KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Tak 11 den po KET začíná MS :(.
Tak u nás zase bohužel krev negativní. Naštěstí doktor souhlasil, že můžeme zahájit další ket cyklus hned. Takže v pátek jsem po výsledku krve vysadila léky, v sobotu začátek MS a dnes v neděli začínám zas brát estrofem. Máme poslední 4jednodenní embryjka, poslední pokus před další stimulací na druhé IVF :(
@koudelka82 Tak já bohužel nic, myslím na tebe, jak si dopadla ty v pátek?
Nas ceka ICSI ale nevim kdy presne teprve jsme byli na genetice a cekame na vysledky pak to snad pujde rychle. Ale vice nam k tomu nerekli tak nevim co vse cekat
Ahojte Dievčatá. Termín KET-u mám v piatok 16. 02. a budú mi vkladať 2 blastocysty s embryoglue. Beriem Estrimax a ododne Progesterón čípky. Mne bolo len divné, že mi budú vkladať 5-dňové embryá na 16. DC. Nie je to skoro? Kedy vkladali Vám?
@kikika87 díky za milá slova. 🙂 Bojím se toho že když to čtu či slyším kolik lidí má nějaké těhu příznaky a já kromě svědicích a citlivějších prsů (a ty mívám i před MS) nemám nic. A taky proto, že vím že když by to teď nedopadlo tak partner do dalšího pokusu už nechce jít.
@jeanne_g no zkoušet to nechci, chci to fakt vydržet do středy. To budu testovat 10. Ale jen ze zvědavosti myslíš že by to dnes ukázal jak s citlivostí 10 tak i 25? 🙂
@linusha já si udělala test ...tady mě holky vyprovokovaly..:o))))))))))))....10.den po ket a byl to test, co jsem dostala v Caru, dvacítkový......byl na něm sotva znatelný duch.....a protože jsem pár dní před tím si píchla ovitrelle.....tak jsem si řekla, že ten duch je z toho ovitrelle....a bulela jsem a bulela....nemohla přestat...celý den jsem byla zavřená v kanclu..... pak mě taky holky i @jeanne_g přesvědčily, ať si koupím 10tkový test....no a na něm byla překrásná čárka....slabší ale jasná.... Takže 12.den bude určitě něco vidět.....
Neviete mi pls poradiť, ktorý DC Vám vkladali 5-dňové embryo? Ďakujem

Jinak ja pri prvni jedinem ivf-ketjsem to mela takto-24.7.2016 mi vzali 27 vajicek, z toho 24 zralych, a v poradku bylo 21 takze oplodnuji vsech 21, po 6dnech zbylo 7 blastocysta a jedna z nich Adelka ted pobyha po byte-uz ma za chvilku 9mesicu