KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?
Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...
@pajulabur v pohodě. Myslíš to v dobrém. Trochu i kecám. Chci sobě dokázat, že to zvládnu aniž by mě to zlomilo. Myslím na to, pokud nic nedělám. Teď mi chybí sport a to je můj vyprošťovák. Jen tak si zaběhat v rychlém tempu. A říkat si, že musím ještě zrychlit. Cítit nával endorfinu, když doslova běžím nadoraz. Jo je to super pocit. Vždy zapomenu na všechny starosti.
Nikdo z mé rodiny ani přátelé neví, že jsem byla na KET. V práci, dělám v obchodě, řeknu, že beru silné léky na záněť, abych nemusela zvedat těžké věci.
@pajulabur Dělal pro jistotu u všech genetiku... Proto mi nedělal ET, ale KET... Jako na jednu stranu jim věřím, na druhou mi přijde divný, že 1 den mám vhodných vajíček 7,dalsi den mi napíšou že 9,pak mám 3 embryjka a najednou 6,po genetice vhodné tři a pak mi za týden píše doktor že dovysetrili ještě jedno a mám 4.... Jako sem ráda, že mám zařazena 4 (teda teď už jen 3)nejlepsi embryjka podle slov doktora nejvyšší kvality co jdou (ano je to dobrá zpráva), ale prostě mi to přišlo divné.... A trochu se mi vkrada myšlenka toho, že jde přeci o přeci o peníze... 1.transfer zdarma až ty další 10.000,-Kc...To samé genetika... Co kus, to peníze... Věřím, že jim krivdim, ale Čer icek pochybnosti tam prostě mám. Já chodím do Brna... Personál super-sestřičky... Doktora vidím vždy jen u zákroku... Bo si píšeme přes mejla...
@andreasvo Já chodím do Reprofitu... Na to, že sem úplně v pořádku, tak mi nenabídli ani obyčejnou inseminaci (nebo jak se tomu říká...)... Je to přeci taky varianta🤨Jako naštěstí nemusíme otáčet každou korunu, ale taky splacime hypotéky a peníze si těžce vydelavame....Moje mamka mi na to řekla... No počítej, že v tom necháš ještě tak 20.000....pak to vyjde.... Každého koho zn a měl uspech(cituju mamku), tak v tom zahucel minimálně za 50.000....🙄
@andreasvo Můj chlap není ok... Má strašně nekvalitní spermie, takže normálně mít prcka spolu nemůžeme.... Ale vybrat správně biciky by pro ně neměl být problem🤨Já jsem po KET - vůbec se ne chytlo.... Čistá 0 a bez čárek... 😥A čekám až dorazi MS a budu moc znovu.... Ale už cekam víc než měsíc a to to mám vždy jako Švýcarský hodinky😢Asi stres...
@steter aha Joo takhle já jsem myslela že jste v pořádku....jen bičíky máte špatné? Můj má špatnou fregmentaci dna zato pry můžou i ty potraty.....cože víc jak měsíc ? Já jsem po krvy vysadila Estrofem a utroš a do dvou dnů už jsem měla MS. Dávali ti něco na udržení ale je to mazec tolik peněz za další ket že já jsem teď taky platila.
@andreasvo Přesně tak.... Je to celkem slušný business... 🤨Ale pokud by to mělo vyjít, tak to člověku ani není lito☺️Můj má teratozoospermie... Takže geneticky špatný.... Buď nemají hlavičku, bo mají 2 a tak... Takže taky to způsobovalo potraty... Důležitý je, že víme, co to je... Víc mě štve, že to nemůže prostě klapnout jednoduše... Ať se člověk staví na hlavu nebo ne...
@andreasvo jestli vubec budu zkoušet tak až kolem termínu MS. To budu už skoro 14 dní od ovitrelle. Špiním obden, ale to jen jednorázově. Pořád to jistím ascorutinem. Jinak se cítím fakt mizerně. Doufám, že je to utrošem. Čím více se blíží datum MS tím více připomínám pořádně nafouknutý balon. A ta motanice v hlavě stojí za to.
Myslíte, že 8 den po KET bude už na testu něco vidět?
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem dneska 8. Den po ket, jedno ditko uz po ket máme, tak jsem do dalsiho pokusu sla, ze to urcite vyjde a test zatim negativni 🙄 to cekani je hrozne, ale uz jsem se s tim nejak smířila.
Jinak po ivf jsem měla biochemické tehotenstvi a pak prvni ket hned vysel. Vsem moc držim palce!

@andreasvo ve stredu jsem byla. Mam v sobe jeste ovitrelle. Nevim kdy. Mozna pristi tyden ve ctvrtek nebo patek