icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
10. zář 2021

Holky hCG v 5 týdnů je.....620 mám radost

haluzska
10. zář 2021

@alexkisss tak to je super zprávička.. moc gratuluji 😊😇🍀

alexkisss
10. zář 2021

@haluzska 24.9 na ultrazvuk doufám ze už bude vidět srdicko

rozitta
10. zář 2021

@haluzska a jakou máš vlastně diagnózu, že jste se rozhodli otěhotnět na klinice? Já mám například jeden vejcovod ucpaný a druhý nitkovitě průchozí a ovulace probíhala většinou na té ucpané straně 🤦 do toho má muž nějaké svoje potíže a časem se přidružil i věk. Když mi naměřili FSH 22 - což je skoro přechod a tím pádem už velmi mizerné vajíčka tak jsme se rozhodli jít do darovaných 🤷 s vlastními bychom se už 👶 100% nedočkali. Kolik máš ještě pokusů na pojišťovnu? A kolik máš let? Neházej flintu do žita, z boje se neutíká!!

luuc5
10. zář 2021

@alexkisss super gratulujuuu 😍

alexkisss
10. zář 2021

@luuc5 děkuji moc

veronikaopava
10. zář 2021

@alexkisss také gratuluji a držím palce

alexkisss
10. zář 2021

@veronikaopava děkuji moc

alexkisss
11. zář 2021

Holky sem 4+6 takže paty týden a našla sem krev na to a letním papíře mela stě to taky některá?

beka91
11. zář 2021

@alexkisss já jsem to měla, asi v 6. tt. Volala jsem na pohotovost (byla neděle), řekli, ať přijedu. Nic moc mi k tomu neřekli, jen, že miminko žije a srdce bije❤️. Až pak o pár dnů později na plánované kontrole v CARu na UZ viděli hematom - řekli mi, že se buď vstřebá, nebo se to ještě může opakovat, ale že je malý a není třeba se obávat. Pak už se mi to nikdy nestalo🙏🏻

haluzska
11. zář 2021

@rozitta mam levy nepruchodny vecovod a mela jsem hodne casto velke cysty... prodelala jsem celkem 3operace na to a z toho jednu konizaci cipku... chlap je v pořádku ma to vse pry v norme rikali😊 jinak mi bude za nedlouho 35 a to uz je dost 😒 na celkovem ivf jsme byli prve a meli jsme 4 mrazacky a ani jeden nevysel

rozitta
11. zář 2021

@haluzska Tak to buď v klidu 🙂 mimi přijde, nebooooj!! Zkusila bych najet na Fertipronu, je to sice dražší ale podpoří kvalitu vajíček (nenapsala jsi jaké máš to FSH?) Nechala bych se zkontrolovat fyzioterapeutkou, může doporučit cviky na pánevní dno. Udělá ti mobilizaci kostrče. Nebo cvičení podle Dinah Rodriguez, to by se ti dokonce mohlo podařit otěhotnět i přirozeně. Ale musíš absolvovat kurz, to se sama doma nenaučíš. Chodila jsem i na akupunkturu. Hlavně ten Mudr. Štěpán Machač - to je fakt GURU 💪

haluzska
11. zář 2021

@rozitta FSH popravde ani nevim.. vse co pises jsem podstoupila uz nekolikrat a i mnoho podpurnych produktu jsem mela... snazime se o mimco uz pomalo 8 let..

rozitta
12. zář 2021

@haluzska ty jo, 8 let snažení a teprve první cyklus ivf? To jste měli dlooouhooou trpělivost 🙈

beka91
12. zář 2021

@alexkisss jak to dopadlo?

alexkisss
12. zář 2021

@beka91 už dobrý bylo to jen chvilkovy pak nic a dneska taky nic

haluzska
12. zář 2021

@rozitta tak muj gyndar furt zkousel jedny vitaminy pak dalsi zas jine pak ty operace a to uz pujde a porad nic rikal to jeden rok pak dalsi a uz jsme na klinice pres rok a pul.. trpelivost byla a uz dochazi

rozitta
13. zář 2021

Achjo, achjo. Taky mě dnes 6+2 dostihlo "růžovění"🤦 A stále to pokračuje. Zítra mám jít na potvrzení srdíčka, tak jsem napjatá jak struna, co z toho nakonec bude nebo nebude 😔 to mám za to, že jsem o víkendu chytla hysterii, co budu v 50ti dělat s desetiletým dítětem 😢😢

alexkisss
13. zář 2021

@rozitta to bude dobře neboj se jen to chce klid a pohodu půst si relaxační hudbu před spaním me hodně pomáhá a moc se nenamahej posedavej polehavej

rozitta
13. zář 2021

@alexkisss díky, snažím se🌹

haluzska
13. zář 2021

@rozitta zítra určitě vše dobře dopadne 😊 budu na tebe myslet a prďola bude určitě v poradku😇🍀

luuc5
13. zář 2021

@beka91 ahooj tak ja jsem po kontrole ..na ultrazvuku skoro neslo nic videt 🙄ani toho moc nerekl ..opisoval si vysledky ze screeningu ..pustil srdickoo a to je asi tak vsechno ..joo a podtvrdil nam holku 😍tak to me poteesil 😁tak zase za tri tydny ..co tyy ?jdes ted taky nejak nee ?🌸

rozitta
13. zář 2021

@haluzska děkuji jsi moc hodná 🌹 zítra dám vědět... Ty jdeš zítra na tu krev, že? Jak se cítíš? Ale ono vlastně ani nejde o nějaké těhotenské stavy. Já jsem byla přesvědčená, že to nevyšlo, protože jsem necítila vůbec NIC. Tak jsem byla překvapená. Držím pěsti, abys byla zítra taky (mile) překvapená ✊✊

rozitta
13. zář 2021

@luuc5 holčičku bysme si taky moc přáli 🙂 brácha má tři kluky, já jednoho - ta holčička by tady byla jak princezna 👸

luuc5
13. zář 2021

@rozitta taaky jsme chteli holku 🙈aa taky mame jednoho klukaa uz deset let 😳😳dneska jsem se ptala na gynde a taky potvrdil holku tak snaad 😁uz nakupuju a vsechno do ruzova 😂🙏🏼🌸

beka91
13. zář 2021

@luuc5 ahooj, ale tak to jsou super zprávy, hlavně, že mimi je v pořádku😍! A že je to vytoužená holčička😊. Asi je stydlivá, když se schovává😁. Já teď od minulé středy zápasím s virózou, rýma, kašel, krk, teplota na hraně horečky..docela hnus. Dneska už konečně je to lepší. Tak jen moc doufám, že to miminku neublížilo - uvidíme pozítří ve středu🙏🏻

luuc5
13. zář 2021

@beka91 jee tak me mrzi ,ze ti neni dobre ..☹️🌸🍀tak pak dej taaky vedet jak jsi dopadLa ..urcite bude vsechno v poraadku 😍

alexkisss
14. zář 2021

Ach jo holky me snad trefí dnes 5+2 a zase ráno krev po utreni odpoledne jedu na pohotovost at mi řeknou co a jak případně dají nějaké léky nebo něco.....mela stě taky některá a byli vše v pohodě?

hahahala
14. zář 2021

@alexkisss krvácela jsem dost v 10tt - velký hematom… rekli mi at koupím ascorutin 3x2 tablety a predepsali progesteron… vse je v poradku 🙏 dnes zacinam 19tt

snazilka3
14. zář 2021

@alexkisss ja take zacala spinit 5+2 byl to hematom. Nasazen Ascorutin a klidovy rezim ... Mela jsem tyto problemy do 10+2 od te doby klid. Dnes sem po kontrole 13+6 a vse v poradku.

Strana