icon

KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?

steter
17. zář 2020

Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...

Strana
z5
andreasvo
8. říj 2020

@aklin paráda takže je tam tak to je super! Je. Ať sílí! Já dnes takhle ale sedím už na gyndě v noci jsem šla na wc a byla na toaletaku krev:( A bolí mě vcelku levý vaječník mám strach z mimoděložní 😱

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 měli jste kultivaci 5 denní ?

alik20
Autor odpověď smazal
alik20
8. říj 2020

@andreasvo jojo meli, vzdy jsme mela ducha uz 7 den a tentokrat nic. Takze uz to beru jako neúspěch, ani bricho me neboli, bolelo jen asi dva dny po ket a pak uz nic. Ale na krev jdu az 14.10.
Tobe drzim palce, at to dopadne dobre. Ja u prvního taky krvacela a vse dopadlo dobre.

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 ale nee ještě je čas vlastní zkušenost nemám ale hodně holek psali že mi klidně až 10-12 den ducha. Fakt jsi krvacela kdy ti to začalo ?

alik20
8. říj 2020

@andreasvo hele ja krvacela v den ms a pak nekdy v 6tt na utz uz bylo neco vidět, tak jsem musela lezet doma s nohama nahore. Ale pak to prestalo a dobry. Uz te doktorka prohlidla?

aklin
8. říj 2020

@andreasvo doufám, že to bude v pořádku. Čárečka je krásně vidět. S tím vaječníkem. Mě až do včerejška hodně vaječník bolel + srůsty. Mám i endometriozu.

alik20
8. říj 2020

@andreasvo kolikaty jsi den od ket/et?

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 no pravěže dnes je den MS neprohlidl že je ještě brzo v úterý udělá znova krev a UTZ dal mi jen ascorutim a zvedl utroš.

andreasvo
8. říj 2020

@aklin dnes už tě nebolí ?

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 ket 8den dnes

alik20
8. říj 2020

@andreasvo tak ja mam ms dostat az pristi středu. Hele to bude v pohodě, no uvidis na dalsi krvi, ja nedostala ani ascorutin minule, rekl mi že bud anebo no. Ale verim, ze to dopadne 👏 hlavně lez, nic nedelej, jen chod na wc a do sprchy, jinak nohy nahoru, male jsem pod sebou asi tri polstre 🤣 treti den to přešlo, pak dobry a pak jsem zase spinila, pak jsme jeli na pohotovost, tam mi primar rekl ze to moc nevidi, a mam z tohi skoro 3letou holku.
Tak to jsme nastejno 8den. A ty nas aspon carku ☺️

aklin
8. říj 2020

@andreasvo zatím ne. Ale mám divný pocit na spodku, bolí mě čípek.

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 vcelku jsi mě dodala sílu díky ti! Já doufám že se ti tam čárečka ukáže.....🍀kam chodíš do car ?

andreasvo
8. říj 2020

@aklin Ahaa držím palce ať ta čarečka nabere sílu! 🍀

alik20
8. říj 2020

@andreasvo ja chodim do sanusu do hk, mame jeste dva mrazacky, a pak druhy ivf moc se mi do nej ale nechce 😒 tak uvidíme, snad to dalsi měsíc dopadne. Jojo nadeje umira posledni

alik20
8. říj 2020

A holky nabizeli vam treba embryoglue? Nebo proste to ,,lepidlo,, nevim jak se to přesně píše, premyslim jestli to nezkusi ted

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 šli jste do prvního centra nebo tohle ti sedlo hned ? Ano nejlíp to brát pozitivně když ne teď tak určitě další měsíc ! Náš primář říkal že se šance na ket zvyšuje ne počtem vložených embryí ale počtem pokusu ketu.Ale já věřím tomu že se uchytil!🍀a to embryoglue nám vůbec nedávali ale četla jsem otom.🙂

aklin
8. říj 2020

@alik20 nene. Jen asistovany hatching.

alik20
8. říj 2020

@aklin no me nenabidli nic, tak mozna si zkusim priste neco priplatit, uvidime co mi řeknou. Chodime jen sem, moje gyndarka tam pracuje, tak to muzu resit s ni v miste bydliste a nemusime tam porad jezdit

aklin
8. říj 2020

@alik20 taky mam gyndařku, která pracuje pro gyncentrum. Zpočátku jsem to brala jako výhodu, ale postupně se mi nelíbil její přístup. Jako gyndařka je skvělá, ale ne jako pracovník Gyncentra. Takže kvůli jejím slovům to je zbytečné apod. jsem přešla k Eurofertilu. Hned jiný přístup, udělali všechna potřebná vyšetření a nakonec se zjistilo, že je problém u manžela.

alik20
8. říj 2020

@aklin jojo taky je problem u manzela, a vzdycky se me to emrijko uchytko, tak jsem s tim pocitala i ted a ejhle na testu po carce ani vidu 🙄

alik20
8. říj 2020

@andreasvo tak uz to je lepsi?

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 jooo, musela to být nějaká cévka ranno sem to utřela a cely den nic tak sem šťastná! A ty ?

alik20
8. říj 2020

@andreasvo tak super, to rada slysim! No ja furt stejny, uz na nejaky testovani prdim. Uz jsem si dala sklenku vina 🤣

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 ale určitě ještě testni! 10-12 den tu bych si dala taky 😀

aklin
8. říj 2020

@andreasvo super, že se to zlepšilo.

andreasvo
8. říj 2020

@aklin Joo měla sem radost 🍀a ty jak dnes ? Testovala jsi ? Nebo zkusíš asi až zítra ?

alik20
8. říj 2020

@andreasvo no zitra mi to urcite neda a budu zkouset znova 🤣🤦

andreasvo
8. říj 2020

@alik20 Joo hned z rána nato vlítnout! Budu držet palečky 🍀

Strana
z5