KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@daphney jj ono se to asi hodne lisi.. No jsem zvedava,mame posledniho mrazacka,tak doufam ze to klapne..jinak by byl cely maraton znovu
@misickajerry mám to úplně stejně..poslední "je na tahu"...😃
@krausule Budu drzet palce 😉 ja jdu za 3tydny domlouvat co a jak...tak snad kdyz bude stejny postup jak pri poslednim Ketu tak to klapne.. Doufaam🙏
@krausule
@misickajerry tak jsem na tom stejně. Máme také jen ty dva mrazáčky. Navíc jsem snad společně zamražené, takže ket půjde jen v případě obou najednou. Pokud jsen to pochopila dobře. Nebo je lze zmrazit opakovaně?
Těhotná jsem spontánně nebyla nikdy. Teď po porodu pět let snažení a nic. Takže samo to prostě asi nepůjde nikdy
Včera jsem se do toho bláznivého gennetu vůbec nedovolala, tak snad budu mít dnes více štěstí 🙏
@daphney to mrazi po jedné pejetě. Někdy do jedné pejety můžou dat 1-2 emryjka. Ale je to na domluvě, si myslím. Pokud jste se tak nedomluvili, tak být měli mrazit po jednom .
@koudelka82
Tak už je to dlouho, ale tenkrát to nějak proběhlo bez našeho vědomí, nebo jsem tomu špatně rozuměla a po transferu už bylo hotovo. Takže prý jsou po dvou.
@koudelka82 myslim, ze standardne se naopak mrazi po dvou a za mrazeni po jednom se doplaci 😒
@koudelka82 našla jsem i nějaký protokol o kvalitě a máme dvě pětidenní. Bl 2g2, Bl4bb musím se kouknout co to vlastně znamená.
Je tu nekdo kdo pujde do Heliosu? Ja planuji kveten/cerven 2018 dle MS.
@daphney jasný..já měla obě jedničkové a nechytlo se..ani jedno..pak holky měli pry dvojkové kvality a otěhotněli..vdycky je to o shode náhod a okolností..záleží na kvalitě vajíčka,na vhodnom načasování..vhodné stimulaci před Ket..záleží na kvalitě sliznici..atď..je to prostě moc složité...mooooc faktoru se na tom podílí...my musíme akorát věřit a bojovat..😃
@absintka19 já jdu do Unici 😃
@krausule my meli z 1.stimulace 7 vajicek blastocyst, a chytlo se hned prvni 🙂 takze 6 jich jeste ceka

@linusha takže chápu to dobře, že proběhne nějaké genetické vyšetření embryek? Ty ceny jsou mazec. Ale když to jinak nejde, nedá se nic dělat. Já mám teď celkem obavu, jak embrya vydrží tak dlouho v mrazu. Přeci jen už tam jsou šestým rokem 😲