KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@veronikaopava mám tři děti tohle je čtvrté bolí me šílené prsa občas žádá a bříško cítím každý den ze se tam něco děje 😊
@alexkisss wau, čtvrté dítě,to je super ,tak to my zatím jen syna ,dej vědět, co zítra krev
@alexkisss a to máš kolik z ivf, jestli neva,že se ptam
@veronikaopava tohle je první z ET
Holky tak sem dělala test ještě dnes rano a jen slabounka čárka může to byt tím ze sem byla ve tři ráno na WC a dělala test v osm tak to hCG tam tolik nebylo?
@alexkisss já si myslim,ze urcite, to tím může být ovlivneno, budeš zkoušet odpol ?
@veronikaopava nebudu zítra jdu na krev tak uvidíme co mi reknou
Tak holky sedmi čekám na krev drzte palecky
@alexkisss držím,, dej vedet
Tak výsledky bud zítra nebo ve středu předělávají jim laborku tak to dělá jiná
Holky víte co je divné papirkove testy mi ukazují dvě čárky a ted sem udělala clearblue digitální a ten mi ukazuje minus ze těhotná nejsem to je divné stalo se vám to některé take
Ty dva vedle sebe sou z dneska z rana

@alexkisss moc gratuluji, to je úžasné,že to fakt vyšlo, a cítíš třeba břicho,nebo záda, nebo nic ? Kolik máš děti, vůbec