icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

Strana
nita1984
15. lis 2017

Nás čeká nejspíš v únoru celý druhý cyklus IVF

koudelka82
autor
15. lis 2017

@nita1984 já jsem měla 2.cyklus, tak se budu modlit, aby vyšel aspoň jeden mrazacek, ať nemusím do třetího.
Budou mi dělat hysteroskopii, protože už jsem měla 2 negativní ET (z 1.ivf jeden, to nebyly žádné mrazacky a z 2.ivf byl taky jeden a teď už jen KET). A vyšlo to zrovna, ze by mi KET vycházel na Vánoce, tak mi to cele přesunuli na příští rok 😢 To čekání je nekonečné.. A hlavně psychiku už mám uplne v háji..

nita1984
15. lis 2017

@koudelka82 to jsme dvě. Nam ET biochemické, KET vyšel, ale zamlkle v 9tt, dnes bych byla 36tt. Pak další KET biochemické, další KET biochemické a poslední KET nevyšel vůbec. Teď už nemáme nic k transferu. Před Vánoci jsem do další stimulace jít nechtěla, chceme měnit CAR, takže teď dáváme pauzu. Jsou dny, kdy už se nemůžu dočkat až se začne něco dít a jsou dny, kdy si neumím představit, že se vrátím do toho šíleného kolotoče

koudelka82
autor
15. lis 2017

@nita1984 tak to jste si prošli taky pěkným peklem. Když už to vyjde, tak je člověk nadšený a pak přijde zase pád a zklamání. To je fakt nejhorší. Kam chcete jít do Caru ? A nedělali Ti taky tu hysteroskopii ?

nita1984
15. lis 2017

@koudelka82 laparoskopie a hysteroskopie proběhla před 1. IVF. Ani mi nemluv připadám si šíleně, hlavně když mi vycházel TP na Štědrý den 😪 takže se mi to bude na vždycky připomínat. Dnešek ještě horší, jsem 1DC a jsme na dovce, kam jsme plánovali jet už s pupíkem nebo prckem 😢 dětské hřiště přímo před oknem, polovina lidí rodiny s malymi dětmi nebo tehule

nita1984
15. lis 2017

@koudelka82 jinak CAR nejspíš UNICA Praha, mám tam známou, tak snad

koudelka82
autor
15. lis 2017

@nita1984 Ja uplne vím, jak se citis . Já jsem věřila, ze tento ET vyjde a na Vánoce dam rodičům překvapeni pod stromeček - fotku z utz. Hrozne . Všude jsou všichni tehotni, mají děti, me se pořad všichni vyptavaji. Už me to všechno leze krkem. Nejradši bych se někam zavřela na 3 měsíce a vylezla až v únoru, abych měla od vsech lidi klid.

jezz1e
16. lis 2017

@koudelka82 Já začínám stimulovat na 2 IVF, pokud budou nějaká embrya, půjdou na PGS. KET by mi v takovém případě taky vycházel do Vánoc (pokud by se tedy PGS stihlo), takže počítám, že to posunou na leden.
K tomu vyptávání - úzká rodina i bližší kamarádi už o našem marném snažení ví, takže si dávají na hloupé dotazy pozor. Jediný, kdo to nevěděl, byla babička (aby z toho nebyla na nervy). Teď do mě zas vandrovala, tak jí to nakonec mamka řekla a kupodivu to pomohlo. Takže sice je to takové intimní téma, ale "nemoc" jako každá jiná a možná není od věci to prostě ostatním říct.

koudelka82
autor
16. lis 2017

@jezz1e Ahojky, ono je to někdy lepší říct aspoň těm nejbližším, co je ve věci, ale my si pořad říkáme, ze už to snad vyjde a nebudeme to muset ventilovat dal 🙄 Ale zatím se nedari, tak uvidíme. Budu ti ťdrzet pěsti. Kam chodíš do caru ?

jezz1e
16. lis 2017

Díky, nápodobně. Určitě už nám ty druhé pokusy všem vyjdou a nebudeme to muset šířit dál. 🙂 Teď o víkendu jdem zrovna na kolaudaci ke kamarádům, co čekají z IVF druhé dítě (resp. první mají určitě z IVF, jak se jim podařilo tohle jsme se ještě nebavili), takže máme taky naději. Chodím do Podolí.

absintka19
16. lis 2017

Me ceka ket v cervnu/ cervenci az dojde MS 🙂

absintka19
16. lis 2017

@koudelka82 nam ivf vyslo napoprve, ket kvuli ohss.

ewkaj
16. lis 2017

Ahoj holky taky se chystám na KET v lednu. Máme po 1IVF syna Adámka teď bude mít 2roky a chtěli bychom druhé 😉 v září už jsme byly na konzultaci ohledně KET a já zjistila,že jsem otěhotněla přirozeně (zázrak)😊, ale bohužel jsem v 10tt potratila, tak teď nás čeká znovu konzultace na KET 😊

nita1984
16. lis 2017

Tak to vypadá, že nakonec půjdeme v lednu na IUI a až vyčerpáme pokusy na pojišťovnu, tak v létě bychom šli do další stimulace.... to už snad našetříme dostatek kaček 🙂

absintka19
16. lis 2017

My mame z 1.ivf jeste 6 mrazacku, tak snad to vyjde taky.

koudelka82
autor
16. lis 2017

@jezz1e přesně ! Už nam to musí taky vyjít 🙂
@absintka19 tak to je super 🙂 někdo ma to štěstí, ze to vyjde hned a někdo musí proste počkat na tu správnou chvíli 🙂 Snad se taky dočkáme brzy 🙂 jinak budu moc drzet pěsti při dalším KETu 🙂 a 6 mrazacku, to je moc krasne číslo 🙂

@ewkaj tak to musel být zázrak 🙂 to me moc mrzi, ze to nevyšlo. Třeba se ještě zadari do KETu 🙂 já jdu leden na hysteroskopii a v únoru Ket. Snad už to konečně vyjde 🙏

@nita1984 budu drzet pěsti, ať vyjde IUI. Já jsem chtěla taky IUI, ale přítel ma Azoospermii (žádné spermie) , takže je to nemožné. Získali jsme nějaké z Tese, ale prý je to malý počet, takže na IUI to nestačí.

absintka19
16. lis 2017

@koudelka82 budu drzet palecky. Byt mamou je nejlepsi vec na svete.

nita1984
16. lis 2017

@koudelka82 u nás je naštěstí spermio úplně v pořádku.myslím si, že jsem byla jen netrpělivá a na IVF přiliš spěchala. I při IVF jsme měli oplodnění bez asistence a z 9 vajíček bylo 8 embryí. Takže všechno probíhá jak má. Tím spíš mě to teď vede k tomu, využít před dalším IVF maximum IUI možností.

koudelka82
autor
16. lis 2017

@absintka19 nic jiného si ani nepřeji ❤ dekuju moc 🙂

@nita1984 to je super, o to to mate lehčí 🙂 držím palečky 🙂

nita1984
16. lis 2017

@koudelka82 no uvidíme.Když nevyšlo 5 transferů, tak mi to přijde skoro nemožné, ale kdo ví. Znám holky, cojim nevyšlo x IVF a pak otěhotněly i přirozeně,
Tobě taky držím palce

dendinka
16. lis 2017

Ahoj holky, taky budeme pokračovat nejspíš až příští rok. Pořád čekám až si car vyřeší nové smlouvy na imunologii, něco už nasmlouvané mají, ale protože by tam byla šílená objednací lhůta, tak jednají, že by si odběry dělali sami a jen jim je posílali do laboratoře.
Pokud se na imunologii nic nenajde, zkusíme ještě lázně. A čekám na ms, abych se mohla objednat na cvičení podle Mojžíšové

vkackah
16. lis 2017

holky, přidávám se k Vám.. ted čekám na menstruaci po revizi, a pak jdu na konzultaci do caru před Ketem..ten nás čeká někdy v únoru...

koudelka82
autor
16. lis 2017

@dendinka Ahojky 🙂

@vkackah tak to půjdeme možná nějak zároveň 🙂 me to vychází cca okolo 15.2.

lulu_88
16. lis 2017

Nas to vsechno bohuzel ceka pristi rok take. Mame za sebou necele tri roky snazeni, jeden potrat v 11tt (s podezrenim na mimodelozni), jedno biochemicke a ted na zacatku listopadnu dalsi potrat v 7tt. Hned po Novem roce si mam volat do nemocnice a bude se domlouvat dalsi postup. Nejspis budou nejprve trvat na IUI, i kdyz ma manzel mizerny spermiogram (morfologie). No uvidime. Mam z toho vseho depku a bojim se dalsich potratu.

dendinka
16. lis 2017

@lulu_88 chápu taky mám za sebou dva potraty v 7.tydnu, taky mi v hlavě pořád bliká kontrolka, jestli se to nebude zase opakovat. U nás to bude v dubnu 9 let snažení.

evawest
16. lis 2017

Ahoj holky, my jsme na zacatku ledna objednani na jine klinice a snad v unoru zacneme nase 5. IVF. 🤗

koudelka82
autor
16. lis 2017

@evawest ty jo, už 5.ivf . To už musí vyjít !

evulilinecka
16. lis 2017

Ahoj holky tak my uz mame za sebou 4IVF az ted poprve mame i nejake mrazacky ted pred 3 tydny jsme podsoupili Ket s vysetrenim PGD,PGS bohuzel se nezadaril ted v sobotu kontrola zda mam idealni sliznici a kdyztak v patek transfer ale stech neuspechu a vseho uz mam akorat nervy jak spagaty

evawest
16. lis 2017

@koudelka82 To jsme si rikali uz aspon dvakrat. 😅 uvidime, jestli zmena kliniky pomuze.

misickajerry
16. lis 2017

Ahoj holky. Taky jdu na KET po novem roce. 2015 podstoupila ivf (5embryi,
-3nevysli a 4 mame doma holcicku a ted na nas ceka posledni 🙏) 4.12.jedu na konzultaci tak jsem uz zvedava...

Strana