NIC. jako vzdy. a kazdou minutu cekam ms. uz me boli bricho a ofiko to mam dostat dneska/zejtra, mne utros ms nezadrzi...
probrecela jsem celou noc, je to nase treti IVF a nikdy jsem // nevidela.
@sasanka033 jak psala simkar, nezmatkujme.. ono ta psychika v tom asi dělá hodně.. a kolikátý to bylo den? co tak čtu, tak někomu se to zobrazuje později...tak třeba je ještě naděje.. .já dvě čárky taky nikdy neviděla.. leda že bych si ji tam dokreslila..
@sasanka033
@nadijka holky, já jsem četla, že dokonce komusi s dvojčátkama přišli na vysoké HCG v krvi až 16. den. Já budu testit až v den očekávané menzes a pak v 12. den. Nesmíme to vzdát.
@sasanka033 6. den po ET, B1 po 5 dnech
@sasanka033
@simkar já patý den, den ET nepočítám a testovat nejdřív 14 dní od ET.. tak to mám ve zprávě.. a embrya byly dvě třídenní.. neměla jsem PK.. a trochu jsem už panikařila.. jestli jsme to neměli dát.. no tak příště budem chytřejší.. 🙂
holky, jaký testy budete používat? Ty od Caru? všude čtu, že mamatest je nespolehlivý. Máte zkušenost?
tak u me k zadnymu zazraku nedoslo. holky, drzte se a doufam, ze vas stejny zklamani nepotka.
@sasanka033 ach to mě mrzí.. příště to už musí vyjít.. !! za týden touhle dobou už budu výsledek taky znát..a moc to nevidím.. tak budem bojovat spolu.. 🙂
@sasanka033 To je mi moc líto!!!!!! 😔
@simkar gratuluju a hodne stesti, at je vsechno jak ma bejt 🙂
holky, tak já to nevydržela a udělala test a je tam prd...a tak nějak už 12 den od ET třídenního embrya by aspoň duch měl být... no nic říjen to jistí 🙂 jsem z toho zdrblá, ale prostě už ani neřvu.. snad se nám to taky někdy povede jak tobě @simkar .. ve čtvrtek se uvidíme na krvi... blondýna dlouhovlasá jsem 🙂
@78marcela
@sasanka033
@nadijka
holky, děkuju za přání, dneska to mám potvrzené z krve, 1447 jednotek.

@simkar jj držme se a nezmatkujme 🙂 ne až po vysazení utroše...