Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

lenatko91
12. čer 2018

Ahoj, u nás zrovna probíhá stimulace, zítra poslední 3 injekce a v pátek odběr. Transfer bude ale až příští měsíc kvůli riziku OHSS. Respektive doktor mi řekl, že kdyby bylo do 20 vajíček, tak by se mohl udělat i teď. Po včerejší kontrole jich bude minimálně 26, takže transfer se posune a zvýší se tím i šance na úspěch. Docela se to hodí, za dva týdny nás čeká oslava a za 3 jdeme na svatbu, tak nemusím nikomu vysvětlovat, proč nepiju 😁

veverka55
autor
12. čer 2018

@lenatko91 tak to moc držím palečky 🙂 já budu stimulovat až za měsíc, v červenci jedeme na dovolenou tak jsme říkali že na měsíc ještě vypneme a dáme tomu poslední "přirozenou šanci" ale moc šancí tomu nedávám.

lulu_88
12. čer 2018

Ahoj, ja budu zacinat se stimulaci po srpnove ms, takze kolem 7.8. tipuju. Predtim jeste v cervenci na krev. Meli jsme puvodne zacit uz v kvetnu, ale uz jsme meli naplanovanou dovolenou, tak jsme ivf odlozili na srpen. Tak ted uz odpocitavam dny! 😃 Jinak mam za sebou vic jak tri roky snazeni, jedno mimodelozni a dva potraty 6-8tt, letos na jare zjistene ucpane vejcovody, takze uz by bylo nacase, kdyby to klaplo.

handulkak
12. čer 2018

@veverka55 Ahoj, my v červenci na KET 🙂

rybkaryb
12. čer 2018

Ahoj! My červenec nebo spis srpen. Taky bysme rádi ještě dovcu a jednu přirozenou šanci tak uvidíme.

lenatko91
12. čer 2018

@veverka55 co víš, třeba ta změna prostředí pomůže.. Vypneš, odpočineš si.. 🙂 a když ne, tak ivf není taky žádná hrůza.. Upřímně jsem se bála, že si nezvládnu píchnout injekci, že to bude bolet a nevím co.. A úplně v pohodě.. Dnes ráno jsem ze srandy řekla kamarádce - budoucí zdravotnici, že až budu velká, tak budu zdravotní sestra co jen píchá injekce 😀 každopádně držím palce ať se brzo dočkáš! Jak dlouho se snažíte?

nilako
Autor odpověď smazal
Zobraz
veverka55
autor
13. čer 2018

@lenatko91 ahojky.snazime se uz přes rok a pul, injekci se úplně tak nebojim, mame zásobou tri inseminace,tak jsem si třikrát píchala ovitrelle.stale jsem spíše verila ze se dockame přirozené ale uz to nechci asi dal prodluzovat,psychicky uz to moc nedavam a také uz mi je 31 let a je to naše první ☹ kolik je vám holky? A dekuji moc ze jste se všechny přidaly,je to moc fajn si mit s kým pokecat 🙂 dekuji moc !

nilako
Autor odpověď smazal
Zobraz
veverka55
autor
13. čer 2018

@nilako Zatím na žádný problém neřešili, manžel má spermio množství ok, pohyblivost a morfologii na spodní hraně normy ale pořád prý v normě.My měli třetí IUI minulý týden, teď to chceme nechat doběhnout, v červenci na dovče to zkusit přirozeně v srpnu IVF asi první pokus

lenatko91
13. čer 2018

@veverka55 a tobě dělali nějaké vyšetření? Hormonální profil, laparo... Mně je 27, taky to bude naše první... Naštěstí nás doktoři nenechali dlouho trápit, asi hlavně kvůli mému PCO, takže po roce snažení jdeme do ivf...

veverka55
autor
13. čer 2018

@lenatko91 hormonalni profil,spermio,průchodnost vejcovodu tou reflexni penou a pul roku sleduji folikulometrii

dendinka
13. čer 2018

Ahoj, čekám kdy mi dorazí konečně ms a začnu si píchat Puregon 100 jednotek. Už v pátek jsem dostala vyvolávačku. Bude to už naše 3.ivf.

efijil
13. čer 2018

Ahoj holky, přidávám se k vám i já, ač jsem nikdy nevěřila tomu, že bych do nějaké podobné skupinky mohla patřit. V pondělí jsem dostala Diphereline a od 29. června, kdy jdu na kontrolu, začínám stimulovat Gonalem. Je to naše 1. IVF a zároveň poslední možnost, jak zabojovat proti neplodnosti. Po 3,5letech snažení víme, že mám protilátky proti zona pellucida, 3cm cystu (endo) a nejspíš endometriozu ve vaječníku, problémy se štítnou žlázou a vyšší AMH - takže se bojím OHSS. Zkoušela jsem Mojžíšovku, Reiki, léčitelství - bez efektu, 1,5 roku docházím ale k p. dr. na tradiční čínskou medicínu a díky ní vidím v určitých oblastech pokroky... Snad to klapne bez komplikací a miminko si k nám najde cestu velice rychle. Hodně štěstí i vám - hlavně pevné nervy, kupu sil a trpělivosti. Tfuj, tfuj, tfuj...

hribek
15. čer 2018

Ahojky u nas taky v cervenci KET. V prosinci 1.KET, podarilo se ale v 11tt zamlkle tehotenstvi, pote imunologie a zjisten deficit MBL, takze mi budou pichat od pristiho tydne (mela by byt MS) Subcuvia injekce jedenkrat tydne, pak bude transfer nekdy v pulce cervence a od transferu jeste Fraxiparin. Snad se povede, jsem po 6ti ZT, z toho 4x revize.....

mkplusmk
18. čer 2018

Ahojky, mě nasadil doktor na měsíc antikoncepci a 3.7. Jdu na konzultaci, kde se domluvíme kdy antikoncepci vysadit a začít stimulovat na 2 IVF.

nilako
Autor odpověď smazal
Zobraz
lilavatty
19. čer 2018

Ahojky, já po roce a čtvrt se zítra opět chystám do CARu. Tentokrát do Gennetu. Mám ještě zmraženo 5 zkumavek z 1IVF, ale ráda bych nejdříve aby mi doktorka udělala potřebná vyšetření.. Takže uvidím zítra. 🙂 Ráda tady opět najdu někoho, kdo to vše také podstupuje a bude si třba psát..🙂Většina holek z minulého roku už má mimča....🙂

veverka55
autor
19. čer 2018

Ahoj holky.je důležité mit pred prvním ivf výsledky testu z genetiky?umunologii mit budeme ale genetiku asi do te doby nestihnou.nasli vám někomu na genetice neco špatného? A jeste nam nabízeli u spermiogramu fragmentaci spermii, mela jste některá toto vysetreni?

handulkak
19. čer 2018

@lilavatty ahoj, ja jdu teď v červenci na KET 🙂

handulkak
19. čer 2018

@lilavatty tedy doufám 😅😅

lilavatty
19. čer 2018

@handulkak Tak to moc držím palce!! A kam chodíš?

mkplusmk
19. čer 2018

@nilako a tobě nebudou dělat před pichanim v době menstruace ultrazvuk? U nás v caru to dělají. Prý je to povinné, aby se podivali zda tam není nějaká cysta. Takže vždy první den menstruace se musím objednat na další den na ultrazvuk a tam teprv vyfasnu injekce.

lilavatty
19. čer 2018

@mkplusmk Aha.. tak to mě předtím nikdo nedělal... A teď právě začínáme od začátku,..
Kam chodíš?

nilako
Autor odpověď smazal
Zobraz
mkplusmk
19. čer 2018

@lilavatty
@nilako no je zvláštní, že to všude dělají jinak. Mě právě říkali, že je nutné než si začnu píchat injekce se podívat ultrazvukem, zda tam není nějaká cysta, protože kdyby byla, tak je velké riziko prasknutí té cysty. Tak teda nevim co je na tom pravdy. Chodim do Gest Praha 5.

lenatko91
20. čer 2018

@mkplusmk jaký má smysl ta antikoncepce?

nilako
Autor odpověď smazal
Zobraz
absintka19
20. čer 2018

@veverka55 me bude ted 33, otehotnela jsem v 31 a z prvniho ivf-ket mam rocni holcicku. Vcera prisla MS takze zacatkem cervna me ceka KET.

absintka19
20. čer 2018

@veverka55 my si zaplatili i ten rozsireny spermio a sli do icsi, coz zakladni spermio neodhalil. Take horm.profil, genetika,pct test atd...nez se do neceho pustite doporucuji se nechat vysetrit-oba komplexne nez vyplytvat pokus.