icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

absintka19
10. únor 2018

Jinak ja pri prvni jedinem ivf-ketjsem to mela takto-24.7.2016 mi vzali 27 vajicek, z toho 24 zralych, a v poradku bylo 21 takze oplodnuji vsech 21, po 6dnech zbylo 7 blastocysta a jedna z nich Adelka ted pobyha po byte-uz ma za chvilku 9mesicu

liberec26
10. únor 2018

Tak 11 den po KET začíná MS :(.

helen85
10. únor 2018

@liberec26 ☹😢

brrbrr
11. únor 2018

Tak u nás zase bohužel krev negativní. Naštěstí doktor souhlasil, že můžeme zahájit další ket cyklus hned. Takže v pátek jsem po výsledku krve vysadila léky, v sobotu začátek MS a dnes v neděli začínám zas brát estrofem. Máme poslední 4jednodenní embryjka, poslední pokus před další stimulací na druhé IVF :(

brrbrr
11. únor 2018

@koudelka82 Tak já bohužel nic, myslím na tebe, jak si dopadla ty v pátek?

kikika87
12. únor 2018

@brrbrr Držím palečky,ať to vyjde!

jeanne_g
12. únor 2018

@linusha Tak jak se daří? Kdy budeš testovat?

linusha
12. únor 2018

@jeanne_g ahoj MS zatím nikde 🙂 ale netestovala jsem ve středu jdu na krev takže chci zkusit test ve středu ráno abych tak nějak věděla s čím mám na krvi počítat. Mám ale odedneška veliký strach že to nedopadne.

barcaaaaaa
12. únor 2018

Nas ceka ICSI ale nevim kdy presne teprve jsme byli na genetice a cekame na vysledky pak to snad pujde rychle. Ale vice nam k tomu nerekli tak nevim co vse cekat

jeanne_g
12. únor 2018

@linusha Jeje, tak to držím palce. Dnes jsi 10 den?

linusha
12. únor 2018

@jeanne_g 12. den 🙂

eleven11
12. únor 2018

Ahojte Dievčatá. Termín KET-u mám v piatok 16. 02. a budú mi vkladať 2 blastocysty s embryoglue. Beriem Estrimax a ododne Progesterón čípky. Mne bolo len divné, že mi budú vkladať 5-dňové embryá na 16. DC. Nie je to skoro? Kedy vkladali Vám?

kikika87
12. únor 2018

@linusha Určitě to dopadne !!! Proč se bojíš ?

jeanne_g
12. únor 2018

@linusha Aha 🙂 Tak to už by i dnes z moči mělo být spolehlivě. No ale krev je samozřejmě nejprůkaznější. Já myslím, že to tam bude 🙂

linusha
12. únor 2018

@kikika87 díky za milá slova. 🙂 Bojím se toho že když to čtu či slyším kolik lidí má nějaké těhu příznaky a já kromě svědicích a citlivějších prsů (a ty mívám i před MS) nemám nic. A taky proto, že vím že když by to teď nedopadlo tak partner do dalšího pokusu už nechce jít.

@jeanne_g no zkoušet to nechci, chci to fakt vydržet do středy. To budu testovat 10. Ale jen ze zvědavosti myslíš že by to dnes ukázal jak s citlivostí 10 tak i 25? 🙂

kikika87
12. únor 2018

@linusha to je individuální, každý má příznaky jine a někdo nemá vůbec zadne. Zbytečně se neboj, lepší je verit. Ale vím,je to strašné ty obavy...taky to prožívám. Určitě to klapne! ❤

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g ale tobě už se termín taky blíží, no ni?

jeanne_g
12. únor 2018

@linusha Tak 10 určitě líp, ale i na 25 už by mohlo být něco vidět. To je fakt hodně individuální. Já testovala vždy jen 10.

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Jo, zítra tam jdeme. Já zas chrchlu, no klasika

rosalline
12. únor 2018

@linusha a kolikátý den jsi po? U mě byla a jsou prsa jediným příznakem a pocení, hrozné pocení v noci. Prsa mě nesnesitelně bolí také před každou ms

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g huž zítra??😵 😵😵 Ani ti nedokáž vypovědět, jak právě z tebe budu napnutá .... tak tfuj tfuj tfuj 🍀 🍀 🍀

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Díííky 🙂

linusha
12. únor 2018

@rosalline 12. den. 😲

rosalline
12. únor 2018

@linusha já si udělala test ...tady mě holky vyprovokovaly..:o))))))))))))....10.den po ket a byl to test, co jsem dostala v Caru, dvacítkový......byl na něm sotva znatelný duch.....a protože jsem pár dní před tím si píchla ovitrelle.....tak jsem si řekla, že ten duch je z toho ovitrelle....a bulela jsem a bulela....nemohla přestat...celý den jsem byla zavřená v kanclu..... pak mě taky holky i @jeanne_g přesvědčily, ať si koupím 10tkový test....no a na něm byla překrásná čárka....slabší ale jasná.... Takže 12.den bude určitě něco vidět.....

helen85
12. únor 2018

@linusha Já do doby testů třeba žádný příznaky neměla, až tak týden po tom mě začalo pobolívat břicho, takže to že "nic necítíš" nemusí znamenat vůbec nic špatnýho 🙂

eleven11
12. únor 2018

Neviete mi pls poradiť, ktorý DC Vám vkladali 5-dňové embryo? Ďakujem

handulkak
12. únor 2018

@eleven11 u KET je to i klidně 22 DC, neboj, hlídají te🙂

linusha
12. únor 2018

@eleven11 mě u ket vkládali 24 den

rosalline
12. únor 2018

@eleven11 mně 30. den....ale já měla řízený cyklus...vypnuté vaječníky

jeanne_g
12. únor 2018

@eleven11 Jestli máš Estrimax, tak je to jedno, pokud je sliznice už dostatečně vysoká a stimulovaná 5 dní progesteronem, transfer může být.

Strana