Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@kakaramelka právě ☹️ no stejně se mě to zda brzo, že mě objednala hned na úterý, přitom až ve středu budu mít ukončeny 5tyden..a jestli je fakt pozdis uhnízděne tak může odpovídat třeba
teprve 4tydnu ..no uvidím ..pokud se hcg zvedne,ale třeba nic nepůjde pořád vidět, tak jí řeknu jestli nemůžeme chvilku počkat.. třeba do toho 6-7tydne ..a ty melas kolik HCG po těch 14 dnech?
@mandarinka90 tak já myslím, že oni to dávají tak brzo, jelikož sledují nárust HCG. Taky jsem chodila po týdnu na krev a dle toho poznali, že HCG nerostlo, tak jak mělo byl nelineární nárust a pak než bylo pořádně něco vidět na ultrazvuku, tak doporučili vysadit prášky, že je to špatné. Teď na posledním pokusu jsem měla HCG 11 den. 789 o týden později už 8500 a to bylo už vidět i na ultrazvuku váček o týden později už i srdíčko a předali mě k mému dr. Obvykle, jak je potvrzena srdeční akce předávají už ke tvému gynekologovi.
@zetta01 to je krásne 🙂 snad to bude mít šťastný konec i u nás 🙏 jako test mám pořád silnější,ale prý se na nich neukáže mimoděložní, takže je dělám jen pro takové moje uklidnění...
Tak nevím.. dneska od rána mě bolí podbřišek a tedka jsem na toaletáku našla i trochu krve.. začínám se bát že se mu u mě nelíbí.. doted všechno v pohodě.. zkouším na to nemyslet, ale je to dost těžký
@mandarinka90 určitě to dobře dopadne musí. Ale jedna rada ono test, taky není všechno důležitá je fakt ta krev a nárust HCG. Já v lednu to taky vypadalo všechno dobře ze začátku, furt jsem testovala a test sílil, tak mě to uklidňovalo a říkala jsem si, že je vše jak má. Ale pak po týdnu HCG z předešlých 1400 jen 1800 a za týden jen 2400 ono to rostlo, ale strašně špatně a test prostě díky tomu sílel a nakonec se jednalo o potrat. Ty testy člověka jen zbytečně stresují. Nejlepší vypnout, netestovat, myslet pozitivně a výsledek se dostaví. Vlastní zkušenost
Ahoj holky. Tak co je u vas noveho? Jak se dari, co testiky, jak se cítíte?
@mandarinka90 já jsem měla 14dpo hcg 789 ale jen 3denniho ...a řekli že hodnota je krásná a není potřeba na další odběr hcg a objednali mě na UZ za tři tyDny... Nicméně já šla jako samoplatci 17dpo a to jsem měla 1926. UZ v 8tt už by mělo být vše vidět a když bude vše ok předají mě mému gynekologovi... Ale. Boj bojím už nás čeka jen 9 dní čekání...
@kakaramelka určitě to dobře dopadne, já mám jet zítra do caru.. dneska jsem byla na odběru jako samoplatce a HCG mám 786 😞 takže počítám s tou horší variantou.. kdoví jestli vůbec bude něco vidět na ultrazvuku a to mám být 4+5 dneska..
@mandarinka90 drzim moc palecky ať jw vše nakonec dobre!!!nevzdavej to!
@veverka55 nevzdávam,jen mám strach 🙂 ale porad věřím ještě ve šťastný konec.. děkuju 😘
@mandarinka90 proč s horší variantou? Dle mě je vše na té nejlepší cestě 🙂 vždyť jsi 6.9. psala, že jsi měla HCG něco kolem 200 a u správně prosper.těhu by měla hodnota HCG se co 2 dny násobit, takže na dnešek 4 dny od posledního odběru by to mělo být cca kolem 800HCG, takže já myslím, že je vše jak má 🙂 uvidíš, že to bude všechno zítra dobré 🙂
@zetta01 já jsem už asi zblbla ze všeho 😀 a minule mi Dr říkala,že příště takže zítra by to mělo být kolem 2000..tak asi proto jsem čekala ještě víc..ale jsem ráda hlavně,že se to navýšilo 🙂
@mandarinka90 přesně tak, roste to pěkně, uvidíš že to zítra bude dobré 🙂
@mandarinka90 a kolikátý si den po??? Měla tu hodnotu??
@kakaramelka dneska jsem 18den po transferu.. já si myslím,že jsem s tebou tak o týden pozadu, když se dívám na tvoje hodnoty 😊
@mandarinka90 Dneska hodně štěstí a pak dej vědět 🙂
Tak zitra uvodni konzultace v Pronatalu,tentokrate dam na prvni dojem,pokud ten nebude ok,jdeme jinam.Jinak dnes jsem si poprve dala fertipronu,chtels jsem zmenu po femibionu,tak uvidime,zda to bude mit kyzeny efekt...
Jinak vsem,co jeste cekaji na vysledky,tak drzim palce
Ahojky devcata...... Tak ja dnes navsteva Podoli. Chtela jsem si nechat predepsat ty lazne. Nakonec dneska s Rezacovou super domluva, uplne jiny pristup. Az jsme byli zarazeni, jaky to byl rozdil. Nejak nevedi co s nama. Ale lazne se zatim odkladaji a sice jsem ted prvni ms po 3. neuspesnem ivf, ale jdeme ted do nativu. Dokonce mam i 1 super folikul, coz je s myma vajecnikama uspech, protoze za normalnich cyklu moc ta ovulace neprobiha. Treba to telo bude jeste "nabuzene" hormonama a to jedno vajicko bude silak 😊 Uvidime.....kdyz se nepovede,pak si ty lazne necham predepsat 😁
@evunkas Ja uplne zirala. Uz pri vstupu do ordinace se usmivala,rekla nam,at vezmeme misto. A bavila se, co mame za sebou,co udelat,neudelat. Jeste nam sama chtela usetrit ten pokus na pojistovnu, takze s nativem prisla sama. Normalne nam odpovidala,divala se nam i do oci, vse podrobne vysvetlila....no byla jsem v soku. Kdyby takova byla porad, tak asi ani nemam potrebu menit car.
@veeev tak to je fajn,treba pomohla ta protekce...🙂ale je pravdou,ze se na nas taky jednou usmivala a odpovidala nam,tak doufam,ze to vse dopadne dobre a treba ani car nebudete menit...kdyz ja mam pocit,ze potrebuju zmenu,bojim se,ze bychom meli zase obdobnou stimulaci s nejistym vysledkem...ale mozna to neni dobre,ze menime,ale kdo vi,co je dobre...
@mandarinka90 no já si myslím že si krásně v tabulce tak žádné špatně myšlenky... Kd jdeš na kontrolu?
@evunkas To protekci urcite neni. Pan reditel na nas trochu vic prdi. Ale asi mela nejaky dobry den 😂 Ja bych taky nechtela menit. Nemam rada zmeny a bojim se, ze by to bylo z blata do louze. Ale pokud by me chtela stimulovat na posledni pokus na pojistovnu uplne stejne, tak bych to odmitla a sla jinam. Ale ten nativ jsem nejak privitala. Takze zkusime jeste to a uvidime, co bude. Jsem zvedava, kdyby to nevyslo, co nam navrhne pak.
@zetta01
@kakaramelka tak jsem se dnes ráno konečně dočkala opravdu pozitivního testu 🙏holky opravdu vám moooc děkuju co držely palce a myslely na mě ❤️ asi to pomohlo, dopadla jsem tak, že HCG bylo ráno 1550 takže oproti včerejšku skok, akorát na utz nebylo pořád nic úplně 💯% vidět v děloze,ale ani jinde.. nakonec tam pan doktor něco našel, já to skoro neviděla, konzultoval to s jinou doktorkou a mělo by to být tam kde má! ale pro jistotu jdu ještě na utz ve čtvrtek..ale už budu klidnější.. vím, že nemám vyhráno,ale pro mě je i tohle obrovský úspěch po těch 2letech..
Holky moc vám všem držim palečky,ať to všem vyjde, určitě se to musí u každé z nás prolomit někdy 😘
@mandarinka90 no vidíš... To je super zpráva... Bude vše jak má... Jen buď klidnější a myslí i už pozitivně...
@veeev no prave,zmeny nejsou nic pro me,jsem vaha a takhle mam problem neco rozhodnout,takze ted me ta tva zprava pekne nahlodala...😉jestli presne,jak pises, to nebude nekde jinde jeste horsi....U me nativ nehrozi,potrebuju hodne vajicek,ktere ale kvuli nizkemu amh asi nebudu mit nikdy...tak uvidime zitra,treba se jeste vratim...ale spise ne...jsem negativista a pristup Rezacove me jeste vice dostaval do depresi...mam kamaradku,o hodne nizsi amh nez ja a v Gennetu ji rikali,jak je to ok,ze to dopadne...a u me se Rezacova tvari,ze je to na nic...

@mandarinka90 mne vzali krev 14 dnů po et a na UZ jdu až v 8tt a když vše bude jak má předají mě. K mému gynekologovi stejně se prý do té doby nic neudělá... Nemůžeme to nijak ovlivnit...