icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

mandarinka90
27. srp 2018

@kakaramelka taky držím palečky ať je všechno v pořádku 🍀 ja přemýšlím, že budu testovat v neděli,to budu 11ty den po transferu..to čekání je hrozne

veeev
27. srp 2018

@kakaramelka Moc moc gratuluji.....opatrne, ale gratuluji. A desne zavidim. Ja jsem dnes 7 dni po transferu 2 tridennich bojovniku, snad tam taky neco najdu.

evunkas
27. srp 2018

Mam takovy blby dotaz,pocitarlte datum transferu jako prvni den nebo je pevni den az ten nasledujici?

rybkaryb
27. srp 2018

@kakaramelka gratuluju ať sílí a držím palce! Muzu se zeptat jaká byla kvalita embryjka? Díky ;)

mandarinka90
27. srp 2018

@evunkas ano počítám první den -den transferu 🙂 v caru nás taky objednali 14dni po..a to vychází přesně na den

kakaramelka
28. srp 2018

@veeev určitě ano, já měla. Jednoho a povedlo se snad... Uvidíme co krev... A Ty máš rovnou dva... Tak to se min. Jeden chytí... Já měla ducha už od 7dpo....

kakaramelka
28. srp 2018

@mandarinka90 kdy. Je ten 11dpo moc držím palce... Já se ještě hodně bojím krve a všeho... Vždy biochemko tak uvidíme... Ale věřím že tomu malému se u mě líbí víc...

kakaramelka
28. srp 2018

@evunkas až ten následují...

kakaramelka
28. srp 2018

@rybkaryb no toho 3denniho jediného na 1 bylo 8mi buněčné jak má byt...

ladka82
28. srp 2018

@utrikocku diky za radu ale to máme vsechno za sebou jediny problém který mám je vysoka cytotoxicka aktivita NK a NKT buněk. 2 IVF bez uspechu a když se to povede přirozenou cestou konec do 6 tydne. S léky s imunologie jinak vůbec bez nich bez šance. Odezva těla po mimodeloznim (12t + 6dni) - doktor šikula řekl že se ze me poucil já skončila na 5 dni na JIP.

rybkaryb
28. srp 2018

Holky dneska jsem se v noci vzbudila bolesti v podbrisku a v zádech. V zádech mi to přišlo chvilku jak na ms ale spis jiný, podbrisek v jednom ohni. Po par minutách to z ničeho nic přestalo a po bolesti ani památky. Žádná krev. Nemáte někdo takovou zkušenost čím by to mohlo bejt? Beru jen utros. Ještě o víkendu jsem měla břicho nafoukly po odběru.

veeev
28. srp 2018

@kakaramelka Moc drzim palce, at je vse ok 😊 Ja jsem dneska 8. den od transferu,ale jeste odolavam testovat.

evunkas
28. srp 2018

Dneska jsem mela rano tuzbu testovat,nakonec jsem si to rozmyslela,jeste zustanu ve sladke nevedomosti,do ctvrtka,pripadne do patku na krev..

veeev
28. srp 2018

@evunkas Velmi rozumim. Ta touha je i u mne, ale strach vitezi a proto to odkladam na vikend. V pondeli jdu na krev.

kakaramelka
28. srp 2018
veeev
28. srp 2018

@kakaramelka Tak to je mazec....to je uz ted jasne 😗

europa00
28. srp 2018

@kakaramelka ahoj tichounce gratuluji...kolik denni embrijko ti zavadeli?

rybkaryb
28. srp 2018

@kakaramelka parada gratuluji 🙂) a drzim palce at je vse v poradku 🙂

evunkas
28. srp 2018

@kakaramelka to musi vyjit....

europa00
28. srp 2018

Holky prosím, kolikadenní embrijk nechávate zavadet?? porad zvazuji nativ a chci mit co nejvice informaci...to znamena ze bych mela pouze jedno vajicko, nekde v takovych pripadech zavadeji uz 3 denni ale nvim proc kdyz vlastne 3 denni v deloze nema jeste co delat....tedy jestli mam priplatit prodlouzenou kultivaci...ale co tady ctu tak mnohym se z 10 vajicek podari o toho 5 dne udrzet treba jen 2...coz s jednim vajickem je si risk...na druhou stranu kdyz se v petriho misce nedozije 5 dne proc by se melo vyvyjet a uhnizdit v deloze, ve ktere v tu dobu jeste byt nema??

veeev
28. srp 2018

@europa00 Ahoj, ja byla pri odberu na pokoji s holcinou, se kterou si piseme i dal. A byla na nativu. Pry kdyz je nativ, tak zavadeji (v Podoli) tridenni embrya, protoze nema cenu cekat pri prodlouzene kultovaci na dalsi dny, kdyz je jen jedno vajicko. I tridenni ma sanci, neni pry pravda, ze by se tridenni nemelo zavadet kvuli tomu, ze v deloze nema co delat. A podle meho pri jednom vajicku nema cenu cekat, radsi zavest driv nez vubec. Ja byla na transferu 2 tridennich embryi,zatim cekam na vysledek (pri prvnim IVF zavedena 4denni morula a nic a pri 2. IVF zavedena 5denni blastocysta a taky nic). Jeste jsme meli ve hre dalsi dve embrya, ale ta do pateho dne nevydrzela. Takze buhvi, jestli by paty den bylo co zavadet (a zda to daji i ty ve mne) 😉 Zatim si drzim palce a snad budu moct poreferovat pozitivneji o zavedeni 3dennich.

veeev
28. srp 2018

@europa00 Jo, a podle doktorky se embryim muze daleko lepe darit v deloze nez v roztoku. Netusim, co je za tim pravdy, jen posilam dal nazor doktorky.

mandarinka90
28. srp 2018

@kakaramelka krása! Tak ať sílí 😍

rybkaryb
28. srp 2018

Zdroj mých potíží odhalen - ohss :( doufám ze se i přes to muže mimi chytit?

mandarinka90
28. srp 2018

@rybkaryb chudatko,toho jsem se strašně bála 🙁ale neboj, prý právě když máš ohss tak má větší šanci se uchytit..tak snad to brzo přejde, hlavně hodně pij..

rybkaryb
28. srp 2018

@mandarinka90 jakto ze má větší šanci? To by na tom celým byla asi jediná dobra zprava...

kakaramelka
28. srp 2018

@mandarinka90 já vím že jo ale tím se začíná... Už pak Budem pořád na něco jen čekat... Držím moc palce

kakaramelka
28. srp 2018

@veeev moc v to doufam...

kakaramelka
28. srp 2018

@europa00 3denni bylo jen jedno jediné..

kakaramelka
28. srp 2018

@rybkaryb děkuji moc

Strana