icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

miracleelcarim
12. led 2018

@misickajerry a nahodou nevis,jak se ty prasky jmenuji?nasla jsem,ze na to lekari davaji injekce vit.b1 nebo injekci na vyvolani ms...

miracleelcarim
12. led 2018

@janca84 ja byla 3.den cyklu,melo mi to vyjit take na vikend,kdy v centru nejsou,ms prisla sice driv,ale ve finale to bylo stejne k nicemu ☹ tak snad ti to vyjde,jak potrebujes

janca84
12. led 2018

@miracleelcarim no uvidime....nejhorsi je pro mne ted to oddalovani, ze se zase nic nedeje. O tom odsati cysty jsem na netu taky cetla, ale doktor o tom nic nerikal. Ja jsem ji mela naposledy 6 cm, coz je dost.

helen85
12. led 2018

Já chodim do Brna do Reprofitu 🙂
@lucifervlkova Nevim jestli v tom Drmeku nějaká listovka je nebo ne, ale pokud ne tak to chce určitě něco co ji obsahuje.

lucifervlkova
12. led 2018

@helen85 Tam určitě není

janca84
15. led 2018

Tak jsem byla prave na krev a za hodinu a pul do ambulance. Kdyz bude vse ok tak zaciname 1.ivf

liberec26
15. led 2018

Holky zeptám se - v prosinci neúspěšné IVF. Rozhoduji se zda jít na KET tento cyklus nebo až další. Je to teď brzo? DR. mě říkala že můžu i teď, že pokud tělo mělo MS tak je nastartováno pro znovu početí. Vaše názory? Díky 🙂

janca84
15. led 2018

Tak my zaciname 1. Ivf, cysta zmizela, dalsi kontrola v patek

helen85
15. led 2018

@liberec26 Já to mám stejně a na KET jdem teď 19. Bude v nativním cyklu, takže mimo utrogestan po ovulaci bez léků... říkali mi ale že po IVF nemusím vůbec ovulaci mít, jak je to tělo zblblý, ale naštěstí je, takže jdem do toho. Mále 8 zamražených embrií, takže vcelku dost a nechtělo se mi zase čekat...... V nativním cyklu by i měla snad být o něco vetší úspěšnost než ve stimulovaném, tak snad.....

lucifervlkova
15. led 2018

@helen85 Já du na Ket taky v pátek a sem úplně bez léků akorát mám poze jedno emryjko😢

helen85
15. led 2018

@lucifervlkova Tak snad to budou ty správný embrya 🙂 ....
Doufám že už to výjde, říkala jsem si že do 3. pokusu nebudu panikařit, i když pokaždé je člověk z toho neuspěchu na dně, pokud to ale nevýjde ani teď, ani příště tak teda nevim :(. Navíc nám teď podražily KET na 9tis + těch 28 co jsme do toho už investovali.... ne že by v tomto případě na penězích záleželo, ale když si člověk představí kolik peněz už utratil a zatím zbytečně :( .........

miracleelcarim
15. led 2018

@janca84 tak super,gratuluji a tise zavidim...snad se priste uz take dockam...a cim stimulujes?

janca84
15. led 2018

@miracleelcarim dekuji, ja verim ze ano, mela jsem cystu 6 cm a zmizela sama...stimuluji gonalem. No jsem zvedava jak to cele dopadne 🙂 budu drzet palce at pristi cyklus muzes taky 🙂

lucifervlkova
15. led 2018

@helen85 je to nespravedlivé.Člověk si.musí za mimco zaplatit a takoví feťáci a alkoholici maj léčebny zdarma.Je to bordel

helen85
15. led 2018

@lucifervlkova To jo, v tomhle hold "spravedlnost" neexistuje, stejně tak jako když mají tihle lidi děti a v těhotenství kouří a fetujou, nebo ti co děti ani nechtějí a mají je, nebo jdou na potrat, nebo je týrají..... hold musíme doufat že i nám se zadaří.......

misickajerry
15. led 2018

@miracleelcarim to bohuzel netusim...

misickajerry
15. led 2018

@lucifervlkova drzim palce a veriim ze to klapne ;)

lucifervlkova
15. led 2018

@misickajerry Moooc děkuji.Mám z Ketu strach.Du poprvé,tak nevím,co můžu čekat

misickajerry
15. led 2018

@koudelka82 ahoj, tak jak jsi dopadla? U nas ket 22. ;)

misickajerry
15. led 2018

@lucifervlkova Neboj,neni ceho ;) kazda klinika to ma asi jinak,nekdo vidi jak ti tam embryo vkladaji a na jinych zas ne.. Ale prijdes vlozi embryo,u nas v centru pak hodinu lezis,zaplatis a jdes dom ;)

lucifervlkova
16. led 2018

@misickajerry Zaplacené už mám dávno😉.Moc se těším,ale obavy tam sou

koudelka82
autor
16. led 2018

@misickajerry ahoj, nic moc . 10dc a sliznice jen 5mm 😕 ve čtvrtek mám přijet na další utz, jestli sliznice roste.

helen85
16. led 2018

@koudelka82 Já to měla stejně, a za 2 dny už 7 a to bylo už v pohodě.... mívám ale ovulaci až 18 den......

koudelka82
autor
16. led 2018

@helen85 tak uvidim. Nechám se překvapit. Snad poroste

nicoletaaa
16. led 2018

Holky tak zitra jedu na KET. Nervozita stoupa. Je to moji prvni tak mam taky strach.

tynka75
16. led 2018

jdu taky na ivf, začínám až za měsíc...dlouhý protokol...☹ taky se nemůžu dočkat...

misickajerry
17. led 2018

@koudelka82 to bude dobre,neboj ;)

misickajerry
17. led 2018

@lucifervlkova to verim,jak clovek nevi do ceho jde...drzim palce 🙂

maagda
18. led 2018

Ahoj holky, přeji hromadu štěstíčka. Já teď jen čekám kdy přijde červená návštěva nech se můžu nahlásit na kontrolní UTZ a když bude vše v pořádku tak během února podstoupíme KET. Snad se zadaří a konečně dojdeme až do konce.

liberec26
18. led 2018

@helen85 já jsem objednána na UTZ příští týden, tak uvidíme jak dál. S ovulací problém nemám, ale uvidím po tom IVF

Strana