icon

KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?

steter
17. zář 2020

Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...

Strana
z5
alik20
9. říj 2020

@andreasvo tak stale nic, uz tomu prodte neverim, snehobilo porad 😒 nj tak snad budu moc jit hned po ms.

andreasvo
9. říj 2020

@alik20 dnes 9 den že ? Ještě nezoufej a když nic příští měsíc je jasný uvidíš ! 🍀

aklin
9. říj 2020

@andreasvo zítra ráno. Cítím šílenou únavu, ale to bude utrošem. Prsa a břicho bolí, ale dalo by se říct, že to přestávám vnímat. Jinak ráno se probouzím s totálně mokrou intimkou.

alik20
9. říj 2020

@andreasvo tak holky mozna jsem tam něco vykoukala po limitu, tak uvidíme za dva dny. Kez by. Jinak me boli bricho jako na ms, tak uvidime

andreasvo
9. říj 2020

@aklin tak to je dobře zítra budu držet palce!🍀

andreasvo
9. říj 2020

@alik20 to je velice dobrý začátek...taky sem tak začínala po limitu těším se za dva dny 🍀

aklin
9. říj 2020

@andreasvo
@alik20 holky začala jsem zlehka špinit. Možná to bude z dnešního stresu. V rodině řešíme závažnou situaci. Vzala jsem ascorutin a modlim se, aby to nepřišlo ve velkém. Zítra termín MS.

andreasvo
9. říj 2020

@aklin úplně stejně jak já ! Den před ms mi taky ukáplo hoď nohy nahoru a odpočivej relaxuj starosti jestli to půjde hoď za hlavu ! 🍀

aklin
9. říj 2020

@andreasvo řešíme domací násilí u bráchy a jeho dcer. Vinikem jeho manželka.

andreasvo
9. říj 2020

@aklin tak to je mi líto ! To je hodně smutné že vlastní matka. Ty se hlavně drž! 🍀

alik20
9. říj 2020

@aklin tak drzim palce at se mimco udrzi, musi, taky voda s citronem myslim zastavi ,,krvaceni,,

aklin
9. říj 2020

@alik20 ten si davam kazde rano

alik20
10. říj 2020

Tak ja hlasim, ze nic tajze to ted nedopadlo, uz na to prdim 😭 tak snad dalsi pokus vyjde

andreasvo
10. říj 2020

@alik20 tak to mě mrzí uvidíš že příští pokus vyjde ! Pěkně se zavrtá a nepustí ! 🍀

aklin
10. říj 2020

Hlásím nevyšlo to. MS přesně v čas. Nejspíše půjdeme do adopc

andreasvo
10. říj 2020

@aklin přišla i přes utroš jo ?to je mi líto ... 🍀uvidíš že to vyjde hlavně se nevzdat

aklin
10. říj 2020

@andreasvo už nechci. 3,5 roku mi bohate stacilo. Je čas jít dál.

andreasvo
10. říj 2020

@aklin tak to jo to bych měla asi stejný názor.Ale znáš to příroda je mocná přeji mnoho štěstí 🍀

alik20
10. říj 2020

@aklin to me mrzi 🙄 znama taky sli do adopce, a ted ma 3m synka ☺️ ale taky jim to trvalo 3 roky 😒.

No ja doufam, ze to stihnu ten dalsi pokud, nez vsechno zavrou 🙄 pac cekat dalsi mesic to bude prosinec a v lednu do prace

blondys007
13. říj 2020

Ahoj holky, můžu se vás zeptat, kolik vám je a zda se snažíte o první miminko? Mě bude za 3 dny 39 a snažíme se o první mimčo. Momentálně jsem po druhé po KET a čekám, jak to dopadlo. A jestli nic, tak nevím. Mám v sobě poslední vajíčko, které museli ještě použít z prvního KET, pac z druhého, které jsem podstoupila (abychom stihli vše do 39 let na pojišťovnu) nic nevzniklo. Vajíčka se začali špatně vyvíjet a oni to museli zastavit. Takže mám v sobě poslední možnost 🙏🙏🙏

alik20
13. říj 2020

@blondys007 tak to ti drzim palce at to vyjde. Me je 29 a uz mam skoro triletou holcicku z ketu. Et nam nevysel to jsem mela biochemicky. A jeste mam dva mrazacky. Ted to mevyslo, tak budu znova stimulovat az dostanu ms. Kolikaty si den?

steter
autor
14. říj 2020

@blondys007 Ahojky, mně bylo před 3mi dny 34 a už se pokoušíme 4 roky... 1 rok přes IVF... Mám za sebou zatím neúspěšný KET a teď mě čeká další... Tedy pokud COVID všechno neuzavre.... A čisté teoreticky nějaká dárkyne vajíček ??

zzuzzana1
14. říj 2020

Holky prosím podstupovaly jste někdo ket po vyvolávací injekci ? Nebo v přirozeném cyklu? Myslíte ze po vyvolání m/s je menší pravděpodobnost?

alik20
14. říj 2020

@zzuzzana1 to jsem nikdy nepodstupovala. Tak nevim, ale myslím si ze to vliv asi nemá. Nekde v car delaji i to ze pred ketem nasadi antikoncepci, aby vedeli kdy přesně bude ms

andreasvo
14. říj 2020

@zzuzzana1 já sem měla jen utroš.

alik20
14. říj 2020

Ja tedy utrous, prednison a estrofen

blondys007
14. říj 2020

@alik20 moc dekuju. Ještě chvíli a už také budu vědět, jak na tom jsem. Zítra to bude 14 dni, ale mám narozeniny a mám strach si udělat test... Tak si říkám, že zkusím vydržet do pondělí 🙉🙈🙊

blondys007
14. říj 2020

@steter Teda, tak to smekám. Ale důležité je to nevzdává, co? Moc ti držím palečky, máš ještě stále krásný věk. Já zítra 39 a tím mi končí veskere příspěvky pojišťovny. Dárky e nevím. Jestli to nevyjde, asi tomu teď dáme chvíli čas a pak uvidíme, co dál... Manžel o dárcovství moc nechce slyšet...

alik20
14. říj 2020

@blondys007 tak to ses dobra 🤣 já testovala od 6 dne 🤣 u desatyho nic nebylo, tak pak jsem to vzdala 🤣

blondys007
15. říj 2020

@alik20 nám právě říkali, že nejdřív za 14 dni, že dřív to nemá smysl, tak já nevím teda🙊🙈🙉

Strana
z5