icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g brouku, takže zítra obě dvě?

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Nakonec jenom jedno.

koudelka82
autor
12. únor 2018

@brrbrr Ahojky. U nas to bohužel nakonec nevyšlo. Náš bojovnicek to vzdal 😢

eleven11
12. únor 2018

handulkak linusha rosalline Ďakujem za odpoveď. No práve... a u mňa chcú KET na 16. DC. Pripadá mi to strašne skoro. Riadia sa pri tom iba sliznicou maternice? Veď 16. deň by mal byť normálne ešte len deň ovulácie. Ak k tomu dáme + 5 dní staré embryo = prirodzebe by to malo byť cca po 20. DC. Ale ak vravíte, že lekár vie čo robí, tak ok 😉

eleven11
12. únor 2018

@jeanne_g veľmi pekne ďakujem 😚

linusha
12. únor 2018

@koudelka82 moc mě to mrzí!!! 😢😢😢Drž se!!!!!!!!!!!!!!🍀🍀🍀

jeanne_g
12. únor 2018

@koudelka82 Neeee 😢 😢😢 Je mi to moc líto.

eleven11
12. únor 2018

@koudelka82 to je mi strašne ľúto... sledujem celú diskusiu a strašne moc som Ti fandila... to he vždy tak smutné čítať, keď to nevyjde 😕😢 cítim s Tebou 😕😢

rosalline
12. únor 2018

@koudelka82 néééééééé 😢😢😢😢 moc mě to mrzí. Máte ještě další pokusy? 😢

jeanne_g
12. únor 2018

@eleven11 Jak vysokou máš sliznici?

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g sama jsi se tak rozhodla nebo tě přesvědčili?

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Nakonec jsme se tak rozhodli s přítelem. Ten poslední zůstane v mrazáku a uvidí se.

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g v kolik hodin máš nástup? mně za chvilku přítel přijede, aby mi píchnul do zadku agolutin...o)))) . Taky sis všimla v těch zahraničních článcích, že doporučují spíš injekční progestron?

helen85
12. únor 2018

@koudelka82 Ach jo :(, to mě moc mrzí 😢. Sem měla radost že jsme se tu asoň některé dopracovaly k pozitivním testům, ale ani pak hold není vyhráno..... :(.
Já jdu na první UZ teď v pátek, tak doufám že bude všechno v pořádku, to bych měla být už 6+4, ale mám celou dobu strach a stejně i po UZ dál budu.......
Je tu vlastně ještě někdo, u koho to zatím vypadá nadějně?? myslím že jsme tu byly aspoň tři co měly test pozitivní

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Injekční progesteron bych uvítala, utrogestan už mě nebaví. No ale mám ho doma mraky. To se píchá do svalu, jo? Tak to bych asi nedala. Transfer mám 12:30, odskočím si na něj v pauze na oběd 😀

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g to jako fakt? koukej alespoň jeden den po transferu dát nohy hore....

krausule
12. únor 2018

@koudelka82 ach jooo..moc jsem držela palečky...mrzí mě to...

dendinka
12. únor 2018

@eleven11 záleží, jak tě stimulují, pokud ho nemáš v přirozeném cyklu, prostě nějaký den buď máš ovulaci nebo pícháš pregnyl ( ovitrell) a od toho za pět dní je ket. Já nemám přirozeně ovulaci, vždy jsem měla KET řízený, 14.dc jsem píchala pregnyl a 19.dc jsem měla KET.

dendinka
12. únor 2018

@jeanne_g jj píchá se do svalu, je to olejová injekce, buď do zadku nebo do stehna, když je manžel doma, píchá mi to do zadku a když ne píchám si to sama do stehna. Jsou to větší jehly než u stimulace a může to místo bolet a dělat se boule. Tak proto to střídáme. Za šest transferů už jsme jich pichalo celkem 120 a pri dalším pokusu, pokud se zadaří, tak bych nechtěla už přecházet na utroš, budu chtít agolutin až do toho 12.tt, jestli se tam dopracujeme.

rosalline
12. únor 2018

@dendinka
@jeanne_g jsou 4cm...ty jehly.......já si k tomu tedy mám zavádět i ten utroš.....ale vzhledem k tomu krvácení a následnému pálení...ho jaksi zavádím...jak bych to..............rektálně....

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Jako fakt. Ve středu jdu do práce a ve čtvrtek jedeme na hory. Já už se naodpocivala a nic z toho. Zkusíme jinou taktiku 😃

liberec26
12. únor 2018

@koudelka82 to mě moc mrzí, ta naděje viď :(

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g ale to bylo tou tvou chorobou....dle mého....

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Ja ti nevím, spis se bojím, ze je něco špatně ve mě a proto se embrya nechytnou nebo neudrží 😞

kikika87
12. únor 2018

@jeanne_g Já jdu na ET taky zítra...takže říkáš, že ležet s nohama na hoře neni nutnost ? Taky asi zvolím taktiku chození do práce, ať na to neustále nemyslím.

koudelka82
autor
12. únor 2018

@linusha @jeanne_g @eleven11 @rosalline @helen85
@krausule @liberec26 Holcicky moje, dekuju Vám za podporu. Hrozně mě to vzalo, tak sem ani nechodím, musím nabrat sil a pak ještě máme jednoho mrazacka. Vůbec nevim, jestli do toho jít hned nebo si dat pohov. Neverim už ani tomu, ze nám to někdy vyjde. A představa, ten nevyjde ani naš poslední mrazacek a budu muset jít na 3.ivf me děsí 😥

linusha
12. únor 2018

@koudelka82 mluvíš mi z duše já se po 2. neúspěšném IVF x týdnů nechodila, moc mě to deprimovalo. Do 3. IVF jsme šli po delší době a jestli to těď nedopadne tak absolutně nevím co bude dál.

krausule
12. únor 2018

@koudelka82 nesmíš to vzdávat..to je v tom ivf procesu asi nejtěžší...(a taky ty peníze...toto letí...)..já taky čekám na výsledek ....po těch neúspěších..to nadšení vydrží max prvních 5 dní.(kdy tak nějak člověk věří)..pak to zklamání pokaždé zabolí..znám to moc dobře..taky nás čeká třetí ivf..a to jsme samoplátci...co ti budu povídat...tlačí mě né jen múj věk..ale bohužel už i finanční rezerva...ale vzdát to nesmíme...ani ty né...my ženské to máme těžké ale taky umíme hodně zabojovat...véř mi...jednou to vyjde...nevzdávej to...

koudelka82
autor
12. únor 2018

@linusha budu Ti moc drzet pěsti a všem, co stále čekají. Ty jsi na tom jak ted?
@krausule taky držím moc pěsti, aby to vyšlo .
Myslím na Vas holky, na všechny. Je to boj 😢

jeanne_g
12. únor 2018

@kikika87 Jo, zaměstnat hlavu je důležité 😊 Ty jdeš teď poprvé, nebo kolikátý pokus?

Strana