KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?
Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...
@andreasvo tak ja mam ms dostat az pristi středu. Hele to bude v pohodě, no uvidis na dalsi krvi, ja nedostala ani ascorutin minule, rekl mi že bud anebo no. Ale verim, ze to dopadne 👏 hlavně lez, nic nedelej, jen chod na wc a do sprchy, jinak nohy nahoru, male jsem pod sebou asi tri polstre 🤣 treti den to přešlo, pak dobry a pak jsem zase spinila, pak jsme jeli na pohotovost, tam mi primar rekl ze to moc nevidi, a mam z tohi skoro 3letou holku.
Tak to jsme nastejno 8den. A ty nas aspon carku ☺️
A holky nabizeli vam treba embryoglue? Nebo proste to ,,lepidlo,, nevim jak se to přesně píše, premyslim jestli to nezkusi ted
@alik20 šli jste do prvního centra nebo tohle ti sedlo hned ? Ano nejlíp to brát pozitivně když ne teď tak určitě další měsíc ! Náš primář říkal že se šance na ket zvyšuje ne počtem vložených embryí ale počtem pokusu ketu.Ale já věřím tomu že se uchytil!🍀a to embryoglue nám vůbec nedávali ale četla jsem otom.🙂
@alik20 taky mam gyndařku, která pracuje pro gyncentrum. Zpočátku jsem to brala jako výhodu, ale postupně se mi nelíbil její přístup. Jako gyndařka je skvělá, ale ne jako pracovník Gyncentra. Takže kvůli jejím slovům to je zbytečné apod. jsem přešla k Eurofertilu. Hned jiný přístup, udělali všechna potřebná vyšetření a nakonec se zjistilo, že je problém u manžela.

@aklin paráda takže je tam tak to je super! Je. Ať sílí! Já dnes takhle ale sedím už na gyndě v noci jsem šla na wc a byla na toaletaku krev:( A bolí mě vcelku levý vaječník mám strach z mimoděložní 😱