icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

babikadaska
5. srp 2018

Holky dnes jsem 11 DPT (2 hatchujici blastocysty,5 denni kultivace) a test takhle 🙂 navštevuji reprofit

hribek
5. srp 2018

@babikadaska gratulace velka!

mandarinka90
5. srp 2018

@babikadaska krása, gratuluju! 😊

sweet81
5. srp 2018

@mia171717 já jsem s Pronatalem spokojená, ale jak už jsem psala, chodím jen k Mardešići. V pondělí tam nebyl, nebyla jsem objednaná, vzala mě jiná doktorka a ta byla moc milá. Já na Pronatal nedám dopustit, Mardešić nám pomohl k synovi a teď nám to snad klapne taky. A všechny kamarádky co chodí do Pronatalu, tak mají prcka😊
Hlavně, že ti to tam vyhovuje, to je důležitý😉

sweet81
5. srp 2018

@babikadaska gratuluju😊

sweet81
5. srp 2018

@hribek a nechceš spíš večer a ráno prášky spolknout?

hribek
5. srp 2018

@sweet81 to jsem zkousela ted a reknu ti nikdy vic, vzala sem si je pred 2 hodinou po 15min motak jak blazen, behem chvilky jsem usla a az v 8 vecer sem se citila jakz takz ze sem vylezla z postele. nevim jestli to sou vedlejsi ucinky tak velky nebo v kombinaci s teplem atd. ale odrovnana sem byla dost. to uz to radeji preziju s tim ze si je zavedu 😀

lucik253
5. srp 2018

@babikadaska moc gratuluji

utrikocku
6. srp 2018

@mia171717 neboj, urcite se tam dobře drzi, hezky ho brisko chrání 🙂 dej prubezne info, jak se cítíš. Ja jdu na UZ zitra rano a moc si preji, aby se folikuly rozjely a bylo jich dost a měli tu správnou velikost. Je az šílené na čem vsem záleží 🙂 včera jsem obcas cítila, ze se na vajecnicich něco děje, tak je snad tomu tak. Dnes ráno mě pobolival levý vajecnik... Tak jsem ráda, spíše by mě znervoznovalo, kdyby nic necítila..

vendulam
6. srp 2018

@mandarinka90 Ahoj, jak se ti vede? Já byla dnes na transferu, nakonec jsem si připlatila i emryoglue, tak uvidíme, říkám si, abych si pak něco nevyčítala...jinak nakonec to dopadlo tak, že jsme nechali zavést jedno embryjko a další 4 zamrazit po dvou.Zbytek se buď přestal vyvíjet nebo nebyla taková kvalita.Nejhorší je, že mám pocit, že ničemu nerozumím, pak na mě doktor vždycky něco vybalí a já se musím rozhodnout...je to věda

mandarinka90
6. srp 2018

@vendulam ahoj tak to je výborná zpráva,to vydržely skoro všechny embryjka a máte ještě velkou zásobu 👏😊 tak ať se udrží! ❤️Co to je emryoglue?to nám Dr myslím neříkala..to je prave to, vždycky na tebe vybali x tisíc informací a pak se zeptá máte ještě nějaké otázky? Já už říkám rovnou, že to prostě nepobiram 😀 no já měla mít dneska 1DC.. jenže už pár dní spinim,dneska je to takové silnější špinění,ale porad to není ms... nebolí mě břicho,nic.. takže čekám,snad dorazi zítra a budu volat.. když ms nechci tak dorazí hned a když ji čekám tak si dává na čas..chjoo

vendulam
6. srp 2018

@mandarinka90 To já takhle čekala 14 dní od píchnutí injekce na urychlení, byla jsem z toho už na mrtvici, ale nakonec jsem se taky dočkala.Embryoglue je nějaké pojivo, médiu nebo zkrátka lepidlo, které by údajně mělo šanci zvyšit o nějakých 5 %, myslím že se to spíš používá u starších, mě už je 35, tak jsem si říkala, že už ty 2tisíce mě nevytrhnou..no uvidíme, jak to všechno bude..a co máš na stimulaci? Já měla Bemfolu...

mandarinka90
6. srp 2018

@vendulam aha, mě je 28 tak možná proto,ale zeptám se 🙂 já budu mít gonal,ale 350.. mám zvýšenou dávku

utrikocku
7. srp 2018

Dnes jsem 5. den stimulace a folikuly jsou, ale jsou menší než by měly být, nemají ani 1cm. Nakonec mi nevedli dávku, nechali to na 200 jednotkach a uvidí se za dva dny. Bojí se kvůli pcos, tak to nechtějí moc zvedat. Měl to také nekdo tak, ze foliky rostly, ale pomaleji a nakonec dorostly?

mia171717
7. srp 2018

@utrikocku ahoj, já byla na 1 utz 8dc a měla jsem jeden folik 14mm a jeden 13mm a pak 4 malý. Druhý vaječník nereagoval vůbec... nakonec mi odebrali 10 folikulů, takže i přes pomalý začátek se to může rozjet... Kdy jdeš na další utz?

utrikocku
7. srp 2018

@mia171717 děkuji moc za povzbuzení 😉 na další UZ jdu ve čtvrtek

beedrunka
7. srp 2018

@babikadaska Ahoj, muzu mit dotaz? Taky chodim do Reprofitu, mam zamrazena dve embryjka, ale Dr. rikal, ze je lepsi zavest po jednom embryjku. Ze zavedeni dvou nedoporucuje? Jak to, ze ti zavedli dve? Mela jsi i lepidylko na prichyceni embryi? A kdo Ti delal transfer? Jinak obrovska gratulaci. Snad se na podzim taky dockam pozitivniho vysledku.

rybkaryb
7. srp 2018

Do teď jsem vás sledovala z povzdali co se tady píše, dneska jsem si vyzvedla léky a za par dni začínám. Původně jsem to chtěla ještě o měsíc odložit ale nějak mě ten jejich uklidňující tón přesvědčil 🙂 tak teď čekám na ms a aktivně se k vám přidám 🙂

vendulam
7. srp 2018

@rybkaryb Tak tě zdravím a držím palečky!

vendulam
7. srp 2018

Holky, je tu někdo, kdo je krátce po ET? Já druhý den...

rybkaryb
7. srp 2018

@vendulam díky ;)

mandarinka90
7. srp 2018

@vendulam a jak se cítíš? 🙂 Bolí břicho nebo tak něco? Já pořád čekám na ms 🙄

mia171717
8. srp 2018

@vendulam já 5. Den po ET... příznaky žádné, akorát chodím hodně curat, ale to je u mě celkem normál. Jak je tobě?

mkplusmk
8. srp 2018

@vendulam
@mia171717 já jsem tedy "už" 6 den po ET. Břicho mě hrozně bolelo 3 a 4 den, ale myslím si že to byla jste reakce na stimulaci. Teď už je břicho lepší. Čůrat se mi chce taky častěji, ale je to asi tím, že se snažím víc pít. Holky držím palce, ať to vyjde. 😉

mia171717
8. srp 2018

@mkplusmk mě bolelo břicho po opu, po ET už ne...Tak uvidíme. Kdy budeš dělat test?

vendulam
8. srp 2018

@mkplusmk Mě taky trošku pobolívá břicho a chodím víc čůrat hlavně v noci, ale je to nejspíš i tím, že člověk víc pije a hlavně se víc pozoruje.Snažím se nic nedělat a spíš odpočívat, ležet..v centru mi řekli, že je důležité první tři dny odpočívat, ale i tak vystavují neschopenku na 14 dní.U vás je to taky tak? Budete držet klidový režim i těch 14 dní?

viktorinka2017
8. srp 2018

@vendulam ahoj,jsem 6 den po Ket a hledam hledam nejakou cekatelku jako jsem ja)))

mia171717
8. srp 2018

@viktorinka2017 ahoj. Já jsem 5. Den po ET. Kdy budeš testovat?

mkplusmk
8. srp 2018

@mia171717 testovat nejspíš nebudu. Jdu 17. do caru, tak to chci vydržet až tam. Ale těžko říct, zda to vydržím. A ty?
@vendulam Já už jsem na neschopence od OPU. Ten klidovy režim, taky doporučují.

mia171717
8. srp 2018

@mkplusmk já mám testovat až 20. Ale to nevydrzim... Chci to zkusit teď v sobotu 8dpt... máme výročí, tak by to byl hezky dárek....

Strana