KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Děvčata vcerejsi hodnota hCG v krvi 19 den od et byla prez 5 tisíc je to v pořádku na dvojčata v 5+4?
@hahahala ahoj,do ,kdy jsi prosím s tím hematomem spinila ,do kolikatyho tt? Já třeba 2 dny nic a pak zas trochu,neba mě to,už bych chtěla mít klid
@veronikaopava já to měla úplně stejně, už jsem myslela, že bude klid a pak zase… špinila jsem od 10. do 16.tt … pak sice hematom byl na utz ještě vidět, ale špinit jsem už přestala… úplně chápu jak se cítíš… já vždycky byla zklamaná, že to zase začalo… ale pokud je to hnědě špinění, tak dobrý💪🏻
@veronikaopava Já chodila, až jsem měla potvrzené, že se hematom zmenšil… jsem posera😀 teď už funguju “normálně”… Jsem dnes 18+4tt a je to tedy úplně jiné těhotenství než to první… víc strachu, víc se pozoruju (i proto, že poprvé jsem rodila o 6 týdnů dřív)
@hahahala no přesně já také,víc strachu a všeho, to neznám., já rodila 39+1 císařem, syn byl kp, ale v pohodě vše a celé tehotenstvi ,tak jsem ráda,že už máš klid, a já snad budu mít také časem, nemluvím o tom ,že nesnáším sprchu ,a vlastně se mohu jen osprchovat, sice prkotina, ale😂
@veronikaopava co bychom pro děti neudělaly že?😀 …
@hahahala ano ano,pravda
Ahojky holky jak vám je co je nového atd
Holky, pojďte sdílet jídla, která vám jako těhotným nevadí/nesmrdí. Já už nevím, co jíst 😂 vím, že u každé je to individuální, ale aspoň tip, že bych to mohla zkusit. Pečené kuře 👎 ale včera jsem měla krůtí řízky, byly bez chuti (masa) bez zápachu (umělotina z PENNY) tak ty mi nevadily vůbec 👍 Na čem budu asi teď hodně životně závislá bude celozrnné müssli, nepečené, se směsí ořechů s semínek. Ovesné vločky jsou pomalé sacharidy, energie mi vydrží trochu déle. Jinak bych žrala furt 🙈 jako hotová jídla můžu všechny ty nasladko. jinak ovoce, zelenina, pečivo. Co dělá dobře vám? 🙏
Já třeba hrozné moc pijí at už vodu nebo nějakou tu dobrou vodu sem jak bezedna studna😁jinak u me me chutná vše kde je maso omáčky guláše řízky chlebíčky grilovany atd miluji salámy mazací sýry ale bez příchutě občas jablicko ale co nemůžu teda ani cítit je sladké jakéhokoliv původu ani jídlo ble to je mi hned zle ale je fakt ze já sladké nemusela nikdy
Já teda od druhého trimestru mám chutě úplně jako před těhotenstvím - co jsem nejedla před těhotenstvím, nejím ani teď, co jsem jedla, jím 🙂. A i apetit se srovnal tak, že je to myslím v normě - ani vlčí hlad, ani nechutenství. Tak to mám asi docela štěstí, jak tak koukám😅

@beka91 joo to mas pravduu ..ja nevim byl proste nejakej rozmazanej 🙄a ani cela tam jakoby nesla videt ..nic nerikal ,ze by bylo neco spatne ..jen jsme se tesili ,ze ji uvidime a pak tohle takovy divny proste 🤦🏽♀️To je jasny na genetice je to uplne paradni 😁😍