icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

tammm
16. lis 2017

Ahoj holky,já po 2 letech snažení 1.11.navštívila Car a 9.11.první iui,jelikož jsu po laparce a fyzioterapii,tak to nabralo rychly start.Pokud to nevyjde,tak v prosinci jeste jedno iui a jinak v unoru bych zkusila ivf....bude mě v dubnu 39 ☹

krausule
18. lis 2017

Ahoj holky..taky v lednu pravděpodobně 2IVF..měním Car a zvažuji v Brně Retrofit nebo Unicu..nevím které vybrat...(máme před sebou "ještě posledního nanuka v centru ve Zlíně..ale úpřimně,moc tomu nevěřím,když Et ani Ket nevyšel..)takže pravděpodobně opět vše odznovu..v lednu už 40 😞

tammm
18. lis 2017

@krausule zkus Reprogenesis,jsou tam dr z Reprofitu co přešli....je to na stejne ulici.

daphney
19. lis 2017

Ahoj ženy. Mohu se k vám přidat? Chystám se na první ket.

koudelka82
autor
20. lis 2017

@daphney Ahojky, jasný 🙂 kdy jdeš na Ket ?

koudelka82
autor
20. lis 2017

@krausule Ahojky, já jsem v RF, jsem spokojena s přístupem a vždy mi dr nabídne jiné řešení, zkoušíme,
Co se dá . Držím pěsti 🙂 mám za sebou 2 IVF a teď mám 2 mrazacky ještě, tak doufám, ze jeden z nich vyjde.

koudelka82
autor
20. lis 2017

@tammm
@krausule holky s tím věkem je to na prd, ze 😒 to jsou pak jiné palby ☹

daphney
20. lis 2017

Mám za sebou první IVF v roce 2012 a hned úspěch. Máme dcerku. Myslela jsem, že když na to člověk přestane myslet, tak se časem povede přirozeně, no to se nestalo, takže se chystáme asi ještě před vánoci pro naše dva jediné mrazáčky. Dnes budu volat do Caru, tak uvidím co mi řeknou. Chodíme do gennetu v praze. Holky jak je to teď s úhradou a pokusy? Kolik čeho hradí pojišťovna?

tammm
20. lis 2017

@daphney ty brdo,to ste si museli platit 5 let mrazáčky?

daphney
20. lis 2017

@tammm přesně tak. Máme jen dva, jedno snad lepší kvalita a druhé horší. Stále jsem doufala, že to přijde samo, člověk se uklidní atd atd... no ale nepřišlo. Já až na celiakii bych měla být v pořádku, ale máme špatný spermiogram. Jak u vás?

tammm
20. lis 2017

@daphney u nas bude chyba na mé straně.V mládí jsem prý prodělala nějaký zánět,ucpavaly se vejcovody...min rok jsem byla na laparce,oba pruchozi,ale pry pokud jsou po opakovanem profuku nejake problemy,tak muzu mit řasinky co popohani vajíčko ve špatnem stavu ☹

daphney
20. lis 2017

@tammm no tak to také nic moc. Takže to bude vaše první miminko? Já jsem byla někdy v roce 2010 na vyšetření průchodnosti vejcovodů a prý v pořádku, teď bych to měla absolvovat znovu, ale nechám to spíš až jak dopadne ket. naivně jsem si myslela, že půjdeme třeba jen na IUI a mrazáčky necháme úplně naposledy, ale spermio špatný, takže to ani na tu inseminaci není

krausule
20. lis 2017

@koudelka82 no to si piš..první IVF nás 60 000..a to jsem měla minimální stimulaci..😣teď v Brně..vůbec nevím..ale počítám plus-mínus nastejno..né li víc...chjoo..je to boj..a času už moc nezbývá..

krausule
20. lis 2017

@koudelka82 a držím palečky!

daphney
20. lis 2017

@krausule tolik??? nás to v roce 2011 stálo asi polovinu ☹ No koukám, že je to za těch pár let trochu o jiných penězích ☹

tammm
20. lis 2017

@krausule jako 60 tisic přes pojištovnu?

tammm
20. lis 2017

@daphney jojo první ☹
Mám o 7 let mladšího chlapa a on chce snad víc jak já ☹ tak se doufam dočkáme.

koudelka82
autor
20. lis 2017

@krausule dekuju a taky MOC držím pěsti. Je to boj 😔

daphney
20. lis 2017

@tammm tak to mám doma stejně. Také na to chlap dost tlačí. Díky bohu jednu potvůrku už mám doma

misickajerry
20. lis 2017

Nas ivf vyslo na 40 tisic v roce 2015. Plus ted jeste mrazeni tak skoro 45tis..

krausule
20. lis 2017

@tammm neee..jako samoplátci..v lednu budu mít 40...hradili jsme si naprosto všechno..

daphney
20. lis 2017

Pojišťovna vám nic nehradí? Ty peníze mě trochu děsí. Navíc jsme na úplném začátku, moc si nedokážu představit neustále dojíždění do caru (máme to asi 40km) na kontroly, které se moc předem plánovat nedají

krausule
20. lis 2017

@daphney my to měli teď 5 min od baráku..a co z toho..😞 změním Car a už jsem se objednala do Brna..což je od nás cca 70-80 km...bude to náročnější..ale třeba se vyplatí 😃nene od 39 si vše hradíš...bohužel..

daphney
20. lis 2017

@krausule máš úplnou pravdu. Už jsem zapomněla jaké to je, netoužit po ničem jiném, než po miminku. Mám v plánu, pokud ket nevyjde také změnit car, ale to vše až někdy po novém roce.

linusha
20. lis 2017

Ahoj holky, my sice dnes podstoupily OPU ale transfer s velkou pravděpodobností bude až příští rok. Takže bych se k Vám ráda přidala 🙂

daphney
20. lis 2017

@linusha já jsem se přidala teprve včera, vítej 😊 proč transfer až po novém roce? A miminko bude první?

koudelka82
autor
20. lis 2017

@linusha Ahojky 🙂 Jaktoze až příští rok? Bude nás víc, tak se můžeme aspoň navzájem podporovat 🙂

misickajerry
20. lis 2017

@daphney Pojistovna hradi,ale spoustu si toho doplacis....

daphney
20. lis 2017

@misickajerry to je mi jasné, jen se ro za těch šest let trochu cenově změnilo. Nebo zda se liší i nějak zásadně ceny v různých centrech, netuším

linusha
20. lis 2017

@daphney @koudelka82 protože naše embryjka půjdou na genetiku která cca 3 týdny a pan dr. v centru doporučoval transfer ob jeden cyklus prý má zkušenosti s tím že se pak embryjko lépe uchytí. 🙂
Miminko bude první, ale IVF už je to 3.

Jinak ceny jsou mazec, při prvním IVF jsme dopláceli přes 20tis, druhé stálo okolo 50tis. a za poslední jsme zatím zaplatili 38tis. a určitě ještě něco platit budem😕

Strana