icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
15. zář 2021

@beka91 joo to mas pravduu ..ja nevim byl proste nejakej rozmazanej 🙄a ani cela tam jakoby nesla videt ..nic nerikal ,ze by bylo neco spatne ..jen jsme se tesili ,ze ji uvidime a pak tohle takovy divny proste 🤦🏽‍♀️To je jasny na genetice je to uplne paradni 😁😍

alexkisss
15. zář 2021

@rozitta ten je z toho taky celkem v soku

alexkisss
16. zář 2021

Děvčata vcerejsi hodnota hCG v krvi 19 den od et byla prez 5 tisíc je to v pořádku na dvojčata v 5+4?

veronikaopava
18. zář 2021

@hahahala ahoj,do ,kdy jsi prosím s tím hematomem spinila ,do kolikatyho tt? Já třeba 2 dny nic a pak zas trochu,neba mě to,už bych chtěla mít klid

hahahala
18. zář 2021

@veronikaopava já to měla úplně stejně, už jsem myslela, že bude klid a pak zase… špinila jsem od 10. do 16.tt … pak sice hematom byl na utz ještě vidět, ale špinit jsem už přestala… úplně chápu jak se cítíš… já vždycky byla zklamaná, že to zase začalo… ale pokud je to hnědě špinění, tak dobrý💪🏻

veronikaopava
18. zář 2021

@hahahala @hahahala dík,ty mě vždy dokážeš uklidnit, je to jen po utreni, žádný extrem, tuk tuk ,ale stejně, a chodíš se synem nebo dcerou,nevím, co máš normal ven? Já lehké procházky, ale dnes šel manžel a já zůstala doma ,ať oak udělám jen oběd.jinak jsem.12tt a ty?

hahahala
18. zář 2021

@veronikaopava Já chodila, až jsem měla potvrzené, že se hematom zmenšil… jsem posera😀 teď už funguju “normálně”… Jsem dnes 18+4tt a je to tedy úplně jiné těhotenství než to první… víc strachu, víc se pozoruju (i proto, že poprvé jsem rodila o 6 týdnů dřív)

veronikaopava
18. zář 2021

@hahahala no přesně já také,víc strachu a všeho, to neznám., já rodila 39+1 císařem, syn byl kp, ale v pohodě vše a celé tehotenstvi ,tak jsem ráda,že už máš klid, a já snad budu mít také časem, nemluvím o tom ,že nesnáším sprchu ,a vlastně se mohu jen osprchovat, sice prkotina, ale😂

hahahala
18. zář 2021

@veronikaopava co bychom pro děti neudělaly že?😀 …

veronikaopava
18. zář 2021

@hahahala ano ano,pravda

alexkisss
19. zář 2021

Ahojky holky jak vám je co je nového atd

luuc5
19. zář 2021

@alexkisss ja dobryy 😂nevim co ostatni holkyy ?🤔dlouho jste nepsaalyy tak honeem 😂aa co tyy ?jak se citis ?

alexkisss
19. zář 2021

@luuc5 cítím se jak kynutej koláček roštu pěkně ve středu jdu na ten ultrazvuk tak sem zvědavá děti už sou konečně zdraví tak jdou do školy tak super

luuc5
19. zář 2021

@alexkisss tak to je dobree tak pak dej vedet jak jsi dopadla ..to i jaa a to nejsem ani v pulce 😵‍💫

beka91
19. zář 2021

@luuc5 jo😁? Kolik máš nahoře😊?

luuc5
20. zář 2021

@beka91 8😵‍💫🙄jsem jako zvedava jak budu vypadat na konci 😂🙈ale zda se mi ze jsem pribrala i z tech hormonu co jsem brala ..

rozitta
20. zář 2021

Holky, pojďte sdílet jídla, která vám jako těhotným nevadí/nesmrdí. Já už nevím, co jíst 😂 vím, že u každé je to individuální, ale aspoň tip, že bych to mohla zkusit. Pečené kuře 👎 ale včera jsem měla krůtí řízky, byly bez chuti (masa) bez zápachu (umělotina z PENNY) tak ty mi nevadily vůbec 👍 Na čem budu asi teď hodně životně závislá bude celozrnné müssli, nepečené, se směsí ořechů s semínek. Ovesné vločky jsou pomalé sacharidy, energie mi vydrží trochu déle. Jinak bych žrala furt 🙈 jako hotová jídla můžu všechny ty nasladko. jinak ovoce, zelenina, pečivo. Co dělá dobře vám? 🙏

luuc5
20. zář 2021

@rozitta co ja nemuzu citit je meloun 😵‍💫nastesti uz ani moc nejsou ..ale to mam tak skoro od zacatku ..jinak grilovany taky moc ne ..ale hodne mam rada bramborovou kasi a testoviny to muzu kazdej den 😂a taky cokoladu 😁😍

alexkisss
20. zář 2021

Já třeba hrozné moc pijí at už vodu nebo nějakou tu dobrou vodu sem jak bezedna studna😁jinak u me me chutná vše kde je maso omáčky guláše řízky chlebíčky grilovany atd miluji salámy mazací sýry ale bez příchutě občas jablicko ale co nemůžu teda ani cítit je sladké jakéhokoliv původu ani jídlo ble to je mi hned zle ale je fakt ze já sladké nemusela nikdy

luuc5
20. zář 2021

@alexkisss jee tak to ti zavidim 😂ja sezeru celou milku ..a dala bych si jeste jednu klidne ..ale to mam rada od malicka ..nikdy to ale na me neslo videt ..vzdycky jsem mela max 59kg a ted ?😵‍💫

alexkisss
20. zář 2021

@luuc5 já teda kynu opravdu jen na tom pupiku a přitom váha mi ukazuje minus 12 kg což je pecka aspoň nebudu tlustá všude jen na pupiku

beka91
20. zář 2021

Já teda od druhého trimestru mám chutě úplně jako před těhotenstvím - co jsem nejedla před těhotenstvím, nejím ani teď, co jsem jedla, jím 🙂. A i apetit se srovnal tak, že je to myslím v normě - ani vlčí hlad, ani nechutenství. Tak to mám asi docela štěstí, jak tak koukám😅

luuc5
20. zář 2021

@alexkisss ja doufam ,ze to pak rychle zase zhubnu 🙉😂

luuc5
20. zář 2021

@beka91 ja takyy nemam zvlastni chute ..ze zacatku jsem musela jist kazdy dve hodiny neco jinak mi bylo zle ..ted uz je to taky dobryy

alexkisss
20. zář 2021

@luuc5 v to já doufám taky

alexkisss
22. zář 2021

Ahojky hlásím se po utz opravdu tam byli dvě ale to druhé neroste takže syndrom miziciho dvojčete to druhé je krásné a prý to vypadá na 5 týden ze je to mladší ale všechno je v pořádku ještě nebylo vidět srdíčko ale za dva týdny kontrola a to už by melo jít vidět

rozitta
22. zář 2021

@alexkisss myslela jsem na tebe, jak dnes dopadneš. Mrzí mě, že druhé mizí 😔 ale zase vícečetná těhotenství jsou rizikovější..

alexkisss
22. zář 2021

@rozitta taky mi bylo líto ze druhé mizí ale beru to tak ze to tak ma byt a první se udrží věřím v to

beka91
23. zář 2021

Ahoj @luuc5 , tak já se konečně se začátkem 17. tt zbavuji Utrogestanu🙏😀. Ale strašně se bojím, aby to miminko bez něj zvládlo😨! U Tebe to proběhlo v pohodě, žádné špinění nebo tak něco? Děkuju moc🙂

luuc5
23. zář 2021

@beka91 ahooj tak konecnee🍀bud radaa 😍joo uplne v pohodee ..vysazovala jsem postupnee ..mela jsem estrofem a amelgen ..uvidis ze to bude taky v pohodee.a jak se citis jinaak ?

Strana