KET - další pokusy. Vyšel někomu další pokus?
Ahoj děvčata, asi na toto téma byla už spousta debat, ale pro mne je to teď něco, co prožívám a ráda bych sdílela své strachy a obavy i s někým, kdo je na tom podobně jako já. Jsem teď po prvním IVF formou KET a bylo to neúspěšne. Čeká mne teď další KET a tak se chci zeptat- je tu některá, ktere se podařilo otehotnet i když první KET nevyšel? Potřebuji nějaká pozotiva☺️☺️☺️ A dělali jste oproti prvnímu pokusu něco jinak? Potřebuji se pozitivně naladit, ale prostě mi to nejde...
@blondys007 No snaha nevzdávát to je... Ale člověk má občas depku, to je jasný... Na jednu stranu ho chápu, na druhou stranu pokud chci mimčo, udělám pro to maximum... Ale my už máme záložní plán, když to neklapne... Půjdem do pěstounské péče 🙂 Takových malých huudaackuu co si jich rodiče neváží je víc než je fér... A ty se snažíš už dlouho??
@alik20 tak to nevyšlo... 😭😭😭
@steter nevyšlo to😭😭😭
@blondys007 Ale ne😥😥😥To mě moc mrzí!! 😥
Tak v pátek mě čeká 2.pokus KET... Nejsem si jistá, zda je to teď vhodné a taky se bojím, že nám to zatrhnou kvůli COVID.... Přijde mi to na jednu stranu hrozný risk a na druhou zas zbabělost a škoda do toho nejít.... Jako by někdy něco nemohlo být jednoduche... A jen pro pobavení-ja řeším tohle a má drahá polovička kupuje vyvazecku do lesa... To je teď jeho největší starost🙂 Občas sou ty chlapi fakt na zabití!! :-P
@steter dekuju, teď se chci od všeho oprostit. Už IVF podstupovat nebudeme, budeme teď zkoušet přirozenou cestou a doufat, že se to třeba jednou povede. 🙏🙏🙏🍀🍀🍀Holky, preju vám tu moc štěstí, ať se aspoň vám Zadari!!!

@blondys007 s dcerou jsem mela // uz 7. Den po ket. Pokud mas zavedou 5denni blactocystu tak uz by to melo nyt videt