KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Ahoj holky..taky v lednu pravděpodobně 2IVF..měním Car a zvažuji v Brně Retrofit nebo Unicu..nevím které vybrat...(máme před sebou "ještě posledního nanuka v centru ve Zlíně..ale úpřimně,moc tomu nevěřím,když Et ani Ket nevyšel..)takže pravděpodobně opět vše odznovu..v lednu už 40 😞
Ahoj ženy. Mohu se k vám přidat? Chystám se na první ket.
@daphney Ahojky, jasný 🙂 kdy jdeš na Ket ?
@krausule Ahojky, já jsem v RF, jsem spokojena s přístupem a vždy mi dr nabídne jiné řešení, zkoušíme,
Co se dá . Držím pěsti 🙂 mám za sebou 2 IVF a teď mám 2 mrazacky ještě, tak doufám, ze jeden z nich vyjde.
Mám za sebou první IVF v roce 2012 a hned úspěch. Máme dcerku. Myslela jsem, že když na to člověk přestane myslet, tak se časem povede přirozeně, no to se nestalo, takže se chystáme asi ještě před vánoci pro naše dva jediné mrazáčky. Dnes budu volat do Caru, tak uvidím co mi řeknou. Chodíme do gennetu v praze. Holky jak je to teď s úhradou a pokusy? Kolik čeho hradí pojišťovna?
@tammm no tak to také nic moc. Takže to bude vaše první miminko? Já jsem byla někdy v roce 2010 na vyšetření průchodnosti vejcovodů a prý v pořádku, teď bych to měla absolvovat znovu, ale nechám to spíš až jak dopadne ket. naivně jsem si myslela, že půjdeme třeba jen na IUI a mrazáčky necháme úplně naposledy, ale spermio špatný, takže to ani na tu inseminaci není
@koudelka82 no to si piš..první IVF nás 60 000..a to jsem měla minimální stimulaci..😣teď v Brně..vůbec nevím..ale počítám plus-mínus nastejno..né li víc...chjoo..je to boj..a času už moc nezbývá..
@koudelka82 a držím palečky!
@krausule dekuju a taky MOC držím pěsti. Je to boj 😔
Nas ivf vyslo na 40 tisic v roce 2015. Plus ted jeste mrazeni tak skoro 45tis..
Pojišťovna vám nic nehradí? Ty peníze mě trochu děsí. Navíc jsme na úplném začátku, moc si nedokážu představit neustále dojíždění do caru (máme to asi 40km) na kontroly, které se moc předem plánovat nedají
Ahoj holky, my sice dnes podstoupily OPU ale transfer s velkou pravděpodobností bude až příští rok. Takže bych se k Vám ráda přidala 🙂
@linusha Ahojky 🙂 Jaktoze až příští rok? Bude nás víc, tak se můžeme aspoň navzájem podporovat 🙂
@daphney Pojistovna hradi,ale spoustu si toho doplacis....
@misickajerry to je mi jasné, jen se ro za těch šest let trochu cenově změnilo. Nebo zda se liší i nějak zásadně ceny v různých centrech, netuším
@daphney @koudelka82 protože naše embryjka půjdou na genetiku která cca 3 týdny a pan dr. v centru doporučoval transfer ob jeden cyklus prý má zkušenosti s tím že se pak embryjko lépe uchytí. 🙂
Miminko bude první, ale IVF už je to 3.
Jinak ceny jsou mazec, při prvním IVF jsme dopláceli přes 20tis, druhé stálo okolo 50tis. a za poslední jsme zatím zaplatili 38tis. a určitě ještě něco platit budem😕

Ahoj holky,já po 2 letech snažení 1.11.navštívila Car a 9.11.první iui,jelikož jsu po laparce a fyzioterapii,tak to nabralo rychly start.Pokud to nevyjde,tak v prosinci jeste jedno iui a jinak v unoru bych zkusila ivf....bude mě v dubnu 39 ☹