icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

koudelka82
autor
4. únor 2018

@luciebx jojo a hlavně u každého ET jsem vždy odpočívala, minule dokonce jsem ležela 4dny a ted po KET jsem ležela jen ten první den a druhý den už jsme šli na krátkou procházku a už jsem se snažila normálně fungovat (samozřejmě nic namáhavého jsem nedělala, ale víš jak🙂 ) , říkala jsem si, jestli se má chytit, chytí se. Prosím, ať to vyjde 🙏🙏🙏

janca84
4. únor 2018

@koudelka82 gratuluji a preji at sili 🙂

koudelka82
autor
4. únor 2018

@janca84 děkuju Jančo 🙂

luciebx
4. únor 2018

@koudelka82 ja sla po ket s mamkou po nakupech v brne olympii sme prosli.. po dvou hodinach sem byla ko a uz sem ani do makra s ni nesla a umirala unavou v aute. mozna ta prochazka a prokrveni pomohlo ale kdo vi..

koudelka82
autor
4. únor 2018

@luciebx kdoví, že...to se nikdy nedozvíme 🙂 Už ať je zítra a pozítří...Nemůžu se nějak soustředit na nic :D

linusha
4. únor 2018

@viriniki upřímně řečeno mě maličko překvapuje že 1) při tvých hodnotách AMH vám doporučili/udělali nativní cyklus a 2) že zaváděli pouze 2denní embryo. Když se ví že nejkritičtější období pro embrya je 3. den kultivace. Ale i tak přeji ať se // ještě vyvrbí.

dendinka
4. únor 2018

@koudelka82 to je krásná slabá čárka, na 9. den úplně v pohodě

viriniki
4. únor 2018

@jeanne_g v nativu se vajíčko podařilo objevit na 3.pokus... jinak byly prázdný folikuly... Klasika probíhala asi takto: šíleně dávky gonalu 450j, a výsledek 1. Jedno vajíčko, 2. Tři vajíčka mizerné kvality... Tak jsme usoudili, že pojedeme na kvalitu a ne na kvabtitu

viriniki
4. únor 2018

@linusha no my všichni, včetně doktorů a embryologu jsme byli tak překvapení, že embryo je, že jsme honem transferovali...příště budu trvat na PK... Vyzkoušeli jsme už všechno, doporučuji dárkyni, ale nativ byl poslední možnost, kterou jsme nezkoušeli... A u nízkého AMH má ve studiích naopak dobře výsledky. Tak jsme si řekli, že zkusíme nativ...teď si myslím, že nám ve středu oped naderviruje dárkyni

krausule
4. únor 2018

@koudelka82 krása!!!!Moc gratuluju!Tři tfuj tfuuuuj ať sílí..

krausule
4. únor 2018

@viriniki a uvažujete nad tou dárkyni??Já pořád zvažuji jestli do toho jít nebo ne..člověk to nechce vzdát že..naše vajíčka jsou předse jen "naše...

viriniki
4. únor 2018

@krausule no já bych byla už u smířená, ale manžel ještě nedozral

viriniki
4. únor 2018

@krausule a ty chodíš taky do Zlína, jestli se dobře pamatuji z diskuse...

krausule
4. únor 2018

@viriniki jojo pamatuješ dobře..(Křenek 😁)..jak dlouhá je čekačka nevíš??Na dárkyni..plus mínus..taky jsem se s tím ještě nesmířila...

koudelka82
autor
4. únor 2018

@krausule děkuju 😘

viriniki
4. únor 2018

@krausule bavili jsme se o ní už v roce 2016, a to říkal (Křenek), že darkyn, pokud nebudeme mít speciální nároky, mají dost

viriniki
4. únor 2018

@krausule něco trvá synchronizace cyklů, a pak už je to stejné jako IVF...

krausule
4. únor 2018

@viriniki já vím..no..jen prostě tá genetika...nemúžu si pomoct ...

miska2611
4. únor 2018

@eleven11 ahoj, můžu se zeptat, do jakého CARU chodíte?

helen85
4. únor 2018

@koudelka82 moc gratuluju druhé čárce 👍, vítej do klubu 😉, teď jen aby se už nic nepokazilo 🙏
Přítel je taky rád že se to povedlo, ale taky se bojíme se moc radovat, aby pak člověk zase nebyl zklamanej, kdyby se něco pokazilo.......
Ale zas si říkám že i ty dvě čárky jsou úspěch, že se to vůbec zadařilo...... teď se jen nemůžu dočkat na UZ, doufám že tam bude všechno v pořádku 🙏❤ (jsem dnes 16. den po KET, na UZ jdu 16.)

koudelka82
autor
4. únor 2018

@helen85 děkuju, hrozně se bojím, aby se nic nepokazilo. Na utz jdeš až 16.? to je hrozně za dlouhoooo, že 🙂 No jsem na to celé zvědavá, ale jak píšeš, i to, že se ukázaly II je úspěch a aspoň vím, že to opravdu funguje 🙂 Snad budou sílit. Ty jsi testila od kolikátého dne?

helen85
4. únor 2018

Já poprvé 6. den po KET a byl tam uplnej pididušík, měla sem ale možnost si vzít HCG z krve a to sem měla 45, takže sem věděla že se něco děje 🙂, 10. den sem už měla 292 a 13. 710 🙂. U nás v CAR zvou na UZ min za 14 dní ode dne kdy doporučují testovat (tj. 14 poKET), asi aby už bylo vidět ❤....

lucifervlkova
4. únor 2018

Holky na kolikátý pokus vám vyšel Ket,Et?Mi první neúspěšně a sem z toho dost špatná.Měla sem Ket v přirozeném cyklu.

helen85
4. únor 2018

@lucifervlkova Mě 1. KET v nativu po neúspěšném ET

koudelka82
autor
4. únor 2018

@helen85 jééé, tak to máš super, že máš možnost si vzít HCG z krve kdy chceš, to bych taky potřebovala 😀
Já mám správně testovat až 9.2., tak budu ještě pár dní čekat, co do té doby bude.

helen85
4. únor 2018

@lucifervlkova Sestře "vyšlo" celkem 3 z 5 KET, ale 2x bohužel bylo zamlklé těhotenství. Celkově 5. pokus se ale podařil a těď má 14. měsíčního Adámka 🙂

lucifervlkova
4. únor 2018

@helen85 V přirozeném?Pořád si říkám,co je lepší.

helen85
4. únor 2018

@lucifervlkova Jo v přirozeném, podle mě je to lepší pokud to jde, než být nadopovaná hormonama.

lucifervlkova
4. únor 2018

@helen85 Já byla v přirozeném až potom sem brala Utrogestan a nic

helen85
4. únor 2018

@lucifervlkova utrogestan beru taky ale nebrala sem estrofem, utrogestan podle mě při KET dávají vždycky....

Strana