icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lussinka88
24. led 2018

@lucifervlkova jojo, mela jsem 4. Den vecer krasnyho ducha. mela jsem dve 5denni embryjka. 8.den po KET jsem mela hcg 55 🙂 ale to ze 5. Den clovek nema ducha atd nic neznamena. Zalezi na rychlosti vzrustani hcg a dobe za ktery se embryjko uhnizdi (to se muze lisit v ramci dnu). Jedno embryjko se prestalo vyvijet a z druhyho mame 6mes holcicku🙂

lussinka88
24. led 2018

@lucifervlkova jeste pockej. Ja jsem testovala protoze jsem uz po transferu tusila ze to vyslo a ze to bude holcicka 🙂 asi nahoda, ale holcicka se opravdu narodila. Kdyby to byl kluk, tak jim neverim 🙂

dendinka
24. led 2018

@evik19 ahoj já třeba nemám ovulaci, takže veškeré transfery jsem měla s hormony i přesto, že sliznici mám i normálně v pořádku.

lucifervlkova
25. led 2018

@lussinka88 Gratuluju.Já pořád stresuju a čekám,jestli ta mrška dorazí nebo ne.

lussinka88
25. led 2018

@lucifervlkova budu drzet palce aby nedorazila!! 🙂

lucifervlkova
25. led 2018

@lussinka88 Moooc by sem si to přála nebo už na to mimco čekám moc dlouho

brrbrr
25. led 2018

@koudelka82 No já jdu zítra v 8:30. Před chvílí jsem volala do caru a Dr. říkal, že 1embryjko vypadá v pohodě,ale další 3 se asi zastaví. A to je noc ze 4teho na 5ty den nejhorší-takze dnes v noci. Tak doufám,ze to jedno vydrží,aby vůbec transfer proběhl :(

koudelka82
autor
25. led 2018

@brrbrr ty jo, to jsou teda zprávy 😕Ale třeba to ještě dozenou, kolik mají bunek ?

bezinka11
25. led 2018

Ahoj holky, nechodíte náhodou některá z Vás v Praze do Gennetu nebo do Iscare? Nějaké zkušenosti s těmito centry? Předem díky za reakce!

linusha
25. led 2018

@brrbrr snad aspoň to jedno bude ok. Drzim pěsti 🍀🍀 proč jste rozmrazovali 4?

koudelka82
autor
25. led 2018

@linusha , @brrbrr holky, já nějak pořad nechápu, proč v některých carech mrazi emryjka 1.den a pak všechny rozmrazi , nechají kultivovat, jedno nebo dvě zavedou a pak zase ty zbylé zamrazi a pak zase rozmrazi... nemůže jim to uškodit?

linusha
25. led 2018

@koudelka82 tomu taky nerozumím. Podle mě by se nemělo po rozmrazování a zase zamrazovat. Nepřijde mi to standartní. Embryologove mi vysvětlili že takto se do dělat nemá ale stejně to někteří dělaj. Dokonce jeden mi to vysvětloval na příkladu s masem. To když se vytáhne z mrazáku tak se po rozmrazování nemá taky zamrazovat.

lucifervlkova
25. led 2018

@lussinka88 Dneska mě pořád bolí břicho.Nakoupila sem si tt,ale pořád nemám odvahu udělat

dzepihj1989
25. led 2018

Mě dneska taky boli břicho jak před MS a zada, také se zatím bojím testovat

misickajerry
25. led 2018

@dzepihj1989 me tez dnes poboliva :/

helen85
25. led 2018

@dzepihj1989
@lucifervlkova mě taky, ale skoro od KET pobolívá břicho, nebo spíš podbřišek ale i záda, takže to nemusí znamenat nic špatnýho...

lucifervlkova
25. led 2018

@helen85 Bolí mě jako před mrškou

helen85
25. led 2018

mě před MS břicho nikdy nebolívalo, jen až v den, kdy začalo větší krvácení a je to asi podobný...i když trochu jiný, nejsu to schopná moc popsat :/

misickajerry
25. led 2018

Me prave taky poboliva..a prave uz nepamatuju jak to bylo tenkrat po KET kdyz se nakonec zadarilo a cekala jsem dcerku. Je to presne dva roky a uz netusim..

helen85
25. led 2018

ono to může být pokaždý jiný, segra zase neměla jakýkoli příznaky nebo potíže, až pak pozitivní test....

helen85
25. led 2018

Mě v tom břiše občas píchne vcelku dost, i ty záda někdy docela nepříjemně zabolí, tak doufám že je všechno v pořádku. Brala sem si dnes v práci i HCG a měla sem 45, což mi příjde vcelku dobrý na 6. den po KET, ale bojím se z toho radovat, protože pořád není vyhráno :/

lucifervlkova
25. led 2018

Mě břicho bolí jako před menzes,ale míň.Mám endomrchu,takže bolesti před byvaji tak šílené,že bez prášku se neobejdu už týden dopředu.Dneska sem si nakoupila testy,ale bohužel ještě není odvaha😔

nicoletaaa
25. led 2018

Koukam, ze nas dnes vsechny boli bricho jak kdyby jsme to mely dostat. Crly den nic a po sprse me to pekne boli

lucifervlkova
25. led 2018

@nicoletaaa Neměla si horkou sprchu?

nicoletaaa
25. led 2018

@lucifervlkova prave si horkou sprchu nedavam vim ze to neni dobry.

lucifervlkova
25. led 2018

@nicoletaaa No právě já se raději vyhýbám i koupání.

lussinka88
25. led 2018

@bezinka11 ja jsem chodila do Iscare a byla jsem mooooc spokojena. Chodila jsem tam 9mes a nakonec se povedlo.

lussinka88
25. led 2018

@lucifervlkova to nemusi nic znamenat. Jeste je brzo na to delat zavery, pokud te ten test stresuje tak ho nedelej. Fakt pockej, on by negativni i pozitivni nemusel nic znamenat :-/! Myslim ze do 5ti dni po KET 5tidenniho se musi/muze zakousnout. Takze muze byt jeste brzo na test. Zadny stres, ono to nejak dopadne. Ne nejak, ale at uz to dopadne jakkoliv, tak to dopadne dobre

lucifervlkova
26. led 2018

@lussinka88 Sem opravdu nervózní,nebo sme měli pouze jednoho mrazáčka.A jít do dalšího IVF si bohužel teď dovolit nemůžu😔.To mě nejvíc znepokojuje a já nikdy přirozeně neotěhotním ani IUI😔.Ano měla sem 5ti denní blastocystu a sliznici 13mm a byla sem.v přirozeném cyklu.Az teď beru utrogestan 2-2-2.Emryolog říkal,že po rozmrazeni nemělo embryo žádné černé skvrnky nic,že bylo v úplném pořádku.Tak musím doufat,ale to čekání je síla.

byvalablond
26. led 2018

Tak ženy, žádanka na kontrolní spermio doma. Když byl muž v červnu/červenci tak to dopadlo katastrofálně, tak jsem zvědavá jestli tam bude nějaká změna. Pokud se to nezlepšilo, jdeme na první konzultaci IVF. Jen teda doktorka spolupracuje asi s Repromedou v Brně a na tu jsem nečetla moc dobre recenze...

Strana