KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?
Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...
Tak ja hlasim, ze nic tajze to ted nedopadlo, uz na to prdim 😭 tak snad dalsi pokus vyjde
Hlásím nevyšlo to. MS přesně v čas. Nejspíše půjdeme do adopc
Ahoj holky, můžu se vás zeptat, kolik vám je a zda se snažíte o první miminko? Mě bude za 3 dny 39 a snažíme se o první mimčo. Momentálně jsem po druhé po KET a čekám, jak to dopadlo. A jestli nic, tak nevím. Mám v sobě poslední vajíčko, které museli ještě použít z prvního KET, pac z druhého, které jsem podstoupila (abychom stihli vše do 39 let na pojišťovnu) nic nevzniklo. Vajíčka se začali špatně vyvíjet a oni to museli zastavit. Takže mám v sobě poslední možnost 🙏🙏🙏
@blondys007 tak to ti drzim palce at to vyjde. Me je 29 a uz mam skoro triletou holcicku z ketu. Et nam nevysel to jsem mela biochemicky. A jeste mam dva mrazacky. Ted to mevyslo, tak budu znova stimulovat az dostanu ms. Kolikaty si den?
@blondys007 Ahojky, mně bylo před 3mi dny 34 a už se pokoušíme 4 roky... 1 rok přes IVF... Mám za sebou zatím neúspěšný KET a teď mě čeká další... Tedy pokud COVID všechno neuzavre.... A čisté teoreticky nějaká dárkyne vajíček ??
Holky prosím podstupovaly jste někdo ket po vyvolávací injekci ? Nebo v přirozeném cyklu? Myslíte ze po vyvolání m/s je menší pravděpodobnost?
Ja tedy utrous, prednison a estrofen
@alik20 moc dekuju. Ještě chvíli a už také budu vědět, jak na tom jsem. Zítra to bude 14 dni, ale mám narozeniny a mám strach si udělat test... Tak si říkám, že zkusím vydržet do pondělí 🙉🙈🙊
@steter Teda, tak to smekám. Ale důležité je to nevzdává, co? Moc ti držím palečky, máš ještě stále krásný věk. Já zítra 39 a tím mi končí veskere příspěvky pojišťovny. Dárky e nevím. Jestli to nevyjde, asi tomu teď dáme chvíli čas a pak uvidíme, co dál... Manžel o dárcovství moc nechce slyšet...
@blondys007 tak to ses dobra 🤣 já testovala od 6 dne 🤣 u desatyho nic nebylo, tak pak jsem to vzdala 🤣
@alik20 nám právě říkali, že nejdřív za 14 dni, že dřív to nemá smysl, tak já nevím teda🙊🙈🙉

@andreasvo tak stale nic, uz tomu prodte neverim, snehobilo porad 😒 nj tak snad budu moc jit hned po ms.